مطالعه دروس مختلف برای قلمچی
-
دوستان راهی برای مرور دروس اگه دارید اعلام کنید.
من سوم تجربی هستم و فقط مطالب رو میخونم و وقت برای مرور نمیزارم، مثلا فیزیک میخونم تست میزنم اما بعد از چند روز فرمولا یادم میرن ( از کتاب فرید شهریاری استفاده میکنم)ریاضی هم که کلا نمیدونم چی کنم. کتاب گاج نقره ای دارم. لطفا یه راه خوب برای درسنامه و تست و این چیزا بگید
برای شیمی هم یه روش مطالعه برای کسب تراز 8000 بگید ( من شیمی مبتکران دارم اما زیادازش استافده نمیکنم و فقط فیلمای اقاجانی رو میبینم )
ادبیات برای قلمچی شما چه جوری میخونید؟ در طول دو هفته میخونید یه پنج شنبه قبل ازمون؟!
زیست هم من که فقط متن کتاب درسی با کل تستای گاج نقره ای رو میزنم میتونم 40 تا 50 بزنم قلمچی. چه جوری میتونم اینو برسونم به بلالای 90؟
مبنبع هم اگه میشه معرفی کنید در صورت نیاز. از برنامه قلمچی هم عقب هستم کمی
خدا خیرتون بده دوستان و انشالله هر رشته ای که مد نظرتون هست رو توی بهترین دانشگاه قبول شید
-
دوستان راهی برای مرور دروس اگه دارید اعلام کنید.
من سوم تجربی هستم و فقط مطالب رو میخونم و وقت برای مرور نمیزارم، مثلا فیزیک میخونم تست میزنم اما بعد از چند روز فرمولا یادم میرن ( از کتاب فرید شهریاری استفاده میکنم)ریاضی هم که کلا نمیدونم چی کنم. کتاب گاج نقره ای دارم. لطفا یه راه خوب برای درسنامه و تست و این چیزا بگید
برای شیمی هم یه روش مطالعه برای کسب تراز 8000 بگید ( من شیمی مبتکران دارم اما زیادازش استافده نمیکنم و فقط فیلمای اقاجانی رو میبینم )
ادبیات برای قلمچی شما چه جوری میخونید؟ در طول دو هفته میخونید یه پنج شنبه قبل ازمون؟!
زیست هم من که فقط متن کتاب درسی با کل تستای گاج نقره ای رو میزنم میتونم 40 تا 50 بزنم قلمچی. چه جوری میتونم اینو برسونم به بلالای 90؟
مبنبع هم اگه میشه معرفی کنید در صورت نیاز. از برنامه قلمچی هم عقب هستم کمی
خدا خیرتون بده دوستان و انشالله هر رشته ای که مد نظرتون هست رو توی بهترین دانشگاه قبول شید
mohammad123
برای زیست زدن تست های نشر الگو از نون شب هم واجب تره
حواست باشه که کل تست ها رو چک کنی و نکاتشو تو کتابت بنویسی
از فیلم های آقای پازوکی و رحیمی هم استفاده کن -
فیزیک : براش باید مسئله حل کنی تو مسئله فرمول رو یاد بگیر و بفرمول یه کلمه بساز مثل : q=cv کریم ساواکی
-
شیمی : درسنامه مبتکران رو بخوان برو تو دل مسئاه ولا بلد نیستی حل کن از چیزای که داری و فورمول ها را بکار بگیر خود کار به جواب مسئله میرسی
-
ادبیات هم نشر الگو بگیر مضوعی شو میگم بخون برا قرابت شبی 5 تا تست نخونده بزن هفته ای یکی دو تا زیادش کن خودت نحوه حلش میاد دستت
-
با IQ زیست میره بالا
-
برا ریاضی هم ریاضی جامع تجربی مهر و ماه بگیر اینم باید مثل شیمی وفیزیک بری تو دل مسئله
-
جزوه توپ دارم برا شیمی و فیزیک انشا الله میزارم براتون