همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟
-
m-mp-ss مگه الا هدف و باورش با مافیای کنکور و کتاب یکیه که با اونا مقایسه میکنی؟
و مرسی بابت سرچ در رابطه با ویکی پدیاشما به من فقط بگو با فروش همایش ها و بسته هاییی مثل راه ابریشم شعار های الا زیر سوال رفته یا نه؟
Alireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
m-mp-ss مگه الا هدف و باورش با مافیای کنکور و کتاب یکیه که با اونا مقایسه میکنی؟
و مرسی بابت سرچ در رابطه با ویکی پدیاشما به من فقط بگو با فروش همایش ها و بسته هاییی مثل راه ابریشم شعار های الا زیر سوال رفته یا نه؟
به هیچ عنوان!!!
شما چقدر به الاکمک کردین؟ من نمیگم وظیفتونه خیر! اصلا ولی میخام بدونم یک موسسه ای که داره مخلصانه بی هیچ چشم داشتی بی هیچ سود شخصی کار میکنه از کجا باید حمایت بشه؟
چقدر هوای الا رو داریم این روز ها؟
این همایش ها قراره به الا کمک کنن که راهشو ادامه بده و بتونه رو پای خودش مستقل بمونه -
@M-an
و برای شفاف سازی میشه لطف کنین نمودار هایی از درآمد بسته های اموزشی و همایش های فروخته شده الا هم در اختیار بنده بزارین؟Alireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
@M-an
و برای شفاف سازی میشه لطف کنین نمودار هایی از درآمد بسته های اموزشی و همایش های فروخته شده الا هم در اختیار بنده بزارین؟جوری صحبت میکنید انگار الا چیزی هم به شما مدیونه!
نیکی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند!! -
@M-an
و برای شفاف سازی میشه لطف کنین نمودار هایی از درآمد بسته های اموزشی و همایش های فروخته شده الا هم در اختیار بنده بزارین؟جوری صحبت میکنید انگار الا چیزی هم به شما مدیونه!
نیکی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند!! -
@M-an
و برای شفاف سازی میشه لطف کنین نمودار هایی از درآمد بسته های اموزشی و همایش های فروخته شده الا هم در اختیار بنده بزارین؟Alireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
@M-an
و برای شفاف سازی میشه لطف کنین نمودار هایی از درآمد بسته های اموزشی و همایش های فروخته شده الا هم در اختیار بنده بزارین؟ -
@M-an
نیکی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند!!خانوم چون الان مدیر فرمودن برای کسب هزینه های خرج شده الا داره خدماتی رو میفروشه پس قطعا این فروش ها کفاف هزینه ها رو میده
پس من میخوام بدونم با مازاد سودش چیکار میکنن
اگه واقعا هدف تغییر نکرده و رایگان هست و فقط برای جبران هزینه های پرداختیشه -
@M-an
و برای شفاف سازی میشه لطف کنین نمودار هایی از درآمد بسته های اموزشی و همایش های فروخته شده الا هم در اختیار بنده بزارین؟Alireza Habibi به نظرم الا اشتباه کرد که پیام شما را تایید کرد شما بی ارزش تر از حرف ها هستید اصلا چرا ما با شما بحث می کنیم مرد برو و به کنکورت برس وقت کم است
-
به هیچ عنوان!!!
شما چقدر به الاکمک کردین؟ من نمیگم وظیفتونه خیر! اصلا ولی میخام بدونم یک موسسه ای که داره مخلصانه بی هیچ چشم داشتی بی هیچ سود شخصی کار میکنه از کجا باید حمایت بشه؟
چقدر هوای الا رو داریم این روز ها؟
این همایش ها قراره به الا کمک کنن که راهشو ادامه بده و بتونه رو پای خودش مستقل بمونهخانوم همون حرف اولم آلا با شعار رایگان هستو خواهد ماند و عدالت آموزشی اومد ولی الان تو دل خودش داره بسته های اموزشی میفروشه
و یه سوال دیگه از اینایی که فقط بنده رو دارن میکوبن، الحق و النصاف چقد تا حالا به آلا کمک نقدی کردین تا رو پاش بمونه؟ فقط حرف نمیشه که
-
Alireza Habibi به نظرم الا اشتباه کرد که پیام شما را تایید کرد شما بی ارزش تر از حرف ها هستید اصلا چرا ما با شما بحث می کنیم مرد برو و به کنکورت برس وقت کم است
parsarezaian032 نه پیامو حذفش نکرد تا مردونگیشو نشون بده
-
خانوم همون حرف اولم آلا با شعار رایگان هستو خواهد ماند و عدالت آموزشی اومد ولی الان تو دل خودش داره بسته های اموزشی میفروشه
و یه سوال دیگه از اینایی که فقط بنده رو دارن میکوبن، الحق و النصاف چقد تا حالا به آلا کمک نقدی کردین تا رو پاش بمونه؟ فقط حرف نمیشه که
خانوم
و یه سوال دیگه از اینایی که فقط بنده رو دارن میکوبن، الحق و النصاف چقد تا حالا به آلا کمک نقدی کردین تا رو پاش بمونه؟ فقط حرف نمیشه کهاخرش این هزنیه ها صرف روپا موندنه یا سود خودشون؟ :|
-
خانوم
و یه سوال دیگه از اینایی که فقط بنده رو دارن میکوبن، الحق و النصاف چقد تا حالا به آلا کمک نقدی کردین تا رو پاش بمونه؟ فقط حرف نمیشه کهاخرش این هزنیه ها صرف روپا موندنه یا سود خودشون؟ :|
Father سوال منم همینه
-
خانوم همون حرف اولم آلا با شعار رایگان هستو خواهد ماند و عدالت آموزشی اومد ولی الان تو دل خودش داره بسته های اموزشی میفروشه
بچه های آلا اگر حتی ذره ای کمک نکنن ( که اصلا اجبار نبوده و نیست!)
انقدر برای آلا و انجمنش زحمت کشیدن که نمک گیر خوبی هاشون و قدر شناسی هاشون هستیم!
دبیر هایی که به عشق این بچه ها دارن 24 ساعته کار میکنن! اونم با عشق!! با انرژی مثبت و هدف! -
Father سوال منم همینه
Father سوال منم همینه
تو خودت نسبت به امکاناتی ک ازاز الا گرفتی چقدر هزینه کردی؟
همینا رو بیرون میگرفتی چقدر هزینه میکردی؟ -
خانوم چون الان مدیر فرمودن برای کسب هزینه های خرج شده الا داره خدماتی رو میفروشه پس قطعا این فروش ها کفاف هزینه ها رو میده
پس من میخوام بدونم با مازاد سودش چیکار میکنن
اگه واقعا هدف تغییر نکرده و رایگان هست و فقط برای جبران هزینه های پرداختیشهAlireza Habibi هزینه مازاد الا صرف بستن دهن امثال تو می شود ما کی تو را کوبیدیم ؟ ما تو را له خواهیم کرد بعدشم من شخصا فقط به اندازه ی تمام انگشتان دست و پا و تمام اعضایت )از جمله زبان درازت) به الا
-
Alireza Habibi هزینه مازاد الا صرف بستن دهن امثال تو می شود ما کی تو را کوبیدیم ؟ ما تو را له خواهیم کرد بعدشم من شخصا فقط به اندازه ی تمام انگشتان دست و پا و تمام اعضایت )از جمله زبان درازت) به الا
parsarezaian032
عاقا اروم باش :| -
Father سوال منم همینه
همینا رو بیرون میگرفتی چقدر هزینه میکردی؟Father در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
Father سوال منم همینه
همینا رو بیرون میگرفتی چقدر هزینه میکردی؟شعار آلا رایگان هست و خواهد بود
این که کم هزینه ترین هست و خواهد بودو ننوشته خوب -
Alireza Habibi ببخشید اونی که میاد آلا ممکنه اونقدر پولشو نداشته باشه که بره موسسات یا کتاب بخره......درضمن خیلیا هستن کمک میکنن............
-
میگن خوبی بیش حد کنی فکر میکنن وظیفه ست ...
دوست عزیز ما باید خداروهم شکر کنیم که همچین فیلم هایی به رایگان وجود داره و معلم هایی اینقد درجه یک که جان کلام رو بهمون میگن من خدایی ندیدم معلمی بخواد با اصطلاح شما "دون بپاشه" یا از مطلبی بزنه بگه برین بخرین چیزی رو اونجا توضیح دادم ...
اصلا شما فرض کن از فروش همایش سود بهشون میرسه نوش جونشون اینهمه هزینه ای که میکنن باید یه سودی براشون داشته باشه کجای دنیا همــــه امکانات رو رایگان در اختیار قرار میدن شما الان یه نرم افزار نصب میکنی پرداخت درون برنامه ای داره چه برسه به اینهمه آموزش مثل اینکه تا حالا سروکارت به کلاس خصوصی و معلم کنکور نیافتاده که بفهمی چه مبالغ نجومی ای میگیرن...
بجای اینکه گله کنی از آلا بگو دستشون دردنکنه بگو خداروشکر که همینم هست.. -
اقا سهراب ی مصاحبه خیلی خوب دارن در این زمینه!
پیشنهاد میکنم ببینید حتی در مورد همین هزینه ها هم صحبت کردن -
میگن خوبی بیش حد کنی فکر میکنن وظیفه ست ...
دوست عزیز ما باید خداروهم شکر کنیم که همچین فیلم هایی به رایگان وجود داره و معلم هایی اینقد درجه یک که جان کلام رو بهمون میگن من خدایی ندیدم معلمی بخواد با اصطلاح شما "دون بپاشه" یا از مطلبی بزنه بگه برین بخرین چیزی رو اونجا توضیح دادم ...
اصلا شما فرض کن از فروش همایش سود بهشون میرسه نوش جونشون اینهمه هزینه ای که میکنن باید یه سودی براشون داشته باشه کجای دنیا همــــه امکانات رو رایگان در اختیار قرار میدن شما الان یه نرم افزار نصب میکنی پرداخت درون برنامه ای داره چه برسه به اینهمه آموزش مثل اینکه تا حالا سروکارت به کلاس خصوصی و معلم کنکور نیافتاده که بفهمی چه مبالغ نجومی ای میگیرن...
بجای اینکه گله کنی از آلا بگو دستشون دردنکنه بگو خداروشکر که همینم هست..@sheyda-fkh قرار بود خداپسندانه باشه درسته؟
-
Father در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
Father سوال منم همینه
این که کم هزینه ترین هست و خواهد بودو ننوشته خوبAlireza Habibi در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
Father در همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ گفته است:
Father سوال منم همینه
این که کم هزینه ترین هست و خواهد بودو ننوشته خوبخوب حالا کمی دقت کنی میفهمی هزینه ی اخیتاری در جهت همین رایگان بودنه!
اونایی ک گفتن و اونموقه بوده هنوز. رایگانه،مقل صفر اا صدا
اما این لحن طلبکارانه بی معنیه،به تو قول دادن یا سهامی داری ک باید اجازه بگیرن اگ ی محصول جدید اوردت و غیر رایگان بود ازت اجازه بگیرن؟ :|