IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
اشکال فیزیک
-
Virus در اشکال فیزیک گفته است:
@Shahryar-Rakhshandeh الکترون از سمت منفیه باتری توسط سیم به سمت مثبت میره
اینجا هم درواقع همینه مثلا شما سلول الکترولیتیه روی - مس رو در نظر بگیر
سمت مثبت باتریو وصل میکنیم به الکترود مس اینجوری باعث میشه مس الکترون هاشو بده (اکسایش در آند) به قطب مثبت باتری و خودش به یون تبدیل شه و کنده شه و بره تو محلول
از اون طرف قطب منفی باتری به روی وصل میشه و درواقع باعث میشه الکترونی که از مس اومده بیاد روی الکترود روی قرار بگیره و یون های Zn بیان این الکترون آزادی که اومده رو بگیرن و به Zn خنثی تبدیل شن بچسبن به الکترود روی
میبینید دقیقا عین فیزیکه الکترون داره از سمت منفی باتری میره ب سمت مثبتش@Shahryar-Rakhshandeh اینو بخون باز سوال بپرس بحث کنیم
-
Virus سلامینی میخوای بگی عامل محرک باتری از سمت منفیش به مثبتش باعث اکسایش آندمون میشه که به قطب مثبت وصله
-
@Adler بار مثبت منفی چی بود سامان جان؟! یادآوری میفرما
-
@Shahryar-Rakhshandeh در اشکال فیزیک گفته است:
Virus سلامینی میخوای بگی عامل محرک باتری از سمت منفیش به مثبتش باعث اکسایش آندمون میشه که به قطب مثبت وصله
سلام اره مثبتش الکترون های ازاد اند رو میکشه سمت خودش
-
Virus بعد آخه جهت جریان میشه قطب مثبت به منفی چرا نمیفهمم یخورده بیشتر بازش میکنی
-
@Shahryar-Rakhshandeh جهت جریان همچنان اند به کاتد
-
@Adler بار مثبت منفی چی بود سامان جان؟! یادآوری میفرما
داداش از این جملت من اینو گرفتم که داری مسخره میکنی
-
@Adler عه نه به جون تو چه مسخره ای یه ذره گیجم فقط
-
@Shahryar-Rakhshandeh داداش خوبم خودمو مسخره کنم من چرا بد گرفتی اخه
-
@Shahryar-Rakhshandeh بار مثبت جابجایی پروتون رو میگن در واقع به صورت حفره چون پروتون ها جابه جا نمیشن ولی بار منفی حرکت الکترون ها میگن
-
Virus بعد آخه جهت جریان میشه قطب مثبت به منفی چرا نمیفهمم یخورده بیشتر بازش میکنی
جهت جریال از مثبت به منفیه دیگه
ولی حرکت الکترون ها از منفی ب مثبت -
Virus اینی ک گفتین الکترون ازادو میکشه سمت خودش ینی میکشه تو باتری
-
@Shahryar-Rakhshandeh تو باتری بکشه اونوقت انگار تو باتریم دار از مثبت ب منفی میره ک
-
@Shahryar-Rakhshandeh تو باتری بکشه اونوقت انگار تو باتریم دار از مثبت ب منفی میره ک
نه دیگه نمیره که فقط رو قطب مثبت باتری می مونه
از اون طرف به قطب منفی فشار میاره ک 1 الکترون بده به سمت کاتد -
Virus این چیزای ظریف و حساسو شما چطور میدونی
-
@Shahryar-Rakhshandeh کلا الکتریسیته خیلی مبهمه :|
-
@Shahryar-Rakhshandeh چقد شما درجه یکی آخه بابا شما مخ دارین ماهم مغزداریم
-
@Shahryar-Rakhshandeh نگو داداش لطف داری من هیچی حالیم نیس وگرنه الان اینجا نبودم :|
-
@Shahryar-Rakhshandeh البته هرکی برای کاری ساخته شده حتمن شما ظرف وجودیت عمیق تره
-
Virus ناشکری نکن داش حتما امسال میترکونی بورسیتم میگیری ولی نخبه واقعی توی همینجا هم میتونه مرهم باشه و بترکونه