سوال زیست
-
-
سلام
دوستان ب نظرتون این جمله درسته ؟!
سلول های ترشح کننده غدد معده قطعا در تغییر ترکیبات شیره معده نقشی ندارناین یکی از گزینه های کتاب تسته ک خود کتاب غلط گرفته اش ولی خودم معتقدم درسته...
حالا اگر شما فک میکنید جمله غلطه دلیلتون رو بگین تا با هم تحلیلش کنیم
ممنونهمیار
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی -
سلام
سلول های ترشح کننده غدد معده قطعا در تغییر ترکیبات شیره معده نقشی ندارناین یکی از گزینه های کتاب تسته ک خود کتاب غلط گرفته اش ولی خودم معتقدم درسته...
ممنونهمیار
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی -
سلام
ممنونهمیار
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی -
@hot_ice درسته ولی سلولایی که گاسترین ترشح میکنن درون ریزن ولی سلوله برون ریزی که مستقیما تاثیر داره سلول های حاشیه ای هستن
-
Virus
سوای مطلبی ک میگی،سوال باز گذاشته گفته
«سلول ترشح کننده»»»»طیف وسیع
«قطعا» »»»»»مستقیم و غیر مستقیم -
سلام
ممنونهمیار
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی -
Virus
چون بچه خیلی خوبی هستی،به عنوان دومین کسی ک بعد از4سال انجمن فالوش میکنم،این افتخارو بهت میدم
-
my name اصلا متوجه نمیشم خب مثلا گاسترین هم که ترشح شه تو معده خو اصلا جز شیره معده نیست که بخواد ترکیباتش رو تغییر بده
-
بله انزیم داره یکی انزیم هایی ک تو شیره معره همراه با کیموس اومدن تو روده باریک و یکی اینکه بعضی یاخته های دیواره روده وقتی میمیرن انزیم هایی ازشون ب روده باریک ریخته میشه