کنکور دوباره بعد از ده سال
-
سلام به تمام آلایی ها،من سال ۸۹ کنکور ریاضی دادم و مدیریت بازرگانی خوندم،الان بعد از ده سال با داشتن ی پسر ی سالونیمه میخوام کنکور تجربی بدم،خیلی دوس دارم اگرکسی تجربه ای مشابه به من داره کمی نصیحتم کنه یا چندتا راهکار خوب بهم بده تا بتونم وقت بیشتری رو صرف درس خوندن کنم،اینم بگم که کنکور نظام جدید رو مطالعه میکنم.
-
-
خوش اومدی دوست آلایی☺🌼
این خیلی خوبه که هر آدمی توی هر سنی سراغ آرزوها و هدفاش بره
به نظر من اینکه شما کنکور ریاضی دادین
شاید بتونه کمکتون کنه
و نسبت به بقیه رشته ها مثل ادبیات یا هنر یه قدم جلوتری
برای برنامه ریزی هم میتونین از تاپیک زیر کمک بگیرین
برنامه اصولی ۹۹ را بیاموزیم
کلام آخرمم اینه که هیچوقت ناامید نشو..✨ -
سلام به تمام آلایی ها،من سال ۸۹ کنکور ریاضی دادم و مدیریت بازرگانی خوندم،الان بعد از ده سال با داشتن ی پسر ی سالونیمه میخوام کنکور تجربی بدم،خیلی دوس دارم اگرکسی تجربه ای مشابه به من داره کمی نصیحتم کنه یا چندتا راهکار خوب بهم بده تا بتونم وقت بیشتری رو صرف درس خوندن کنم،اینم بگم که کنکور نظام جدید رو مطالعه میکنم.
shima sh
منم سال 89 کنکور ریاضی دادم و مهندسی مکانیک خوندم ، تازه خر شدم کنکور ارشد هم دادم و قبول شدم و داشتم ارشد هم میخوندم که ناگهان دستی از غیب برون آمد و باعث شد متوجه خریتم بشم و انصراف بدم و حالا میخوام کنکور تجربی بدم! و اما ماجرای نصیحت! آخه ما که نمیدونیم شما هدف تون از کنکور تجربی دادن چیه ؟ کنکور تجربی بازه ای بین « بهداشت و بازرسی گوشت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل » هست تا « پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران». شما کجای این بازه اید؟