-
@Chehl-gis-m
خیلی ممنون ولی باتمام توضحاتی که دادی بازم نفهمیدم /: ولش کن شاید خستم بخاطر همون .
این پست پاک شده! -
@Chehl-gis-m
خیلی ممنون ولی باتمام توضحاتی که دادی بازم نفهمیدم /: ولش کن شاید خستم بخاطر همون .
MahdiNOVE فضای این برنامه طوریه ک ادم اذیت میشه بخواد چیزی رو ب کسی اموزش بده وگرنه حتما بهت کمکمیکردم
-
MahdiNOVE فضای این برنامه طوریه ک ادم اذیت میشه بخواد چیزی رو ب کسی اموزش بده وگرنه حتما بهت کمکمیکردم
-
MahdiNOVE خواهش
-
)
-
)
-
@Chehl-gis-m
اها حالا متوجه شدم خوب حالا یه چیزی تو ترجمه برای اینکه و من اومده اون نون تاکیدی ترجمش چی شده ؟
MahdiNOVE نون تاکیدی ترجمه نداره فقط برای تاکید بیشتر اومده مثل اینکه تو فارسی بگی من باید درس بخونم این کلمه باید هیچ معنی خاصی نداره اما وقتی میگی باید یعنی داری تاکید میکنی روی درس خوندن
-
MahdiNOVE نون تاکیدی ترجمه نداره فقط برای تاکید بیشتر اومده مثل اینکه تو فارسی بگی من باید درس بخونم این کلمه باید هیچ معنی خاصی نداره اما وقتی میگی باید یعنی داری تاکید میکنی روی درس خوندن
-
MahdiNOVE تجربی پشت کنکوری
-
MahdiNOVE تجربی پشت کنکوری
-
MahdiNOVE بله
-
MahdiNOVE بله
-
@Chehl-gis-m
اوکی من یه تاپیک مربوط به پرسش پاسخ عربی میزنم خودم کلی سوالی در مورد عربی دارم شمارو هم منشن میکنم .
بازم ممنون بابت توضیح موفق باشید شب بخیر
MahdiNOVE امیدوارم که درصد بالایی تو عربی بزنی شب بخیر
-
سلام دوستان یک سوال ؟
ترجمه کلمه لاننی چی میشه ؟ نون دوم برای چی هست ؟
نون دوم «نون وقایه » هست و برای تاکید اومده. مثل «لـِ » که اولش اومده و برای تاکیده.