روش هاتون براخوندن قرابت
-
Mahhh در روش هاتون براخوندن قرابت گفته است:
@M-bahrami1378
مثلا مفهوم بیتای خارج ازکتابو حفظ میکردینن؟!نه نیاز نیست حفظ کنی
ببین مفهوما معمولا از توی کتابن مثلا راستگویی رو توی چنتا درس خوندی از همون توی تستا استفاده میکنن یکم باید برا قرابت دیدتو باز کنی وقتی تست زیاد حل کنی برات مفهوما تکراری میشن یعنی خودت متوجه ی تکرر سوال میشی چون زیاد کار نکردی ترس داری منم همینطور بودم ولی کم کم خوب شدم -
Mahhh در روش هاتون براخوندن قرابت گفته است:
@M-bahrami1378
ببخشید اصلا نمی دونم چی میگ بیتاش.
شما خودت چطور میخوندی.؟خب کم کم متوجه میشی من خودم اصلا قرابتم خوب نبود ولی با همین روش خیلی خوب پیشرفت کردم هرشب 20 تا 30 تا تست میزدم بعدشم تحلیل میکردمشون جوری که بفهمم معنیارو اونایی که اشتباه حل میکردم و نکته دار بودن رو نشاندار میکردم تا دفه های بعدی دوباره بررسی کنم
@M-bahrami1378
مثلا . من امشب قرابت داشتم. اصلا ندونستمتشون. اصلا اعصابم بهم ریخت.
میشه پی وی بیاییت؟ -
سلام.. من پشت کنکوری قدیمم. قرابتم خوب نیست
کمکم میکنید؟
کتابمم گاج موضوعی. ولی اصلا از بیت وتستا سردرنمیارم امتحانم کردم😑😕😕
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا پشتیبان-همایش-های-آلاء Virus دانش-آموزان-آلاء -
Mahhh من تعريف كتاب تناسب مفهومي و قرابت معنايي انتشارات دريافتو شنيدم ولي خودم باهاش كار نكردم نميدونم الان دير نيست واسه اون كتابه؟
-
Mahhh من تعريف كتاب تناسب مفهومي و قرابت معنايي انتشارات دريافتو شنيدم ولي خودم باهاش كار نكردم نميدونم الان دير نيست واسه اون كتابه؟
-
@محمدعلی-نیکوسحن در روش هاتون براخوندن قرابت گفته است:
@ملي نظام جدیدش تعریفی نداره نسبت به نشر الگو
الگو بهتره واسه نظام جديد؟ من تا الان اصلن نخوندم قرابتو 😑
-
-
@ملي روش خوندن قرابت قبلا نوشته بودم نظرمو:
چنتا قلق داره کلا برای سرعتی زدن تست ولی قبل هرچیز باید خوندنتونو قوی کنید خوانش بیت بسیار مهمه تو درک اون پس میتونی با خوندن درست به یجایی برسی اگه مثلا صورت سوال یه بیت خارج کتاب داد و گفت کدام یک با مفهومش یکی نیست به نظرم اصلا بیت سوالو نخون و فقط برو تو گزینه ها چون سه تاشون باهم هم مفهومن اونارو جدا کن اونی که میمونه میشه جواب. من نخوندم موضوعی گاجو ولی اگر یه بخشی مثلا داشت که مفاهیم مختلف رو برا قرابت نوشته باشه (مثلا مثال های از صبر و شکیبایی ) بیشتر سعی کن رو اونا تمرکز کنی. بعد اینو بدون که هرچی بیشتر تست قرابت بزنی و دیدی نمیتونی حتما پاسخنامه رو با بیت جلوی خودت بزار ببین چجوری نگاه میکنه به موضوع همچنین روی بیت و مخصوصا نثر های اصلی و مفهومی درس ها دقت کن تو کنکور همیشه سر و کلشون پیدا شده با تکرار حتما موفق میشی -
@ملي روش خوندن قرابت قبلا نوشته بودم نظرمو:
چنتا قلق داره کلا برای سرعتی زدن تست ولی قبل هرچیز باید خوندنتونو قوی کنید خوانش بیت بسیار مهمه تو درک اون پس میتونی با خوندن درست به یجایی برسی اگه مثلا صورت سوال یه بیت خارج کتاب داد و گفت کدام یک با مفهومش یکی نیست به نظرم اصلا بیت سوالو نخون و فقط برو تو گزینه ها چون سه تاشون باهم هم مفهومن اونارو جدا کن اونی که میمونه میشه جواب. من نخوندم موضوعی گاجو ولی اگر یه بخشی مثلا داشت که مفاهیم مختلف رو برا قرابت نوشته باشه (مثلا مثال های از صبر و شکیبایی ) بیشتر سعی کن رو اونا تمرکز کنی. بعد اینو بدون که هرچی بیشتر تست قرابت بزنی و دیدی نمیتونی حتما پاسخنامه رو با بیت جلوی خودت بزار ببین چجوری نگاه میکنه به موضوع همچنین روی بیت و مخصوصا نثر های اصلی و مفهومی درس ها دقت کن تو کنکور همیشه سر و کلشون پیدا شده با تکرار حتما موفق میشی -
سلام.. من پشت کنکوری قدیمم. قرابتم خوب نیست
کمکم میکنید؟
کتابمم گاج موضوعی. ولی اصلا از بیت وتستا سردرنمیارم امتحانم کردم😑😕😕
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا پشتیبان-همایش-های-آلاء Virus دانش-آموزان-آلاء -
سلام به نظرم هر شب به صورت پیوسته ولی کم کم تست بزنید
همش شعر ببینید با شعرا و مفاهیم مختلفی اشنا بشید
به شعرا و مفاهیم کتاب مسلط شید
اولش همش با دید آموزشی تست بزنید و بهش نگاه کنید یعنی حتی اگه بلد نیستین با اون تست معنی و مفهوم اون چن تا شعرو یاد بگیرید
من خودمبرای اینکه قرابتم خوب شه بهترین کاری ک از نظر خودم انجام دادم این بودش ک هر شب به صورت پیوسته(ن اینکه ی شب بزنم ی شب نه) ۲۰ تا تست قرابت کار می کنم یا هرروز
روز یا شبش فرقی نمی کنه ولی پیوسته باشه -
سلام به نظرم هر شب به صورت پیوسته ولی کم کم تست بزنید
همش شعر ببینید با شعرا و مفاهیم مختلفی اشنا بشید
به شعرا و مفاهیم کتاب مسلط شید
اولش همش با دید آموزشی تست بزنید و بهش نگاه کنید یعنی حتی اگه بلد نیستین با اون تست معنی و مفهوم اون چن تا شعرو یاد بگیرید
من خودمبرای اینکه قرابتم خوب شه بهترین کاری ک از نظر خودم انجام دادم این بودش ک هر شب به صورت پیوسته(ن اینکه ی شب بزنم ی شب نه) ۲۰ تا تست قرابت کار می کنم یا هرروز
روز یا شبش فرقی نمی کنه ولی پیوسته باشه