کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرمافزار
-
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
امروز 02 - 02 - 2020 پسرم تصمیم گرفته امسال با توجه به تمدید ثبت نام سازمان سنجش، در کارشناسی ارشد شرکت کند، لذا لازم است مطالب مورد نیاز ایشان را تهیه کنم به همین علت تا جمعه 29 فروردين 1399 مطالعه کنکور خودم به تاخیر می افتد.
انشاءالله بعد از این تاریخ مطالبی را که برای کنکور 1400 می خوانم به اشتراک می گذارم.
یک پیشنهاد هم برای مدیر محترم سایت دارم:
با توجه به طیف گسترده افراد جهت شرکت در آزمون های کارشناسی ارشد، اگر مقدور باشد در این زمینه نیز فعالیت کنید.
من اولین تاپیک کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر نرمافزار را برای شروع ایجاد می کنم و مطالبی را که مطالعه می کنم در سایت قرار می دهم.
انشاء الله که پربرکت شود. -
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
امروز 02 - 02 - 2020 پسرم تصمیم گرفته امسال با توجه به تمدید ثبت نام سازمان سنجش، در کارشناسی ارشد شرکت کند، لذا لازم است مطالب مورد نیاز ایشان را تهیه کنم به همین علت تا جمعه 29 فروردين 1399 مطالعه کنکور خودم به تاخیر می افتد.
انشاءالله بعد از این تاریخ مطالبی را که برای کنکور 1400 می خوانم به اشتراک می گذارم.
با توجه به طیف گسترده افراد جهت شرکت در آزمون های کارشناسی ارشد، اگر مقدور باشد در این زمینه نیز فعالیت کنید.
من اولین تاپیک کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر نرمافزار را برای شروع ایجاد می کنم و مطالبی را که مطالعه می کنم در سایت قرار می دهم.
انشاء الله که پربرکت شود. -
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
انشاء الله که پربرکت شود.ZxSeven بسیار عالی
من حمایت می کنم از این تاپیک
-
@M-an
-
برنامه مطالعه جهت کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار
هدف: قبولی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار - دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران - مجازی دولتی
رتبه مورد نیاز: 2606
نمره قبولی: زبان عمومی و تخصصی (ضریب 1) = 10 درصد؛ ریاضیات (ضريب 2) = 6 درصد؛ دروس تخصصی مشترک (ضریب 4) = 10 درصد؛ دروس تخصصی نرم افزار (ضریب 3) = 5 درصد
زمان : 74 روز (مطالعه: 60 روز، وقت آزاد: 14 روز)
روش مطالعه: برابر جدول زیر -
برنامه مطالعه جهت کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار
هدف: قبولی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار - دانشگاه علم و صنعت ایران - تهران - مجازی دولتی
رتبه مورد نیاز: 2606
نمره قبولی: زبان عمومی و تخصصی (ضریب 1) = 10 درصد؛ ریاضیات (ضريب 2) = 6 درصد؛ دروس تخصصی مشترک (ضریب 4) = 10 درصد؛ دروس تخصصی نرم افزار (ضریب 3) = 5 درصد
زمان : 74 روز (مطالعه: 60 روز، وقت آزاد: 14 روز)
روش مطالعه: برابر جدول زیر -
ZxSeven در کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرمافزار گفته است:
nellsaa نمی دونم چطور فعالش کنم در تنظیمات گشتم چیزی غیر فعال نبود
سلام
میتونید توی پروفایلتون برید قسمت تنظیمات،در بخش حریم خصوصی نوشته"قبول پیام فقط از کاربرانی که دنبال میکنم"(یه همچین چیزی)تیک این قسمت رو بردارید