سوال زیست
-
بازم سلام
دوستان ب نظرتون این جمله درسته ک بگیم توی همه انواع بافت پوششی غشا پایه بین سلول های پوششی و بافت زیرین مشاهده میشه ؟!
همیار
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
رتبه-های-انجمن-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی@R-P توی نظام جدید فکر کنم خوب توضیح داده این مسئله رو، حس میکنم جوابش نه هست
-
سلام میبخشید بچه ها چرا میگن دقیقا کی تولید پیروات از قند دو فسفاته انرژی زا هس ینی انرژی منظورش NaDH تولید شده هس یا انرژی مواد غذایی
@Shahryar-Rakhshandeh Virus
-
@Shahryar-Rakhshandeh Virus
@Shahryar-Rakhshandeh نظرتون راجع ب سوال زیر چیه؟ Virus
-
@Shahryar-Rakhshandeh نظرتون راجع ب سوال زیر چیه؟ Virus
-
DarkMind اینکه انرژی زا بودن واکنش تبدیل قند دو فسفاته به پیروات رو تحلیل کنید
-
@Shahryar-Rakhshandeh من از پارسال کلن درگیر این ATP هستم تو پاسخنامه سوالم نوشته بود که انرژی زا بودن واکنش زیر موجب تولید ATP شده چه انرژیی از کجا میدونم نباید خیلی ریز شد ولی برام جالبه
-
-
@Shahryar-Rakhshandeh انرژی زاست چون چهار تا فسفات از دو ترکیب سه کربنه دو فسفاته میگیریم برای تولید 4 مولکول ATP که دو تا رو سود کردیم چون قبلا هم دو تا ATP خرج گلوکز کرده بودیم
@محمدعلی-نیکوسحن طبق شیمی این شکست پیوند گرماگیربود ک
-
@Shahryar-Rakhshandeh انرژی زاست چون چهار تا فسفات از دو ترکیب سه کربنه دو فسفاته میگیریم برای تولید 4 مولکول ATP که دو تا رو سود کردیم چون قبلا هم دو تا ATP خرج گلوکز کرده بودیم
@محمدعلی-نیکوسحن ماشالله بچه های تجربی یکی از یکی مخ تر وفرز تر چه باید کرد؟!
-
@محمدعلی-نیکوسحن ماشالله بچه های تجربی یکی از یکی مخ تر وفرز تر چه باید کرد؟!
@Shahryar-Rakhshandeh دمت گرم داداش سوالای من همش گیج کنندس بیخیال
-
@Shahryar-Rakhshandeh دمت گرم داداش سوالای من همش گیج کنندس بیخیال
-
@محمدعلی-نیکوسحن طبق شیمی این شکست پیوند گرماگیربود ک
-
@Shahryar-Rakhshandeh نه به تنفس یاخته ای زیر دقت کنید:
c6h12o6 +6o2 +38p+38ADP
می دهد 38تا ATP و Q و co2 , h2o -
-
@Shahryar-Rakhshandeh نه به تنفس یاخته ای زیر دقت کنید:
c6h12o6 +6o2 +38p+38ADP
می دهد 38تا ATP و Q و co2 , h2o@محمدعلی-نیکوسحن ماهم داریم این واکنش منتها توی مرحله خاصی گرماده یا انرژی زایی رو اعلام کرده
-
@محمدعلی-نیکوسحن ماهم داریم این واکنش منتها توی مرحله خاصی گرماده یا انرژی زایی رو اعلام کرده
-
@Shahryar-Rakhshandeh سوالت اینه که تبدیل ATPبه ADP چون شکست پیوند داریم پس گرماگیرهست و باید انرژی مصرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@Shahryar-Rakhshandeh سوالت اینه که تبدیل ATPبه ADP چون شکست پیوند داریم پس گرماگیرهست و باید انرژی مصرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
@Adler این ک جای خود ولی بعدا فهمیدم به انرژی فعال سازی مرتبطه سوالم اینجا تو مرحله خاصی از گلیکولیز بود ک انرژی زا هس طبق نظردوستمون چونAtpداده