سوال از شیمی دهم
-
@Hamnafass چهارمی درسته البته از نظر استادی که تدریس میکنن همشون درسته ولی من فکر میکنم فقط چهارمی درسته
Morteza Khodaie کدوم استاد گفتن همش درسته؟ :| :| :| :|
-
Morteza Khodaie کدوم استاد گفتن همش درسته؟ :| :| :| :|
DarkMind اقای عارف ربیعیان
-
DarkMind اقای عارف ربیعیان
Morteza Khodaie خدایی عارف ربیعیان میگه این 4 گزینه همش درسته؟ :joy: :joy: :joy:
وای خدا کیا شدن استاد :joy:
همه گزینه ها غلطه دوسته عزیز -
Morteza Khodaie خدایی عارف ربیعیان میگه این 4 گزینه همش درسته؟ :joy: :joy: :joy:
همه گزینه ها غلطه دوسته عزیزDarkMind بله
-
همه گزینه ها غلطه دوسته عزیزDarkMind میشه دلیل غلط بودن چهارمی رو بگین؟
-
DarkMind میشه دلیل غلط بودن چهارمی رو بگین؟
-
DarkMind میشه دلیل غلط بودن چهارمی رو بگین؟
Morteza Khodaie فقط خواص شیمیاییشون یکسانه ولی طول موج جزو خواص فیزیکیه و به جرم وابسته هست
کلا همش غلطه گزینه ها -
Morteza Khodaie فقط خواص شیمیاییشون یکسانه ولی طول موج جزو خواص فیزیکیه و به جرم وابسته هست
کلا همش غلطه گزینه هاVirus من تو نت سرچ کردم نوشته طول موج وابسته به عدد اتمی هست وچون عدد اتمی ها یکسان هستند برایهمین طول موج هم یکسانه
-
Virus من تو نت سرچ کردم نوشته طول موج وابسته به عدد اتمی هست وچون عدد اتمی ها یکسان هستند برایهمین طول موج هم یکسانه
Morteza Khodaie منم اینو پیدا کردم که حرفه منو میزنه :| بنظرم درست میگه این رابطه تو فیزیکه پیش هست
طیف نشری ایزوتوپهای یک عنصر
آیا ایزوتوپهای یک عنصر – برای نمونه ، هیدروزن و دوتریم – طیف های نشری یکسانی دارند ؟
خیر ، از آنجا که جرم اتمی ایزوتوپهای یک عنصر با هم تفاوت دارند ، طول موج خطوط طیفی ایجاد شده ، اندکی متفاوت است . برای محاسبه ی طول موج این خطوط می توان از رابطه ای به این قرار استفاده کرد :
1/λ = R(1/n12 - 1/n22)
در واقع در رابطه های طیفی ، استفاده از وارونه طول موج یا عدد موجی مناسب تر است . در این رابطه ، n1 وn2 عددهای صحیح و نماینده ترازهای انرژی اند . R ، ثابت ریدبرگ است . R برای دوتریم اندکی بزرگ تر از هیدروژن است و بنا به رابطه یاد شده ، خطوط طیفی دوتریم نسبت به هیدروژن ، کمی به سمت طول موج های کوتاه تغییر مکان نشان می دهند . بر همین اساس . به کمک طیف های اتمی وجود برخی از ایزوتوپ ها ثابت شده است .
برگرفته از مجله رشد آموزش شیمی -
Morteza Khodaie منم اینو پیدا کردم که حرفه منو میزنه :| بنظرم درست میگه این رابطه تو فیزیکه پیش هست
طیف نشری ایزوتوپهای یک عنصر
آیا ایزوتوپهای یک عنصر – برای نمونه ، هیدروزن و دوتریم – طیف های نشری یکسانی دارند ؟
خیر ، از آنجا که جرم اتمی ایزوتوپهای یک عنصر با هم تفاوت دارند ، طول موج خطوط طیفی ایجاد شده ، اندکی متفاوت است . برای محاسبه ی طول موج این خطوط می توان از رابطه ای به این قرار استفاده کرد :
1/λ = R(1/n12 - 1/n22)
در واقع در رابطه های طیفی ، استفاده از وارونه طول موج یا عدد موجی مناسب تر است . در این رابطه ، n1 وn2 عددهای صحیح و نماینده ترازهای انرژی اند . R ، ثابت ریدبرگ است . R برای دوتریم اندکی بزرگ تر از هیدروژن است و بنا به رابطه یاد شده ، خطوط طیفی دوتریم نسبت به هیدروژن ، کمی به سمت طول موج های کوتاه تغییر مکان نشان می دهند . بر همین اساس . به کمک طیف های اتمی وجود برخی از ایزوتوپ ها ثابت شده است .
برگرفته از مجله رشد آموزش شیمیDarkMind این روابط رو میگین تو فیزیکه بعضی ازمسائل شیمی به فیزیک مربوط نمیشه ب نظرم من از یه استاد پرسیدم منتظر جوابشون هستم ببینیم نظر ایشون چیه
-
DarkMind این روابط رو میگین تو فیزیکه بعضی ازمسائل شیمی به فیزیک مربوط نمیشه ب نظرم من از یه استاد پرسیدم منتظر جوابشون هستم ببینیم نظر ایشون چیه
Morteza Khodaie اتفاقا این دوتا علم خیلی بهم وابستگی دارن مخصوصا در مورد بحث ما که در مورد اتم و موجه