-
HASSSAN.K.J.. در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام خیلی خیلی خسته نباشین.می خواستم بگم استاد فدایی فردبدون شک مومن ترین و با سواد ترین استاد فیزیک کنکور ایران است و بس.خیلی ممنون از زحمتاتون.
مومنو خوب گفتی
و البته بسیار باسواد . هیچ فرمولی رو نشده الکی بگن رد شن همه رو با اثبات و منطق و دلیل گفتن
عالین ایشون عالی -
Rebwar در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
جلسه 59:
درس: فصل دوم پیش دانشگاهی و فصل سوم دوم دبیرستان (دینامیک) _ قسمت ششمسلام به سایت اضافه شد ممنون
-
فصل آخر فیزیک پیش جزوه نداره؟
-
سلام اگه میشه یه جمع بندی به درد بخور با استاد فدایی فرد برای عید بذارین.خیلی ممنونیم برای زحمات بی پایانتون.اجرتون با خانوم فاطمه زهرا
-
سلام لطفا یکی کمکم کنه ، واسه فیزیک تجربی هیچ کدوم نیستند ؟
همه برا ریاضی اند ؟! -
username99@این فیلم ها بین تجربی و ریاضی مشترکه و هر جاش که مخصوص رشته ی ریاضیه نوشته شده.
-
doostan mam sevvomam bara nahayi ham mishe az ina estefade kard?
-
puria_pa99 نهایی رو خیلی جدی نگیر اگه از الان واسه سومت تست بزنی عالی میشه به ما گفتن گوش نکردیم شما گوش کنید(البته میدونم این کارو نمیکنی)
-
سلام بچه هاااا جناب فدایی فر بهترن یا جناب کارزاییان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با توجه به اینکه فیزیکم خوبه میخام درصدم خیلی خوب تر شه
-
negar2012 اگه فیزیکت خوبه فدایی فرد
-
alighem20 دانش آموزان آلاءreplied to HASSSAN.K.J. on ۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HASSSAN.K.J.. سلام بر همه آلایی های گل.حسن جان مومن بودن و مومن نبودن کسی هیچ کمکی و نفعی به کسی نمیکنه .مگر به خود شخص.من مومنان صادق و پاکدل بسیاری را میشناسم که سراسر عمرشان شاید تنها کمکشان.آنهم فقط بر اساس وظیفه و اجبار فقط دو سه نفر بیشتر نبوده اونهم خانواده شان بوده.در بحثهای تخصصی مثل کنکور و حیطه علوم مختلف.باید در مورد تخصص فرد و کمکی که میتونه به آگاهی بشریت بده . نظر داد .نظر شخص من این است تا نظر دیگر دوستان عزیز چه باشد.امید موفقیت شما را دارم.
-
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز فدائی فرد
ببخشید استاد یه سوال داشتم
شما که میفرمائید ظرفیت خازن ثابته و q و V تغیر نمیکنند نسبت بهم جز زمانی که خازن رو دست کاری کنیم...پس دو حالت داریم یاد بار ثابته همیشه یا اختلاف پتانسیل ثابته همیشه پس کی بار و اختلاف پتانسیل نسبت بهم ثابتند؟؟؟؟ -
جزوه القا فصل آخر سال سوم استاد فدایی فرد رو میشه بزارین؟؟
-
سلام.جزوه فصل جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم آقای فدایی فرد رو سایت قرار داده نمیشه؟؟؟لطفا جوابم دید......لطفا
-
سلام ... جزوه ی فصل پنجم : صوت رو دو بار دانلود کردم اما صفحه های زوج رو نشون نمیده ... اگه میشه دوباره بزارینش
-
-
البته این برای سال قبلشونه نمی دونم برای امسال به درد می خوره یا نه ...
najva -
چرا قسمت نور هندسی آقای فدایی فرد نیست عوض تدریس فیزیک سوم توسط آقای کازرانیان هست؟
-
mohammadsalehhassni.1gmail.comنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.قسمت اینه ها تکمیل نسیت ؟هنوز آینه تخت و منشور .دوربین نجومی مونده ؟این قسمت ها کی آپلود می شود/
-
اقا ای کاش استاد فدایی فرد امسال فیزیک رو جمع بندی کرده بود.