تست یا اموزش بیشتر
-
چطور بخونیم و تست بزنیم واسه درصد 80
-
سلام هر درسی روش مخصوص خودشو داره(:
دوستان رو منشن میکنم کمکتون کنندانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
رتبه-های-انجمن-آلاء -
سلام اگه شما جواب سوالتونو فهمیدین بی زحمت ب منم بگین چون مشکل منم هست ممنون میشم
-
نه من در دوراهی تست یا اموزش بیشتر هستم
-
روزی 300 تا تست حل کن.
-
روزی 300 تا تست حل کن.
Amin-Mehraji شما واقعا خودت روزی سیصدتا رو میزنی
-
@Chehl-gis-m در تست یا اموزش بیشتر گفته است:
نظر شما چیه؟
-
نظر شما چیه؟
Amin-Mehraji واقعا این همه تلاش جای تحسین داره میشه روشتونو به منم بگین
-
شما یه روش بگید من فارسی رو 47 نزنم :)))))))))
من تا ترازم 8000 نشه کسی رو راهنمایی نمیکنم چون خودم بیشتر نیازمند راهنمایی ام.
-
شما یه روش بگید من فارسی رو 47 نزنم :)))))))))
من تا ترازم 8000 نشه کسی رو راهنمایی نمیکنم چون خودم بیشتر نیازمند راهنمایی ام.
Amin-Mehraji اقا توروخدا بهم بگو من درصدام خیلی پایینه همشون حدود سی الی چهل درصده
-
Amin-Mehraji اقا توروخدا بهم بگو من درصدام خیلی پایینه همشون حدود سی الی چهل درصده
از دبیرهای آلا استفاده کنید حتما ترازتون میاد بالا
-
از دبیرهای آلا استفاده کنید حتما ترازتون میاد بالا
Amin-Mehraji همین؟
-
Amin-Mehraji همین؟
-
Amin-Mehraji همین؟
-
@Chehl-gis-m با پرسیدن سوال بیشتر خودتونو سنگ رو یخ نکنین به نظرم :|
تنها راه، حل تست زیاد و ساعت مطالعه بالاس. و همینطور حل تستای اخیر آزمونا.بآهار در تست یا اموزش بیشتر گفته است:
تنها راه، حل تست زیاد و ساعت مطالعه بالاس. و همینطور حل تستای اخیر آزمونا.شما اگه بیل زنید باغچه خودتونو بیل بزنید بقیه رو گمراه نکنید
-
بآهار در تست یا اموزش بیشتر گفته است:
تنها راه، حل تست زیاد و ساعت مطالعه بالاس. و همینطور حل تستای اخیر آزمونا.شما اگه بیل زنید باغچه خودتونو بیل بزنید بقیه رو گمراه نکنید
Amin-Mehraji یه جوری رفتار نکنین انگار شعبده بازی میکنین یا از مریخ اومدین
همه چیزو بزرگنمایی نکنین. من برام تراز7 هزار و 8هزار شاخ نیست. نه خود تراز، نه کسایی که این ترازو دارن و سعی میکنن مریخی به نظر برسن!
با 5900 خودم به هدفم میرسم. باغم زیاد نیاز به بیل زدن نداره.
شما بیلتونو بزنین
موفق باشین:) -
Amin-Mehraji یه جوری رفتار نکنین انگار شعبده بازی میکنین یا از مریخ اومدین
همه چیزو بزرگنمایی نکنین. من برام تراز7 هزار و 8هزار شاخ نیست. نه خود تراز، نه کسایی که این ترازو دارن و سعی میکنن مریخی به نظر برسن!
با 5900 خودم به هدفم میرسم. باغم زیاد نیاز به بیل زدن نداره.
شما بیلتونو بزنین
موفق باشین:)بآهار
صد درصد همین طوره. تراز 7000 و 8000 مهم نیست! در اینکه مهم نیست هیچ شکی نیست ولی انگار شما رو بد جور اذیت کرده که با حرف زدن من و دیگران اینطوری جیلیز ویلیز میکنید. اصلا گیریم من دارم یه جوری وانمود میکنم که دارم شعبده بازی می کنم یا از مریخ اومدم، چرا فشارش به شما اومده؟ -
بآهار
صد درصد همین طوره. تراز 7000 و 8000 مهم نیست! در اینکه مهم نیست هیچ شکی نیست ولی انگار شما رو بد جور اذیت کرده که با حرف زدن من و دیگران اینطوری جیلیز ویلیز میکنید. اصلا گیریم من دارم یه جوری وانمود میکنم که دارم شعبده بازی می کنم یا از مریخ اومدم، چرا فشارش به شما اومده؟Amin-Mehraji چرا فک میکنین به من فشار اومده؟! وقتی ازتون سوال پرسیدن از جواباتون معلومه که به شما فشار اومد ظاهرا؛ برا همین بقیه رو تحت فشار میبینین
نه دوست گرامی، من برام ذره ای مهم نیست. راه خودمو میرم. کارنامتونو تو همه تاپیکا میذارین بعد سوال میپرسن جواب خنده داری میدین.
دوس دارم یه روز برا همه این روشن شه که تراز فقط یه عدده و با خوندن زیاد به دست میاد:)
من یک ده هزارم شما هم درس نمیخونم:) ولی صبر نمیکنم ترازم 8هزار بشه بعد سوالای بقیه رو جواب بدم اگه بلد باشم!
شمام خوش باشین:) ایشالا ترازتون آزمون بعد 8هزار بشه و شیوه های تَردستیتونو برا اونایی که مایلن بفرستین.
تاکید میکنم که من اصلا هیچ حس خاصی ندارم و دنبال روش های کسب تراز7هزار هم نیستم!
موفق باشید -
Amin-Mehraji چرا فک میکنین به من فشار اومده؟! وقتی ازتون سوال پرسیدن از جواباتون معلومه که به شما فشار اومد ظاهرا؛ برا همین بقیه رو تحت فشار میبینین
نه دوست گرامی، من برام ذره ای مهم نیست. راه خودمو میرم. کارنامتونو تو همه تاپیکا میذارین بعد سوال میپرسن جواب خنده داری میدین.
دوس دارم یه روز برا همه این روشن شه که تراز فقط یه عدده و با خوندن زیاد به دست میاد:)
من یک ده هزارم شما هم درس نمیخونم:) ولی صبر نمیکنم ترازم 8هزار بشه بعد سوالای بقیه رو جواب بدم اگه بلد باشم!
شمام خوش باشین:) ایشالا ترازتون آزمون بعد 8هزار بشه و شیوه های تَردستیتونو برا اونایی که مایلن بفرستین.
تاکید میکنم که من اصلا هیچ حس خاصی ندارم و دنبال روش های کسب تراز7هزار هم نیستم!
موفق باشیدمن کارنامه ام رو توی تاپیک متناسبش گذاشتم، اگه بده جمعش کنن یا قفلش کنن.
اگرم اینجا گذاشتم خودم ( خودم ، خودم ، خودم و .....) دارم میگم اگه بلدید یه راهی بگید من ادبیاتم رو ببرم بالا. اگه میخواستم خودنمایی کنم هیچ وقت درصد پایینم رو نمیذاشتم همه ببینن. خدا به همه مون انصاف بده.