انتخاب موضوع
️
-
سلام به دوستای گل و ماه خودم امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و سرشار از انرژی باشین
بچها زیر همین پست برام بنویسین که راجع چی براتون تاپیک بنویسم و بیشتر راجع چی براتون توضیح بدم هر کدوم رای بیشتری بیاره در مورد اون یه تاپیک خیلی خوب مینویسمو میزارم️
آخر هفته چهار تا تاپیک میزارم هر موضوعی خواستین بگین تا بنویسم.چند تا از این چهار موضوع انگیزشی باشه؟!
بیشتر انگیزشی بزارم از محیط دانشگاه و یا تجربه های دوران کنکورم که چطوری مقابل چالش ها میستادم؟!
زیر این پست بگین تا براتون بنویسم.
خیلیییییی دوستون دارم به امید موفقیت تک تکتون مهربونی من
دکتر بهاران دانشجو پزشکی دانشگاه ایران️
-
-
lnz چشم
-
@محمدعلی-نیکوسحن سلام دوست خوبم
این سوالو چندباره پاسخ میدم
نه به خدا من یه درصدم سهمیه نداشتم نه پدرم نه مادرم زمان جنگ سنشون طوری نبوده جبهه برن یا جانباز بشن من فقط با تلاش شبانه روزی خودم به اینجا رسیدم بعضی شبا یک ساعت کلا میخوابیدم بخدا فقط و فقط میخوندم و تست میزدم همین. -
@محمدعلی-نیکوسحن سلام دوست خوبم
این سوالو چندباره پاسخ میدم
نه به خدا من یه درصدم سهمیه نداشتم نه پدرم نه مادرم زمان جنگ سنشون طوری نبوده جبهه برن یا جانباز بشن من فقط با تلاش شبانه روزی خودم به اینجا رسیدم بعضی شبا یک ساعت کلا میخوابیدم بخدا فقط و فقط میخوندم و تست میزدم همین. -
سلام دکتر
لطفا درمورد این که چجوری بیدار بمونیم و شب ها هوشیار باشیم که درسو بفهمیم یه توضیح یا تجربه خودتونو ممنون میشم بگید و این کهچجوری تونستید تقریبا توی ۱۵۰ روز درسارو ببندید؟
ممنونم ازتون -
و این که من تو ریاضی ضعیفم اگه میشه بگید که میشه تو این چند روزه کاری کرد؟
و این که وابسته به تجربیات خودتون بگید که چجوری ریاضی رو بخونم
ممنونم ازتون -
سلام دکتر
لطفا درمورد این که چجوری بیدار بمونیم و شب ها هوشیار باشیم که درسو بفهمیم یه توضیح یا تجربه خودتونو ممنون میشم بگید و این کهچجوری تونستید تقریبا توی ۱۵۰ روز درسارو ببندید؟
ممنونم ازتون@Dr-alirezaq چشم
-
و این که من تو ریاضی ضعیفم اگه میشه بگید که میشه تو این چند روزه کاری کرد؟
و این که وابسته به تجربیات خودتون بگید که چجوری ریاضی رو بخونم
ممنونم ازتون@Dr-alirezaq چشم حتما
-
@محمدعلی-نیکوسحن ممنونم دوست عزیزم
-
sandiiii چشم
-
sandiiii چشم
-
سلام دکتر
خیلی ممنون ازتون بابت انگیزه دادن و کمک هاتون
میخواستم بدونم تایم فیلم دیدن برای درسا چه زمانی مناسب تره
و ایا حذفیاتی داشتین؟ و اینکه مرورتون چطوری بود چون تو این زمان مونده و حجم مطالب و فشار و استرس ممکنه مرور زیاد انجام نشه و مطالب خونده شده مفید واقع نشه
و اینکه روزی چند ساعت زیست تو برنامتون بود -
سلام. اگر میشه درباره اونایی که زمان مطالعشون بنابه دلایلی کم صحبت کنید چجور هم به درس برسم وکارای دیگه؟!
وهم چنین نحوه خوندن زیست
@Dr-baharan -
@Dr-baharan در انگیزشی
️دکتر بهاران
️
گفته است:
سلام خانم دکتر
بازم ممتون ک وقت با ارزشتون رو با ما سهیم میشین
میشه ب این سوال من جواب بدین و راهنمایی کنید
شما گفتین پشتکار یفنی اینکه حتی اگ حالمون بد بود سریع خودمون رو جم و جور کنیم ادامه بدیم
ب نظرم حرف ب شدت درستی هست
ولی مشکل من دقیقا همینه...
یعنی وقتی از ی چیزی (درسی یا غیر درسی ) ناراحت میشم خییییییلی سحت مبتونم خودم رو جم و جور کنمو اینطوری یهو ب خودم میام و میبینم ی روزم (یا حتی بعضی وقت ها ی هفته ام
) کانل از بین رفته!....
و بعد اعصابم خرد میشه و مث ی چرخه حالم هی بد تر و بد تر میشه ک ریشه همش توی اینه ک من خیلی سخت میتونم وقتی نثلا عصبانی ام خودم رو اروم کنم یا وقت هایی ک ناراحتم و...
این بزرگترین مشکل منه
میشه از تجربتون بگیناینکه وقت هایی ک ناراحت یا خشمگین بودین چطوری خیلی سریع احساساتتون رو کنترل میکردین تا ب درستون لطمه وارد نشه...؟
ممنون میشم راهنمایی کنید -
@Dr-baharan در انگیزشی
️دکتر بهاران
️
گفته است:
سلام خانم دکتر
شما گفتین پشتکار یفنی اینکه حتی اگ حالمون بد بود سریع خودمون رو جم و جور کنیم ادامه بدیم
یعنی وقتی از ی چیزی (درسی یا غیر درسی ) ناراحت میشم خییییییلی سحت مبتونم خودم رو جم و جور کنمو اینطوری یهو ب خودم میام و میبینم ی روزم (یا حتی بعضی وقت ها ی هفته ام
) کانل از بین رفته!....
و بعد اعصابم خرد میشه و مث ی چرخه حالم هی بد تر و بد تر میشه ک ریشه همش توی اینه ک من خیلی سخت میتونم وقتی نثلا عصبانی ام خودم رو اروم کنم یا وقت هایی ک ناراحتم و...
این بزرگترین مشکل منه
میشه از تجربتون بگیناینکه وقت هایی ک ناراحت یا خشمگین بودین چطوری خیلی سریع احساساتتون رو کنترل میکردین تا ب درستون لطمه وارد نشه...؟
ممنون میشم راهنمایی کنید@R-P در انگیزشی
️دکتر بهاران
️
گفته است:
@Dr-baharan در انگیزشی
️دکتر بهاران
️
گفته است:
سلام خانم دکتر
) کانل از بین رفته!....
این بزرگترین مشکل منه
ممنون میشم راهنمایی کنیدببخشین اگر احیانا اسپمه