b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
امسال خیلی داغون کار کردین
توی 5 ماه همش دو سه فصل
-
چی میگی واسه خودت
استاد سال دوم رو هم برات تدریس کرده
در ضمن،آقای آقاجانی خودشون بیرون تدریس میکنن نمیرسه واسه یه نمک نشناسی مثل تو چندین ساعت وقت بذاره.
والا به خدا اگه دیگه از دست یکی مثل تو تدریس نکنه حقشه.
من که جای ایشون بودم دیگه هیچ فیلمی رو تو آلاء بخصوص وهسه یکی کثل تو قرار نمیدادم. -
این پست پاک شده!
-
kheyli alii hastit
-
سلام به دوستان آلائی
حرف شما متین.
اما پیشنهاد من به شما به جا اینکه چشم به صفحه مانیتور بدوزین ببینم استاد کی تدریس میکنن،برین تست های کتاب آی کیو گاج رو کار کنین اونوقت ببینم تو قلمچی مثل من 80-90 درصد میزنین یا نه. -
استاد خدا خیرتون بده.......امیدوارم یروزی بیام و جواب زحمت هاتون رو بدم وجبرا کنم وممنون از تمام الایی هایی زحمت میکشن
-
سلام دوست عزیز شما با IQ گاج واقعا ۸۰ درصد شیمی میزنید
-
شیمی دو اسونه با فیلم های پارسال میشه خوندش ، اما سوم نکته زیاد داره ! فیلمای امسال عالی ان دستتون درد نکنه ، هر چند ک من پارسالیا رو هم گرفتم و اونو هم کاملن ! ولی اگه سوم تدریس شه بهتره
-
Farhad
من خودم خیلی وقته فیلم های شیمی رو ندیدم و دو فصل اول شیمی پیش رو 80 زدم تو قلمچی
البته قبلا از فیلم های اساد حاجی سلیمانی بسیار استفاده کردم در شیمی2
کلا خواستم بگم بدون فیلم هم میشه با تلاش در زمان کمتری نسبت به فیلم ها به نتیجه مناسب رسید
اما کسایی که ضعیفن خب فیلم براشون بهترین گزینه ست
در آخر تشکر ویژه میکنم از زحمت کشان آلاء که انقدر خدا دل بزرگی بهشون داده که همچین محبت بزرگی رو در خدمت دانش آموزای ایران و ایرانی های مقیم خارج انجام بدن
خسته نباشید -
استاد آقا جانی
نمیدونم کجایید
نمیدونم شماره موبایلتون چنده
نمیدونم آدرس خونتون کجاس
نمیدونم آدرس محل کارتون کجاس
اما بالاخره روزی
یه جایی
هرطور شده
پیداتون میکنم
و خاک زیر پاتون میشم و دست و پاتونو میبوسم -
سلام به دوستان استاد مفاهیم نظریه های اتمی رادرس میدهند؟
-
سلام.در جواب اون دوستم که گفتند با کتاب گاج هم میشه درصد بالایی آورد ...منم گاج رو دارم ...میخوام بگم شما وقتی یک مطلب رو با گوش و چشم و نت برداری(دست)یاد میگیری خیلی مفهومی تر موضوع رو درک میکنی نسبت به زمانی که فقط داری با چشم و شاید یادداشت اونو از رو کتاب میخونی.یعنی باید زمان بیشتری بذاری واسه درک مطالب از رو یک کتاب خوب و بی اشکال و شفاف!پس ارزش دیدن لحظه لحظه فیلما خیلی زیاده.در قدم بعد یک کتاب خوب بعنوان یک مکمل برای تمرین بیشتر و مرور مطالب گفته شده بسیار در تسلط ما حائز اهمیت میتونه باشه.
با تشکر از استاد آقا جانی و تمام استادان آلا و سپاس از همکاری کل مجموعه. -
سلام خدمت همه الایی ها. و دپارتمان صنعتی شریف. می خواستم بپرسم برای تهیه کتاب شیمی سوم و پیش 2 استاد اقاجانی چیکار کنیم. هرجا زنگ میزنیم میگن چاپ نمیشه.بازهم ممنون از همه زحمات بی منتتون.