Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. سوال زیست
زیست
zahra heydariZ
بچه ها کسی جزوه علوم پایه زیست استاد جلال م‌قاری رو داره؟
زیست شناسی
نهایی یا کنکور
Aryan ImaniA
حواسمون بیشتر به کنکور باشه یا نهایی عه ۱۲ ؟
زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی

سوال زیست

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
194 دیدگاه‌ها 16 کاربران 891 بازدیدها 12 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S slml

سلام سوال اصلی تون این بود که آیا غشای پایه حتما بین بافت پوششی و یه بافت دیگه هست و سوال دوم که استثناهاشو گفتین این بود که نمیشه بین هر دو بافتی غشای پایه دید که به نظرم این دو تا با هم فرق میکنن

my nameM آفلاین
    my nameM آفلاین
    my name
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Adler در سوال زیست گفته است:

سلام سوال اصلی تون این بود که آیا غشای پایه حتما بین بافت پوششی و یه بافت دیگه هست و سوال دوم که استثناهاشو گفتین این بود که نمیشه بین هر دو بافتی غشای پایه دید که به نظرم این دو تا با هم فرق میکنن

سلام بله

"اسلام"
    ب ذات خود ندارد عیبی
    هر عیب که هست
    از مسلمانی ماست💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • پایانپ پایان

my name در سوال زیست گفته است:

بازم سلام 😅

دوستان ب نظرتون این جمله درسته ک بگیم توی همه انواع بافت پوششی غشا پایه بین سلول های پوششی و بافت زیرین مشاهده میشه ؟!

همیار
      دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      رتبه-های-انجمن-آلاء
      دانش-آموزان-آلاء
      فارغ-التحصیلان-آلاء
      @دانشجوی-پزشکی

مویرگ های لنفی غشای پایه ندارن
      (نظام قدیم فصل گوارش)

my nameM آفلاین
      my nameM آفلاین
      my name
      تجربی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط my name انجام شده

@hot_ice در سوال زیست گفته است:

بازم سلام 😅

دوستان ب نظرتون این جمله درسته ک بگیم توی همه انواع بافت پوششی غشا پایه بین سلول های پوششی و بافت زیرین مشاهده میشه ؟!

همیار
      رتبه-های-انجمن-آلاء
      دانش-آموزان-آلاء
      فارغ-التحصیلان-آلاء
      @دانشجوی-پزشکی

(نظام قدیم فصل گوارش)

من نظام جدیدم از معلممون ک پرسیدم گفت ساختار موبرگ خونی و لنفی مثل همه

"اسلام"
      ب ذات خود ندارد عیبی
      هر عیب که هست
      از مسلمانی ماست💔

پایانپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • m-mp-ssM m-mp-ss

@sheyda-fkh در سوال زیست گفته است:

my name
        بنظرم حتی مویرگ های قلب یا مویرگ های اندام های حسی و اینا هم غشای پایه دارن
        کلا غشای پایه و بافت پوششی لازم و ملزوم هم هستن
        ولی دقیقا نمیدونم
        چندتا از دوستان رو تگ میکنم شاید بتونن بهتون پاسخ بدن 🙂
        Amin-Mehraji m-mp-ss Virus !!؟؟

✅ ✅

my nameM آفلاین
        my nameM آفلاین
        my name
        تجربی

m-mp-ss در سوال زیست گفته است:

my name
        بنظرم حتی مویرگ های قلب یا مویرگ های اندام های حسی و اینا هم غشای پایه دارن
        کلا غشای پایه و بافت پوششی لازم و ملزوم هم هستن
        ولی دقیقا نمیدونم
        چندتا از دوستان رو تگ میکنم شاید بتونن بهتون پاسخ بدن 🙂
        Amin-Mehraji m-mp-ss Virus !!؟؟

✅ ✅

خوب بافت پوششی همیشه توسط بافت پیوندی ک پشتیبانی نمیشه...

"اسلام"
        ب ذات خود ندارد عیبی
        هر عیب که هست
        از مسلمانی ماست💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • my nameM my name

my name
          سلام
          بله فکر میکنم درست باشه
          چون توی کتاب گفته که غشای پایه یاخته های بافت پوششی رو به هم و به بافت زیرین متصل میکنه و خیلی جامع حرف زده و نگفته فقط برخی از انواع بافت پوششی مگر اینکه نکته ی خاصی وجود داشته باشه... 🤔

بله
          راستش این جمله مال ی تسته ک خود کتاب تست درست گرفته اش ولی خودم قبل تحلیلش ب نظرم جمله غلطی اومد مثال نقضی هم ک یادم اومد مویرگ بود حالا چ خونی چ لنفی...
          درسته ی جاهایی مث حبابک یا حتی روده مشخصا توی کتاب هم معلومه ک مویرگ های خونی متصل اند ب بافت پیوندی زیرشون
          ولی مویرگ های خونی مابقی جاها چی ؟! مث قلب یا مویرگ های اندام های حسی مثل زبان ، چشم یا بینی مث.......
          یا مثلا مویرگ های لنفی ؟!
          نظرتون چیه ؟!
          من کاری ب واقعیت علمی اش ندارم چون بعضی وقت ها واقعیت علمی با داده های کتاب متفاوته و منبع کنکور هم کتابه ن منابع علمی دیگه....

my nameM آفلاین
          my nameM آفلاین
          my name
          تجربی

my name
          سلام
          بله فکر میکنم درست باشه
          چون توی کتاب گفته که غشای پایه یاخته های بافت پوششی رو به هم و به بافت زیرین متصل میکنه و خیلی جامع حرف زده و نگفته فقط برخی از انواع بافت پوششی مگر اینکه نکته ی خاصی وجود داشته باشه... 🤔

بله
          راستش این جمله مال ی تسته ک خود کتاب تست درست گرفته اش ولی خودم قبل تحلیلش ب نظرم جمله غلطی اومد مثال نقضی هم ک یادم اومد مویرگ بود حالا چ خونی چ لنفی...
          درسته ی جاهایی مث حبابک یا حتی روده مشخصا توی کتاب هم معلومه ک مویرگ های خونی متصل اند ب بافت پیوندی زیرشون
          ولی مویرگ های خونی مابقی جاها چی ؟! مث قلب یا مویرگ های اندام های حسی مثل زبان ، چشم یا بینی مث.......
          نظرتون چیه ؟!
          من کاری ب واقعیت علمی اش ندارم چون بعضی وقت ها واقعیت علمی با داده های کتاب متفاوته و منبع کنکور هم کتابه ن منابع علمی دیگه....

لطفا اول از هنه بیاین ی جواب قابل قبول و منطقی برا این سوال پیدا کنیم 🙏🙏
          سوال رو منحرف نکنیم لطفا 🙏🙏

همیار
          دانش-آموزان-آلاء

"اسلام"
          ب ذات خود ندارد عیبی
          هر عیب که هست
          از مسلمانی ماست💔

S VirusV 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • my nameM my name

my name
            سلام
            بله فکر میکنم درست باشه

بله
            نظرتون چیه ؟!

همیار
            دانش-آموزان-آلاء

S آفلاین
            S آفلاین
            slml

my name غشای پایه حتما یه طرفش بافت پوششیه یه طرف دیگی یه بافت دیگه ولی لزوما بین دو بافت غشای پایه قرار نگرفته

my nameM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • my nameM my name

my name
              سلام
              بله فکر میکنم درست باشه

بله
              نظرتون چیه ؟!

همیار
              دانش-آموزان-آلاء

VirusV آفلاین
              VirusV آفلاین
              Virus
              اخراج شده

my name سوالتون در مورد غشای پایه
              بنظرم هرجا بافت پوششی باشه زیرش غشای پایه هس
              بنظرم عاملی که نمیذاره چربی ها جذبه رگهای خونی بشن از روده همین غشای پایس که پلی ساکاریدیه
              حالا همین چربیا میتونن وارد رگ های لنفی بشن چون بافت پوششی رگ های لنفی غشای پایه غیرممتد داره(این از ویکی پدیاس توی کتاب نیس) پس رگ لنفی هم غشای پایه داره اما پیوسته نیس ینی ی جاهاییش منفذ داره تا چربی ها بتونن جذب رگ لنفی شن
              من اینجور فکر میکنم

پایانپ my nameM 2 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • VirusV Virus

my name سوالتون در مورد غشای پایه
                بنظرم هرجا بافت پوششی باشه زیرش غشای پایه هس
                بنظرم عاملی که نمیذاره چربی ها جذبه رگهای خونی بشن از روده همین غشای پایس که پلی ساکاریدیه
                حالا همین چربیا میتونن وارد رگ های لنفی بشن چون بافت پوششی رگ های لنفی غشای پایه غیرممتد داره(این از ویکی پدیاس توی کتاب نیس) پس رگ لنفی هم غشای پایه داره اما پیوسته نیس ینی ی جاهاییش منفذ داره تا چربی ها بتونن جذب رگ لنفی شن
                من اینجور فکر میکنم

پایانپ آفلاین
                پایانپ آفلاین
                پایان
                اخراج شده

Virus
                تو نظام قدیمی باید بگیری مویرگ لنفی فاقد غشای پایه کلا،طبق فصل گوارش

VirusV 2 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • پایانپ پایان

Virus

VirusV آفلاین
                  VirusV آفلاین
                  Virus
                  اخراج شده
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Virus انجام شده

@hot_ice اره میدونم خودمم داشتم اتفاقا صبح میخوندم گوارشو ذقیقا دیدم که گفته بود وجود ندارد خودمم تو تست همیشه اینجوری میگرفتم
                  فقط میخواستم بگم از نظر علمی هرجا بافت پوششی باشه غشای پایه زیرشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • my nameM my name

بازم سلام 😅

همیار
                    رتبه-های-انجمن-آلاء
                    دانش-آموزان-آلاء
                    فارغ-التحصیلان-آلاء
                    @دانشجوی-پزشکی

(نظام قدیم فصل گوارش)

من نظام جدیدم از معلممون ک پرسیدم گفت ساختار موبرگ خونی و لنفی مثل همه

پایانپ آفلاین
                    پایانپ آفلاین
                    پایان
                    اخراج شده

my name
                    هنوز زیست نظام جدید کامل تموم نشده ک این جمله معلمت رو تصدیق یا تکذیب کنم ولی در جواب سوال اینکه خب مویرگ های ناپیوسته توی نظام جدید داریم،غشای پایه ناقص دارن و درنتیجه همیشه غشای پایه بین سلول پوششی و بافت زیرین نیست

S my nameM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • پایانپ پایان

Virus

VirusV آفلاین
                      VirusV آفلاین
                      Virus
                      اخراج شده
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Virus انجام شده

@hot_ice البته همین کتاب نظام قدیم یجا میگه " در زیر بافت پوششی غشای پایه وجود دارد " از اون قید های استثنا دار مثه (معمولا) هم نیاورده
                      عملا داره میگه همیشه وجود داره بعد تو گوارش میگه لنفی نداره
                      در واقع خود کتاب خودشو نقض میکنه 😂

پایانپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • پایانپ پایان

my name
                        هنوز زیست نظام جدید کامل تموم نشده ک این جمله معلمت رو تصدیق یا تکذیب کنم ولی در جواب سوال اینکه خب مویرگ های ناپیوسته توی نظام جدید داریم،غشای پایه ناقص دارن و درنتیجه همیشه غشای پایه بین سلول پوششی و بافت زیرین نیست

S آفلاین
                        S آفلاین
                        slml

my name

اقا من با این مشکل دارم

VirusV 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • VirusV Virus

@hot_ice البته همین کتاب نظام قدیم یجا میگه " در زیر بافت پوششی غشای پایه وجود دارد " از اون قید های استثنا دار مثه (معمولا) هم نیاورده
                          عملا داره میگه همیشه وجود داره بعد تو گوارش میگه لنفی نداره
                          در واقع خود کتاب خودشو نقض میکنه 😂

پایانپ آفلاین
                          پایانپ آفلاین
                          پایان
                          اخراج شده

Virus
                          وقتی قید نمیاره اخه باید« معمولا،به طور معمول » گرفت
                          حالا سوای اینک کنکور ما رو شرطی کرده به اینکار،ولی کسی شکی نداره توی این موضوع ک هردو کتاب پر غلط اند
                          @Adler
                          چرا؟بع شکل نگاه کنی تطابق حفره ی پوششی و ناپیوستگی غشای پایه وجود نداره!
                          یعنی ی جاهایی سوال پوششی هست غشای پایه نیست،طبق شکل

VirusV S 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • S slml

my name

اقا من با این مشکل دارم

VirusV آفلاین
                            VirusV آفلاین
                            Virus
                            اخراج شده

@Adler چرا این جمله ای ک علی گفت ک درسته
                            یجاهایی غشای پایه ناپیوستس و در واقع بین بافت پوششی و بافت زیرش غشای پایه وجود نداره تو اون نقاط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • پایانپ پایان

Virus
                              حالا سوای اینک کنکور ما رو شرطی کرده به اینکار،ولی کسی شکی نداره توی این موضوع ک هردو کتاب پر غلط اند
                              @Adler

VirusV آفلاین
                              VirusV آفلاین
                              Virus
                              اخراج شده

@hot_ice اتفاقا قید نباشه یعنی حتمیه :|

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • پایانپ پایان

Virus
                                @Adler

S آفلاین
                                S آفلاین
                                slml

@hot_ice من میگم همیشه غشای پایه بین بافت پوششی و بافت زیرین است حالا میگیم اونجایی که استثنا هست چی خب اونجا اصلا غشای پایه ای وجود نداره

VirusV پایانپ my nameM 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • S slml

@hot_ice من میگم همیشه غشای پایه بین بافت پوششی و بافت زیرین است حالا میگیم اونجایی که استثنا هست چی خب اونجا اصلا غشای پایه ای وجود نداره

VirusV آفلاین
                                  VirusV آفلاین
                                  Virus
                                  اخراج شده

@Adler به طور کلی هس ولی ی جاهایی پیوسته و ی جاهایی ناپیوسته
                                  خدایی خیلی این چیزای زیست مضخرفه الان طراح قشنگ بخواد از این تست بده میتونه با سلیقه خودش گند بزنه توش :|

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • VirusV Virus

@Adler به طور کلی هس ولی ی جاهایی پیوسته و ی جاهایی ناپیوسته
                                    خدایی خیلی این چیزای زیست مضخرفه الان طراح قشنگ بخواد از این تست بده میتونه با سلیقه خودش گند بزنه توش :|

S آفلاین
                                    S آفلاین
                                    slml

Virus چی بگم خب اینم تحلیل من بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • S slml

پایانپ آفلاین
                                      پایانپ آفلاین
                                      پایان
                                      اخراج شده

@Adler
                                      IMG_20200120_163527.jpg
                                      شکل رو نگاه،عدم تطابق رو،ی جاهایی سلول هست و غشای پایه نیست

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • پایانپ پایان

@Adler
                                        IMG_20200120_163527.jpg
                                        شکل رو نگاه،عدم تطابق رو،ی جاهایی سلول هست و غشای پایه نیست

S آفلاین
                                        S آفلاین
                                        slml

@hot_ice فکر کنم شما منظور منو متوجه نشدید

پایانپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • S slml

@hot_ice فکر کنم شما منظور منو متوجه نشدید

پایانپ آفلاین
                                          پایانپ آفلاین
                                          پایان
                                          اخراج شده
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط پایان انجام شده

@Adler
                                          اوهوم،تو منظورت اینه ک هرجا غشای پایه باشه حتما بین بافت پوششی و زیرینه؟!
                                          اگ اشتباه نکنم توی فصل کلیه بود ک غشای پایه اونجا نقش اتصال و پشتیبانی نداشت فقط چندبرابر ضخیم شده بود و مثل عایق عمل میکرد...حالا کامل یادم نیست،اگر میشه خودت چک کن نتیجه هم بگو 😁 😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 9
                                          • 10
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه