سهمیه
-
نظام جدید پشت کنکورینیستی
-
نظام جدید پشت کنکورینیستی
-
سلام دوستان آلایی
من یه سوال مهم و ضروری درباره سهمیه دارم
تاثیر سهمیه ۵ درصدی توی کنکور چقدره؟
(سهمیه جانبازی)
خیلی تاثیر داره؟!
یا کم؟!
خیلی ممنون از همتون
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاsandiiii
اگه بابات معلم باشه یا عضو هیئت علمی خیلی خوبه ولی اگه نباشه زیاد فرقی نمیکنه شاید 2000 نفر تو رتبهای بالای ده هزار و 500 تا 1000 نفر پایین ده هزارجلو بیوفتی و به نظرم عادی ثبت نام کنی بهتره چون تو اون سهیمه هزاران نفر بالای 25 هستن البته خوددانی -
Amin-Mehraji ببینین من پارسال دوستم 700 منطقه دو شد، مشاور بهش گفته بود اگه حتی 5 درصد سهمیه داشتی دندون تهران قبول بودی.
-
Amin-Mehraji ببینین من پارسال دوستم 700 منطقه دو شد، مشاور بهش گفته بود اگه حتی 5 درصد سهمیه داشتی دندون تهران قبول بودی.
پس من برم بلیط قطار تهران تهیه کنم که تموم نشه
-
پس من برم بلیط قطار تهران تهیه کنم که تموم نشه
Amin-Mehraji بله
خلاصه اگه سهمیه دارین ازش استفاده کنید
-
Amin-Mehraji بله
خلاصه اگه سهمیه دارین ازش استفاده کنید
asal m
آخه روم نمیشه. یعنی وجدانم قبول نمیکنه حق دیگران رو ضایع کنم -
asal m
آخه روم نمیشه. یعنی وجدانم قبول نمیکنه حق دیگران رو ضایع کنمAmin-Mehraji چی بگم والا... من خودم سهمیه ندارم اصلا؛ نمیدونم اگه موقعیتش رو داشتم استفاده میکردم یا نه...
-
sandiiii
اگه بابات معلم باشه یا عضو هیئت علمی خیلی خوبه ولی اگه نباشه زیاد فرقی نمیکنه شاید 2000 نفر تو رتبهای بالای ده هزار و 500 تا 1000 نفر پایین ده هزارجلو بیوفتی و به نظرم عادی ثبت نام کنی بهتره چون تو اون سهیمه هزاران نفر بالای 25 هستن البته خوددانیRAMIN1380 بابا معلم و فرهنگی تاثیر داره مگه؟!!!
-
RAMIN1380 بابا معلم و فرهنگی تاثیر داره مگه؟!!!
@Shahryar-Rakhshandeh واقعا
-
@Shahryar-Rakhshandeh واقعا
@Shahryar-Rakhshandeh دقیقا چ تاثیری من پارسال ک ندیدم تاثیرشو
-
۲۵% چقد تاثیر داره؟
-
۲۵% چقد تاثیر داره؟
-
@Shahryar-Rakhshandeh نه... برای فرزاندان فرهنگیان فقط در دانشگاه های فرهنگیان شانس بیشتری برای پذیرش وجود داره؛ وگرنه برای پزشکی و اینا هیچ سهمیه ای ندارن. حتی فرزندان فرهنگیان فقط یکیشون چنین شانسی داره که اگه استفاده کنه، بقیه فرزندان اون فرهنگی این شانس رو از دست میدن و با بقیه داوطلبین شانس پذیرشششون کاملا برابر میشه.
هیئت علمی ها بحثشون جداست... علاوه بر سهمیه ای که دارن، اگه فرزندشون در شهر دیگه ای دامپزشکی قبول بشه خیلی راحت میتونه بره پزشکی شهر خودش؛ موارد زیادی رو به عینه در این باره دیدم -
-
بچه ها اینم درسته که 25% جای خالی داشته باشه ، جا خالی ها رو با 5% پر می کنن؟ اصلا ممکنه 25% جای خالی هم بمونه؟
-
بچه ها اینم درسته که 25% جای خالی داشته باشه ، جا خالی ها رو با 5% پر می کنن؟ اصلا ممکنه 25% جای خالی هم بمونه؟
Amin-Mehraji من اطلاعی ندارم؛ اما فکر نکنم خالی بمونه... وقتی یه نفر حاضر میشه بره با یه جانباز ازدواج کنه که سهمیه بگیره؛ کسی که راحت میتونه از سهمیه استفاده کنه که دیگه عمرا ازش بگذره...
-
Amin-Mehraji علامت سوال اولتون بله
اون پنج درصدم تو رتبه های بد و خراب حداقــل بیس هزارتایی فاصله میندازه ولی خودتون درسخون و درصداتونم خوب باشه رتبه ی پنج درصد نزدیکای رتبه ی واقعیتونه