1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
اقا من ازمون اول جمع بندی قلم چی درصدم شد 12.کنکور شدم 56.وژدانن هم میگم ایشون خیلی با حالن و خیلی هم خوب درس میدن.اگه سرجلسه جو نمیگرفت منو درصدم بیشتر هم میشد.من برای برو بچه های که مایلن این حدود درصدا رو بیارن و نه بیشتر. همین همایش جمع بندی ایشون رو توصیه میکنم که با جزوش و ارام و با حوصله بخونند و برند جلو بعد هر جلسه هم یکی دو بار مرور کنند و تست زیاد بزنند.
-
سلام دوستان من تا حالا عربی نخوندم به نظرتون با این فیلمها پیش برم یا کتاب؟ با فیلمای پارسال نمیخوام ببینم چون وقتم کمه ... یا به نظتون خودم بخونم بعد فروردین ماه اینا رو جمع بندی کنم؟؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
-
@mohade3h در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان من تا حالا عربی نخوندم به نظرتون با این فیلمها پیش برم یا کتاب؟ با فیلمای پارسال نمیخوام ببینم چون وقتم کمه ... یا به نظتون خودم بخونم بعد فروردین ماه اینا رو جمع بندی کنم؟؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
سلام اگه وقت داشته باشید ازفیلم کلاس استفاده کنید عالی میشه چون واقعا عالی کارشده .
چون عرض کردید که وقت ندارید خودتون بخونید وفیلم های همایش رو هم ببینید کمک کننده است فقط تست زیاد کارکنید.
موفق باشید -
سلام دوستان. اقای ناصح زاده گفتن که اصلا لازم نیست لغت حفظ کنید ترجمه فوتوفن داره پیشنهاد من که فیلماشونو دیدم اینه که کلاس کنکورشونو ببینید چون همایش فک کنم جمع بندی باشه هر روز یک جلسه ببینید . من کنکورهای اخیرو تستای ترجمشو رو هوا زدم.
-
reza.m1377 در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
maryamt سلام
یه سوالی داشتم : برا اینکه تو کنکور به سوالات ترجمه جواب بدیم دیدن همایش کافیه؟؟
ممنون میشم جوابمو بدینبله....همایش رو با جزوه اشون ببینید...و بی امان تست بزنید..
فقط همه رو تو یه روز نبینید...تقسیم کنید به روزهای مختلف و جزوه رو هم تا زمانی که فیلم ها تموم میشه همیشه از اول مرور کنید.. -
سلام دوستان کسایی که از این کلیپ ها استفاده کردن براشون مفید بوده؟ ینی تغییری تو درصداشون ایجاد شده؟
-
سلام بله من از 20 به 60 درصد عربی رسیدم و 60 درصد هم به خاطر تست کمی که میزنمه وگرنه بیشتر هم می شم
-
سلام
کسی کتاب ایشونو اینترنتی خریده؟؟
چن روزه کتاب به دستمون میرسه؟؟؟
لطفااااا جواب بدید خیلی ضروریه -
sahba در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
لطفااااا جواب بدید خیلی ضروریهسلام.من نگرفتم.کتاب کانونش رو میگی؟(قرمز رنگ؟)
-
Dr.Saraaa در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sahba در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
سلام
اره
سفارش دادم امروز نمیدونم کی ب دستم میرسه -
Dr.Saraaa در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
سلام
اره
سفارش دادم امروز نمیدونم کی ب دستم میرسهمیرسه ..حالا فوق فوقش یه هفته طول بکشه..
-
سلام
سلام
اره
سفارش دادم امروز نمیدونم کی ب دستم میرسهمیرسه ..حالا فوق فوقش یه هفته طول بکشه..
خو پ این ازمونم پر
-
سلام
سلام
اره
خو پ این ازمونم پر
نه نه چرا پر شاید همین فردا رسید!
از گاجی چیزی بزن تا اون میادش -
سلام دوستان
برای کسیکه عربی اصا نخونده فیلم های همایش استاد کافین برای زدن تست های ترجمه یا باید فیلم قواعد هم ببینم ؟
ممنون -
sahrazahra در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان
برای کسیکه عربی اصا نخونده فیلم های همایش استاد کافین برای زدن تست های ترجمه یا باید فیلم قواعد هم ببینم ؟
ممنون
سلام . کافیه همینو ببینی قواعد هم تا جایی که نیاز بوده برای ترجمه گفته . -
slm dostan,kasi khabar dare ostad naseh zade emsal hamayesh mizarn ya na??
-
واقعا دستمریزاد به این روش تدریس روان و فوق حرفه ای مهندس ناصح زاده..شیوه بیان و فصل بندی مباحث از سوی ایشان بی نظیره..واقعا دوستان عزیز میبایست قدر این استاد را دانست و شکرگزار ایشان و مجموعه الا باشیم...خداوند به همگی دست اندرکاران محترم الا و جناب ناصح زاده قوت خاص عنایت فرماید...
-
سلاوم دوستاااان
من درصدعربیم 60هست یعنی توترجمه مشکلی ندلرم فقط تو قواعد ....این جمع بندی رو ببینم بنظرتون کاااافیه???قواعد کامل گفته شده?? -
@dr.yassi در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلاوم دوستاااان
من درصدعربیم 60هست یعنی توترجمه مشکلی ندلرم فقط تو قواعد ....این جمع بندی رو ببینم بنظرتون کاااافیه???قواعد کامل گفته شده??اینجا کلا قواعد نگفته که.!!!
ترجمه و تحلیل صرفی و شکل.پیشنهاد میکنم ببینی.چون بعد دیدنش همون 60 درصد رو تو زمان کمتری میزنی!قواعد هم منصوبات رو سال قبلش تو همایش گفته!!!