ریاضی کنکوری
-
سلام.. الایی های نظام قدیم . من فیلم نباخته میبینم ولی از پس تست های ابی کانون برنمیام..
فقطم کتاب تست همین.
چیکار کنم؟؟😑
دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان- نظام-قدیم-آلا lnz Virus همیار دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام.. الایی های نظام قدیم . من فیلم نباخته میبینم ولی از پس تست های ابی کانون برنمیام..
فقطم کتاب تست همین.
چیکار کنم؟؟😑
دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان- نظام-قدیم-آلا lnz Virus همیار دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاءMahhh در ریاضی کنکوری گفته است:
فقطم کتاب تست همین.
چیکار کنم؟؟😑
دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان- نظام-قدیم-آلا lnz Virus همیار دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء -
فقطم کتاب تست همین.
چیکار کنم؟؟😑
دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان- نظام-قدیم-آلا lnz Virus همیار دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاءMahhh در ریاضی کنکوری گفته است:
فقطم کتاب تست همین.
چیکار کنم؟؟😑
دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان- نظام-قدیم-آلا lnz Virus همیار دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاءیه راه حوصله سر بر سراغ دارم ولی جواب میده !
اول فیلما رو ببینید نکته برداری کنید مثال هاشو قبل اینکه استاد حل کنه خودتون حل کنید. و فکر کنید ببینید راه حل دیگه ای به ذهنتون میرسه یا نه.
بعد همین مبحث رو برید یه بار دیگ از روی کتاب درسی بخونید :) انصافا اونقدری که از خوندن کتاب درسی پشیمون شدم از خریدن کلی کتاب کنکوری پشیمون نشدم |:
بعد برید تست حل کنید.
کلا ریاضی درسی هست که مباحثش بهم وابستگی داره ینی برای یه درسی مثل حد، جز صحیح و قدر مطلق و کلی داستانه دیگ هست ک پیش نیازه.
بیس رو باید قوی کرد |: نباید انتظار داشت یکی دو هفته ای نتیجه عالی گرفت...یخورده زمان میبره :) ولی بعدش خیلی دوست داشتنی میشه ریاضی..حداقل از شیمی که بهتره :smirking_face: -
ممنون ازهمگی
@M-bahrami1378 " lnz _Mohammad_reza_
بله سوالات سراسری رو دارم داخل ابی کانون.🌻