دوستان نظر بدید
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
گزینه یک به نظر من گاج (البته میشه برای عربی خیلی سبز هم کار کرد.اما وقت شما تنگه همون گاج بالا میاردت)
گزینه دو ..نمیدونم!!!
گزینه سه.کمی بی خیال باش...مهم اینه که الان تمرکزت روی درس باشه...آینده خودش به وقتش میاد.گذشته هم یه کارایی کردی(اصلا خوب کردی که یکمی اشتباه هم کردی)...نترس مرد...نترس...مثل شیر برو جلووو -
سلام.
گزینه یک به نظر من گاج (البته میشه برای عربی خیلی سبز هم کار کرد.اما وقت شما تنگه همون گاج بالا میاردت)
گزینه دو ..نمیدونم!!!
گزینه سه.کمی بی خیال باش...مهم اینه که الان تمرکزت روی درس باشه...آینده خودش به وقتش میاد.گذشته هم یه کارایی کردی(اصلا خوب کردی که یکمی اشتباه هم کردی)...نترس مرد...نترس...مثل شیر برو جلووونوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 وافعا خیلیییییییییییییی ممنون داداش:hand:
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زبان من کار نکردم ولی کتاب های اقای شهاب اناری شنیدم خوبه.عربی گاج نقره ای و خیلی سبز.
برنامه رو نمیدونم
سومی مشکل خودمم هست:-D -
زبان من کار نکردم ولی کتاب های اقای شهاب اناری شنیدم خوبه.عربی گاج نقره ای و خیلی سبز.
برنامه رو نمیدونم
سومی مشکل خودمم هست:-Dنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 ممنون از راهنماییتون
-
واس زبان شهاب اناری وکتاب ونترسیم ازمتن کیاسالار.واس عیدم ک ذهنتودرگیرش نکن بنظرم قبل عیدو فعلابچسب
-
واس زبان شهاب اناری وکتاب ونترسیم ازمتن کیاسالار.واس عیدم ک ذهنتودرگیرش نکن بنظرم قبل عیدو فعلابچسب
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمینااا نترسیم از متن ک دارم عالیههههه شبی ی صفحه میخونم
شهاب اناری رو خیلیا گفتن حتما میخرمشممنون
-
عرض سلام و ادب و احترام ب همه ی آلایی های گل
1- بچه ها برای درس های زبان و عربی چ کتاب هایی پیشنهاد میکنید؟
2- ب نظرتون واسه عید چ برنامه ای برای درس خوندن بزارم؟
3- و دیگ این که برای ارامش ذهن و روانم چیکار کنم همیشه موقع درس خوندن حواسم پرت میشه ذهنم درگیر همه چیز میشه الا درس و تمرکز ندارمممممممم
کمک بدیدممنوننننننننن
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@حامیان-آلاء-مشاورehsangh1377
1.زبان شهااب انااری بیسته بیسته
2.عربی گاج نقره ای
3.فعلا قبله عیدو بچسبین بعدا خدا بزرگه
4.مووقع درس ی کاغذ داشته باشید فکرایی ک باعث حوااس پرتی میشه رو روش یادداشت کنین...(.خیلی روشه خووبیه...) -
ehsangh1377
1.زبان شهااب انااری بیسته بیسته
2.عربی گاج نقره ای
3.فعلا قبله عیدو بچسبین بعدا خدا بزرگه
4.مووقع درس ی کاغذ داشته باشید فکرایی ک باعث حوااس پرتی میشه رو روش یادداشت کنین...(.خیلی روشه خووبیه...)نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@کوزت ممنون از راهنماییتون خانوم دکتر
-
اگه سطح زبان و عربیت متوسطه:
برا عربی عربی کامل گاج مناسبه . خلاصه و درس به درسه.تست هاش عالی اند ولی درسنامه اش ضعیفه
برا زبان به نظر من هیچ کتابی مناسب نیست
فقط همت خودت رو میطلبه.
پاشو چند تا آهنگ انگلیسی دانلود کن و متنشونو تحلیل کن.
تو وقتای استراحتت یه سریال انگلیسی نگاه کن (روزی 20 دقیقه)
انگلیسی مهارته....نه حفظ کردن
من خودم ربتنو با این روش همیشه 100 میزنم
موفق باشی دوست من -
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عربی و زباااااان گاااااااااااااااااااااااااااااج نقره ای....
عربی (کامل گاج نقره ای)