دين و زندگي دهم
-
چرا نیاز مند معیار و ملاک هستیم؟ چون نگاه انسانها برای انتخاب صحیح هدف و دل بستن به انها تفاوت دارد
هر وقت گیر کردی از خودت سوالش کن(که چرا؟)
سوال=معلول جواب=علت@محمدعلی-نیکوسحن در دين و زندگي دهم گفته است:
چرا نیاز مند معیار و ملاک هستیم؟ چون نگاه انسانها برای انتخاب صحیح هدف و دل بستن به انها تفاوت دارد
هر وقت گیر کردی از خودت سوالش کن(که چرا؟)
سوال=معلول جواب=علتنيازمند معيار معلول
تفاوت نگاه علت
غيراينه؟ -
مليكابانو ا ز نظر کتاب اینجوری میشه
چرا نگاه ما تفاوت داره؟چون نیازمند ملاک و معیاریم
:/ اصلا این ینی چی
-
مليكابانو خب دیگه خودت همینجوری تو تست رابطه خواست سوال بپرس و جواب بده با گاج کارت نباشه اگه تستو غلط زدی ببین دلیلو
-
@محمدعلی-نیکوسحن يعني اينقد احتمالش بالاس كه گاج غلط باشه؟ 😕 من آخه تو يه مورد ديگه همينطوري پافشاري ميكردم دوستم توجيهم كرد كتاب درست گفته
-
@محمدعلی-نیکوسحن اون حديث امام علي كه ميگن او را به خود وانگذاشته اند تا به كارهاي لغو و بي ارزش بپرداز
شما اينجا علت و معلولو چي ميگيرن -
@محمدعلی-نیکوسحن اون حديث امام علي كه ميگن او را به خود وانگذاشته اند تا به كارهاي لغو و بي ارزش بپرداز
شما اينجا علت و معلولو چي ميگيرنمليكابانو اینجوری گفتم چون اره این جمله نکتشو داره که بخوایم اول به اشتباه هم بگیم چرا انسان رو وانگذاشته ایم
چون باید بدونیم اول او را رها نکردیم که بیهوده بره و بیاد
نه اینکه اول کار بیهوده انجام داده بعدش ماولش نکردیمباید دو طرفو چک کنیم و بامنطق خودمون جواب بدیم
-
مليكابانو اینجوری گفتم چون اره این جمله نکتشو داره که بخوایم اول به اشتباه هم بگیم چرا انسان رو وانگذاشته ایم
چون باید بدونیم اول او را رها نکردیم که بیهوده بره و بیاد
نه اینکه اول کار بیهوده انجام داده بعدش ماولش نکردیمباید دو طرفو چک کنیم و بامنطق خودمون جواب بدیم