دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
استاد شما بزارید کانالتون
-
خدا خیرتون بده استاد⚘
-
سلام استاد دستتون درد نکنه از بابت زحماتتون اگه میشه جزوه فصل 6و7و8 رو هم به اشتراک بزارین .با تشکر فراوان از استاد عزیز
-
سلام استاد توروخدا جزوه فصل 6و7و8روهم بزارین ازتون خواهش میکنیم
-
استاد جزوه.................................................................................................................)))))))))))))))))))):
-
استاد تو رو خدا جزوه فصل 6-7-8 رو هم به اشتراک بزارین.........
-
استاد توروخدا جزوه هاروبزارین
-
سلام جزوه ی فصل ۶ زیست ۱ اقای امینی راد در کانال خودش گذاشت
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان عزیز من به تلگرام دسترسی ندارم کسی میتونه کمکم کنه که جزوه فصل 6استادرو پیداکنم؟؟
-
sahartabriz در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام دوستان عزیز من به تلگرام دسترسی ندارم کسی میتونه کمکم کنه که جزوه فصل 6استادرو پیداکنم؟؟
سلام
بفرمایید اینم جزوه فصل 6 زیست 1 : 0_1484986582311_22.pdf -
سلام خیلی ممنون ازلطفتون بهاره جون
-
آجی توروخدا اگه استاد جزوه بقیه فصلاروهم گذاشت لطف کنین برامنم فایلشوبفرستین ممنون میشم ازمحبتت
-
سلام خیلی ممنون ازلطفتون بهاره جون
خواهش میکنم عزیزم
-
آجی توروخدا اگه استاد جزوه بقیه فصلاروهم گذاشت لطف کنین برامنم فایلشوبفرستین ممنون میشم ازمحبتت
باشه عزیزجان...خواهش میکنم
-
سلام . من فارق التحصیل رشته ریاضی هستم و بعد از چند سال میخوام کنکور تجربی بدم . قرار بود معلم خصوصی بگیرم اما با فیلمای شما مشکلات درسیم حل شد و مفاهیمو کاملا فهمیدم . خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم .
-
سلام و وقت بخیر خدمت تمام آلایی ها علی الخصوص دست اندر کاران زحمت کش آلا و آقای پور نصیر و استاد محمدعلی امینی راد
ببخشید من دنبال جلسه پنجاه و هفت بودم فک کنم تو سایت نذاشتین که مربوط میشه به زنگ یا جلسه ی دوم، دهم اردیبهشت نودو چاهار
این جلسه ضبط نشده؟ یا تو آینده آپلود میکنین؟ -
mobinpakza در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام و وقت بخیر خدمت تمام آلایی ها علی الخصوص دست اندر کاران زحمت کش آلا و آقای پور نصیر و استاد محمدعلی امینی راد
ببخشید من دنبال جلسه پنجاه و هفت بودم فک کنم تو سایت نذاشتین که مربوط میشه به زنگ یا جلسه ی دوم، دهم اردیبهشت نودو چاهار
این جلسه ضبط نشده؟ یا تو آینده آپلود میکنین؟سلام، خیر این جلسه ضبط نمیشه.
-
سلام خوبین دوستای عزیز؟؟جزوه فصل 7 دوم رو استادگذاشته؟؟
-
سلام خوبین دوستای عزیز؟؟جزوه فصل 7 دوم رو استادگذاشته؟؟
سلام خیر