Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. مصاحبه ی جالب با نفر آخر کنکور !
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی

مصاحبه ی جالب با نفر آخر کنکور !

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
17 دیدگاه‌ها 12 کاربران 692 بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • SharllotS آفلاین
    SharllotS آفلاین
    Sharllot
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شده

شاید مدتها بود که دنبالش می گشتم، تا اینکه بالاخره در جایی که فکرش را نمی کردم پیدایش کردم. رستوران شیکی بود من را پشت بهترین میز رستوران دعوت به نشستن کرد و خودش هم رو به روی من نشست.
    طبق معمول چنین مصاحبه هایی، آن را با همان زبان محاوره برایتان بازگو می کنم.
    میشه لطفا یه بیوگرافی از خودت بگی؟
    م- ض هستم 22 ساله بچه سوم خانواده هستم 2 برادر و یک خواهر دارم
    می دونی برای چی می خوام باهات مصاحبه کنم؟
    خندید و گفت: پشت تلفن گفتین برای اینکه من چند سال پیش نفر آخر کنکور شدم
    فکر می کردی به این دلیل یک روزی باهات مصاحبه کنن؟
    راستش نه اصلا، همیشه با نفرات اول و برتر مصاحبه می کنن
    حالا بگو چی شد که نفر آخر شدی؟
    باز هم خندید و گفت چی بگم؟ تلاشم و کردم که نشم ولی شدم
    رشته تحصیلیت چی بود؟
    ریاضی فیزیک- من تو گروه ریاضی آخر شدم
    درصدهات چطور بود؟
    اکثر درس ها رو تقریبا 3/33- زدم و زبان مثبت 3
    این بار من خندیدم و گفتم جدا یعنی اینقدر وضعت خراب بود؟
    راستش نه من اینقدرها هم اوضاعم وخیم نبود ولی نفر بغل دستیم آدم درس خونی بود من سعی کردم زیر چشمی از روی اون یه چیزایی بزنم انگار از اولش یه تست جابجا زدم تا آخرش خراب شد
    اگر خودت می زدی بهتر نبود؟
    چرا بهتر بود زبان رو خودم زدم شد مثبت 3
    پس زبانت خوبه؟
    آره اگه به اتهام رابطه با شبکه های غربی تهدید نشم نسبت به بقیه درسهام خوبه الان هم ادامه اش دادم چون دوستش داشتم و به زودی مدرک ielts می گیرم.
    چه خوب پس هوش و استعدادت بد نیست. درسهای دبیرستانت چطور بود؟
    من درسم خوب بود با معدل خوبی اومدم دبیرستان ریاضیم خوب بود که به این رشته اومدم اما سال آخر پیش دانشگاهی تقریبا کمتر خوندم یه جورایی بی خیال شده بودم بیشتر کتابهای ادبی و علمی خارج از درس می خوندم و یا دنبال کسب و کار بودم. چند واحد پیش دانشگاهی افتادم اما دوباره امتحان دادم قبول شدم.
    واسه کنکور روزانه چند ساعت درس می خوندی؟
    به ظاهر 14 ساعت
    چی؟ 14 ساعت بعد نفر آخر شدی
    در حالی که از شدت خنده چشماش تنگ شده بود گفت: گفتم به ظاهر، صبح از خونه بیرون می اومدم و می رفتم مدرسه یا خونه دوستم یا با دوستام می رفتیم کتابخونه اما عملا درس زیادی نمی خوندیم من یا کتاب رمان می خوندم یا شعر و یا در مورد کسب و کار و فوتبال صحبت می کردیم.
    پس روحیه لطیفی داری؟
    ای تقریبا من پشت کنکور کلی شعر سرودم، بهترین کتابهای داستان رو خوندم و یه ساز یاد گرفتم
    فکر کنم از اول اشتباه اومدی رشته ریاضی
    شاید، اما من ریاضیم بد نبود دوست داشتم. بیشتر با دانشگاه رفتن مشکل پیدا کرده بودم. البته دوست داشتم قبول بشم اما واسه کنکور خیلی نمی تونستم بخونم.
    کلاس کنکور یا کنکور آزمایشی هم می دادی؟ رتبه هات اونجا چطور بود؟
    آره کلاس ثبت نام کرده بودم اما زیاد نمی رفتم. سر جلسه کنکور آزمایشی هم با بچه ها ترکیب تیم ها در مسابقه فوتبال شب رو حدس می زدیم.البته یکی دوبار رتبه هام خوب شد چون یکی از بچه ها برای خنده از بیرون جلسه از روی پاسخ نامه جواب تستهارو اس ام اس کرد.
    عجب، پس کلی ماجرا ها داشتی. وقتی کارنامه کنکورت اومد عکس العمل اطرافیان چی بود؟
    مجاز نشده بودم به اونها گفتم قبول نشدم. به کارنامه هم زیاد توجه ای نداشتم چون برام مهم نبود تا اینکه خواهر بزرگترم که دانشجو بود نگاه کرد و گفت آبروی خانواده رو بردی گفتم چرا گفت: نفر آخر شدی بیچاره. منم مونده بودم بخندم یا گریه کنم. برادر کوچکترم تا ماهها می خندید هنوزم اگه یادش بیفته می خنده و جالبتر از همه اینکه دوستام بابت این افتخار ازم شیرینی گرفتن.
    جدا؟ جالب بوده، کسی از دوستات قبول نشد؟
    چرا یکیشون مجاز شد اما سال بعد شرکت کرد رتبه خوبی آورد و مهندسی عمران می خونه بقیه هم رفتن دانشگاه آزاد
    تو چی، آزاد شرکت نکردی؟
    چرا شرکت کردم انتخاب هفتم، همونی که دانشگاه انتخاب می کنه کاردانی فیروز کوه قبول شدم نرفتم.درصدهام خیلی بهتر از سراسری بود.
    سالهای بعد چی؟
    دیگه کنکور شرکت نکردم، حتی دوستام می گفتن برو کیکش رو بخور و بیا حال می ده اما با اون آبروریزی تصمیم گرفتم دیگه شرکت نکنم
    راه رو برای جوونترها باز گذاشتی تا یکی دیگه آخر بشه درسته؟
    صدای قهقه اش تو سالن رستوران پیچید گفت آره دیگه
    همین موقع گارسنی با نهایت احترام دو تا پیتزا روی میز گذاشت و گفت آقا دیگه امری نیست؟
    دوست ما هم گفت نه فعلا کاری ندارم فقط به رضا بگو پشت دخل باشه تا من کارم تموم بشه
    پرسیدم چی شد که رستوران زدی و اومدی تو کار فست فود.
    از اولش به کاسبی بیشتر علاقه داشتم مخصوصا معامله ماشین بعد از کسب افتخار در کنکور با کمک دائیم یه وام گرفتم البته هیچ کس روی من حساب نمی کرد چون همه فهمیده بودن نفر آخر شدم و میگفتن این خنگه، اما دائیم بهم اعتماد کرد اعتمادی که پدرم بهم نکرد. یه مبلغ مختصری وام گرفتم اول یه دونه تک لقمه ای زدم بعد کردمش ساندویچی بعد باز با کمک دائیم یه وام بیشتری گرفتم و این فست فود رو زدم والان خیلی راضی هستم
    و از خیلی از دوستات که رفتن دانشگاه جلوتری
    از لحاظ مالی و زندگی آره اما علمی و مدرک نه، خیلی از دوستام تازه می خوان فارغ التحصیل بشن و دنبال کار بگردن و جالبتر از همه اینه که همشون گفتن می خوان بیان اینجا با من کار کنن.چون اوضاع بازار کارشون زیاد خوب نیست و تازه اگر هم برن سر کار کمتر از من درآمد دارن
    بله، منم کم کم دارم پشیمون می شم که رفتم ارشد خوندم اگه میامدم پیش تو اوضاع مالیم بهتر بود.
    هردو با هم خندیدیم.
    سربازیت رو چکار کردی؟
    خدا گر ز حکمت ببندد دری به رحمت گشاید در دیگری،برای چشمهام معافیت پزشکی گرفتم و بعدش هم.....
    وقتی اسم کنکور میاد یاد چی میفتی؟
    یاد اون صدای بلندگو که می گفت رابطان اجرای بند 3 و من ازش متنفر بودم.
    تو می دونی با این سن کمت یکی از موفق ترین افراد در کسب و کار هستی؟ علتش رو چی می دونی؟
    آره من موفق شدم به قسمتی از آرزوهام برسم و هنوز هم باید تلاش کنم و تنها علتش این بود که به حرف و متلکهای مردم توجه زیادی نکردم و نگفتم تنها راه موفقیت دانشگاه رفتنه و رفتم سمتی که استعداد داشتم و خیلی هم سختی کشیدم شما نمی دونین وقتی سررسید قسط وام می شد چه بدبختی می کشیدم تا جور بشه اما خدا کمکم کرد و خدا رو شکر می کنم.
    الان چی؟ تصمیم نداری دانشگاه شرکت کنی؟
    نه تصمیم ندارم ولی اگه شرکت کنم احتمال زیاد قبول می شم.
    چرا؟
    چون تعداد داوطلبها خیلی کمتر شده و تعداد ظرفیت رشته ها خیلی بیشتر شده به نظر من چند سال پیش و یا حتی چند سال قبل تر از کنکور من خیلی قبولی سختتر بود. تازه یه راه بهتری هم سراغ دارم.
    چه راهی؟
    فعلا که هر سال می گن سئوالها لو رفته یا فروخته شده با این حساب این بار نفر اول میشم.
    دیگه قرار نشد نامردی کنی، درسته که این مسئله هست مخصوصا در مقاطع تحصیلی بالاتر اما کار درستی نیست.
    می دونم ، شوخی کردم.ولی من واقعا دلم برای کسایی که زحمت می کشن و یه عده با تقلب بالا میرن می سوزه.
    موسیقی و شعر رو ادامه ندادی ؟
    چرا گیتار خوب می زنم. شعرهام هم بد نیست شاید یه روز به اسم من نفر آخرم چاپشون کردم.
    واقعا که شخصیت جالبی داری،من کلی ازت انرژی گرفتم اگه حرف خاصی با بچه های پشت کنکور داری بگو
    به کنکور می شه دو جور نگاه کرد اگه به عنوان یک سد بهش نگاه کنین چه قبول بشین چه نشین موفق نیستین و اگه به عنوان یه مرحله از زندگی بهش نگاه کنین و براتون خیلی مهم نباشه، چه قبول بشین چه نشین موفق میشین مثل من.سعی کنین به زندگی یه جوری غیر از اونجوری که دیگران می بین نگاه کنین!!!
    #کپی

1.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
    18
    • SharllotS آفلاین
      SharllotS آفلاین
      Sharllot
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

دانش-آموزان-آلاء :rose:

1.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • F آفلاین
        F آفلاین
        Flight
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Flight انجام شده

وقتی ک میخوندم این متنو..بغض گلوموگرف
        چون کلی استعدادداشتم
        وهمشون سوختن...وشکوفانشدنوب هیچ دردم نخوردن
        وهمینطوربخاطررتبه ی کنکورم همه بهم انگ خنگی میزدن://

1 پاسخ آخرین پاسخ
        5
        • Dr.alirezaqD آفلاین
          Dr.alirezaqD آفلاین
          Dr.alirezaq
          دانش آموزان آلاء

همین الان ترک تحصیل کردم

1 پاسخ آخرین پاسخ
          9
          • uuU آفلاین
            uuU آفلاین
            uu

😂من شنبه قراره علنن از مدرسه اخراج بشم
            زمینه ترک تحصیلمم فراهمه

☂️ مِثلِ بَرف سَرد ، وَلی زیبآ

Dr.alirezaqD پ 2 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • uuU uu

زمینه ترک تحصیلمم فراهمه

Dr.alirezaqD آفلاین
              Dr.alirezaqD آفلاین
              Dr.alirezaq
              دانش آموزان آلاء

uu الان نون تو واردات کشمشه
              در جریانی که؟

uuU 1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • Dr.alirezaqD Dr.alirezaq

uu الان نون تو واردات کشمشه
                در جریانی که؟

uuU آفلاین
                uuU آفلاین
                uu

@Dr-alirezaq 😁اره

☂️ مِثلِ بَرف سَرد ، وَلی زیبآ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • uuU uu

زمینه ترک تحصیلمم فراهمه

پ آفلاین
                  پ آفلاین
                  پشمک

uu چیکار کردی مگه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • M آفلاین
                    M آفلاین
                    mohammad666666
                    اخراج شده

@Saahaar میشه خلاصه شو بگی؟
                    خیلی طولانیه

SharllotS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • محمد سلطانیم آفلاین
                      محمد سلطانیم آفلاین
                      محمد سلطانی

جالب بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • sandiiiiS آفلاین
                        sandiiiiS آفلاین
                        sandiiii

خیلی جالب بود:)❤
                        بعضی قسمتاش یاد خودم میفتادم:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • M mohammad666666

خیلی طولانیه

SharllotS آفلاین
                          SharllotS آفلاین
                          Sharllot

mohammad666666 در مصاحبه ی جالب با نفر آخر کنکور ! گفته است:

خیلی طولانیه

نوچ😐
                          شیرینیش به همین خوندنشه😌
                          نکاتش تو همین طولانی بودنشه😎

1.gif

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • مليكابانوم آفلاین
                            مليكابانوم آفلاین
                            مليكابانو

اينكه اسمشو نگفته از كجا معلوم راست باشه 😕

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • SharllotS Sharllot

mohammad666666 در مصاحبه ی جالب با نفر آخر کنکور ! گفته است:

خیلی طولانیه

نوچ😐
                              شیرینیش به همین خوندنشه😌
                              نکاتش تو همین طولانی بودنشه😎

M آفلاین
                              M آفلاین
                              mohammad666666
                              اخراج شده

@Saahaar باشه پس
                              حتما میخونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • JaVad.jJ آفلاین
                                JaVad.jJ آفلاین
                                JaVad.j

من همین الان به این پی بردم ک استعداد اخر شدنو دارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                5
                                • ZaraaZ آفلاین
                                  ZaraaZ آفلاین
                                  Zaraa

این یه واقعیته و ما باید باهاش کنار بیام که درس حلال مشکلات نیست و نباید به اصطلاح تو تمام مراحل تحصیلی خرخون بود و گاهی هم باید به کارهای هنری باید دل داد!!!!!!!

درحال ساخت زیرساخت های آینده🎈🌈🚀

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  6
                                  • jahad.20J آفلاین
                                    jahad.20J آفلاین
                                    jahad.20

عالییییی بود:beaming_face_with_smiling_eyes:

نمیدانم حسین غریب تر است
                                    یا کسانی که با حسین رفیق نیستند :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی