برنامه خودم یا کانون؟
-
سلام خوش اومدید به انجمن الا ☺️ 🌼
لطفا تاپیک تکراری نزنید:)
من آلایی ها رو منشن میکنم پستتون رو ببینن جواب بدن🌼☺️
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا🌼
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا🌼
همیار 🌼 -
من که برنامم اینه بهت هم اینو پیشنهاد میکنم الان که برا یازدهم و نیمه دوم دوازدهمت فول انرژی بزار اصلا به گذشته فکر نکن تا قبل عید که اینارو تموم کردی وقت بزار عید رو دهم و نیمه اول دوازدهم رو کار کن چون نوبت اولتو وقت جبران داری ولی نوبت دومو سخت میشه جبران کرد بعد عید هم که میشه جمع بندی تا کنکور موفق باشی
-
سلام خوش اومدید به انجمن الا ☺️ 🌼
لطفا تاپیک تکراری نزنید:)
من آلایی ها رو منشن میکنم پستتون رو ببینن جواب بدن🌼☺️
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا🌼
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا🌼
همیار 🌼خانوم سلام ممنون،نتم مشکل داش چن بار فک کردم پاک شد دوباره گذاشتم،شرمنده🌹
-
خانوم سلام ممنون،نتم مشکل داش چن بار فک کردم پاک شد دوباره گذاشتم،شرمنده🌹
zahrarahimifar در برنامه خودم یا کانون؟ گفته است:
خانوم سلام ممنون،نتم مشکل داش چن بار فک کردم پاک شد دوباره گذاشتم،شرمنده🌹
سلام مشکلی نیست موفق باشید 🌼
-
برنامه خودتو داشته باش قلم چی رو بریز دور
اون فقط یه خودارزیابی ساده ست هرچه بیشتر بهش بها بدی نا امید ترت میکنه و دور تر میشی از چیزی که می خوای@محمدعلی-نیکوسحن خب اینم حرفیه ولی چ تضمینی هست برای راهی ک خودم دارم میرم؟
-
@محمدعلی-نیکوسحن خب اینم حرفیه ولی چ تضمینی هست برای راهی ک خودم دارم میرم؟
zahrarahimifar بهترین کسی که میتونه کمکت کنه خودتی اما با یه برنامه درست و حسابی برنامه قلم چی برای شروع نیست برای کسایی هست که از تابستان همراه بودن ولی برای شروع خیلی سنگین و فشرده و سردرگمه پیشنهاد میکنم به یک مشاور کاربلد مراجعه کنی
-
zahrarahimifar بهترین کسی که میتونه کمکت کنه خودتی اما با یه برنامه درست و حسابی برنامه قلم چی برای شروع نیست برای کسایی هست که از تابستان همراه بودن ولی برای شروع خیلی سنگین و فشرده و سردرگمه پیشنهاد میکنم به یک مشاور کاربلد مراجعه کنی
@محمدعلی-نیکوسحن ممنون ک راهنمایی کردین🙏
-
مليكابانو اینکه بالارو هدف بگیری حتی اگه بهش نرسی خیلی بهتره تا ی توهمی از موفقیت داشته باشی:)
-
مليكابانو اینکه بالارو هدف بگیری حتی اگه بهش نرسی خیلی بهتره تا ی توهمی از موفقیت داشته باشی:)
zahrarahimifar
wow:confused: