سوال درباره عصب
-
دوستان سلام
کتاب عصب را مجموعه ای از آکسونها یا دندریت ها یا هردوی آنها معرفی میکنه(یعنی جسم سلولی جز عصب نیست)
پس چرا وقتی عصب نخاعی که مختلطه رو بررسی میکنه میگه دو ریشه داره که ریشه پشتی حاوی جسم سلولی نورون حسیه...
الان این تضاد نیست؟؟؟
دمتووون گرم که جواب میدید -
دوستان سلام
کتاب عصب را مجموعه ای از آکسونها یا دندریت ها یا هردوی آنها معرفی میکنه(یعنی جسم سلولی جز عصب نیست)
پس چرا وقتی عصب نخاعی که مختلطه رو بررسی میکنه میگه دو ریشه داره که ریشه پشتی حاوی جسم سلولی نورون حسیه...
الان این تضاد نیست؟؟؟
دمتووون گرم که جواب میدید -
دوستان سلام
الان این تضاد نیست؟؟؟
دمتووون گرم که جواب میدیدmohamadas در اصل این طوریه که عصب نخاعی وقتی میاد به نخاع 2 قسمت میشه.(از 2 قسمت تشکیل شده)
قسمت اول مسیر حسی که حاوی نورون های حسی
قسمت دوم مسیر حرکتی که حاوی نورون های حرکتی
حالا کتاب میگه ریشه پشتی جسم سلولی داره منظورش همون نورون حسی ست که از عصب نخاعی منشعب شده. -
mohamadas در اصل این طوریه که عصب نخاعی وقتی میاد به نخاع 2 قسمت میشه.(از 2 قسمت تشکیل شده)
قسمت اول مسیر حسی که حاوی نورون های حسی
قسمت دوم مسیر حرکتی که حاوی نورون های حرکتی
حالا کتاب میگه ریشه پشتی جسم سلولی داره منظورش همون نورون حسی ست که از عصب نخاعی منشعب شده. -
meysam
دادا خب اینطور که شما میگی ینی از عصب مختلط نخاع یه نورون جدا انشعاب پیدا میکنه
فرضا قبول...
خب دندریتش کو پ؟؟؟؟؟
جسم سلولی و آکسون نورون حسیه رو نشون داده ولی دندریتش کو؟؟
دندریتش میشه قبل از جسم سلولی که همون عصبه دیگه..؟ -
سلام
ببین من فک میکنم یجاییشو درست متوجه نشدی درسته کتاب گفته عصب شامل جسم سلولی نمیشه به شکل کتاب برای مختلط نگاه کن اگه دقت کنی میبینی که ازریشه پشتی یه نورون اومده بیرون ازریشه شکمی هم یه نورون واینا دریه محلی همدیگروقطع میکنن که عصب ازاونجا شروع میشه پس جسم سلولی که قبل ازشروع عصبه توی عصب نیستامیدوارم متوجه شده باشی
-
منظور کتاب از عصب رو خوب نفهمیدین!شکل صفحه 43 رو نگا کنین!میبینین که برامدگی وچود داره توی عصب نخاعی!این برامدگی گره عصبیه!چز عصب نیس!حتما نباید عصبا پشت سر هم باشن!بعدشم یه مقطعی از ریشه پشتی چسم سلولی داره نه همش که!
-
منظور کتاب از عصب رو خوب نفهمیدین!شکل صفحه 43 رو نگا کنین!میبینین که برامدگی وچود داره توی عصب نخاعی!این برامدگی گره عصبیه!چز عصب نیس!حتما نباید عصبا پشت سر هم باشن!بعدشم یه مقطعی از ریشه پشتی چسم سلولی داره نه همش که!
-
mohamadas در سوال درباره عصب گفته است:
@Dr.Bernosi
Atefeh031
meysam
الان این شکلی که من میفرستم توش عصب درست نمایش داده شده دیگه
عصب نخاع:آکسون نورون حرکتی که کل ریشه شکمی رو در برمیگیره و دندریت نورون حسی که قسمت خیلی کوچک از ریشه پشتی روشامل میشهنه عصب دقیقا میشه از محل برخورد ریشه پشتی و ریشه شکمی
ینی دقیقا از اون جایی که نوشتین قسمت کوچیک عصب شروع میشه -
@Dr.Bernosi
Atefeh031
meysam
عصب نخاع:آکسون نورون حرکتی که کل ریشه شکمی رو در برمیگیره و دندریت نورون حسی که قسمت خیلی کوچک از ریشه پشتی روشامل میشهنه عصب دقیقا میشه از محل برخورد ریشه پشتی و ریشه شکمی
ینی دقیقا از اون جایی که نوشتین قسمت کوچیک عصب شروع میشهعااطفه
خانوم میدونم منظور شما دقیقا تقاطع ریشه پشتی و شکمیه... میگید از اونجا شروع میشه عصب نخاعی...اینو منم میدونم ولی کتاب میگه عصب نخاعی دو ریشه پشتی و شکمی داره پس چرا ریشه پشتی و شکمی که کتاب میگه رو جز عصب حساب نمیاریم ؟؟!!!
ملتفتید؟؟ -
برادر من!حسابی رفتی تو حاشیه!اون چیزی که میگی شما درست نیس!اون گره عصبیه!بابا اکسونودندریت نمیتون یه متر باشن که!باید چسم سلولی باشه!بازمیگم!منظور کتاب این بوده که به یچاهایی از اون رشته بافت عصبی میگن عصب!ما گره عصبی هم داریم!اینچور سوالا الکی وقتتو میگیره!
-
@Dr.Bernosi
Atefeh031
meysam
عصب نخاع:آکسون نورون حرکتی که کل ریشه شکمی رو در برمیگیره و دندریت نورون حسی که قسمت خیلی کوچک از ریشه پشتی روشامل میشهاشتباه میکنی برادر من!چسم سلولی هستش همه چا!