کمک
-
سلام اول باید بگم از ته دل دعا میکنم برای شما با این دل بزرگی که دارید و این کار را شروع کرده اید
اما لطفا زیست سوم استاد امینی خیلی کند پیش میره من از ان برای کنکور استفاده می کنم و یه خواهش دیگه زیست پیش هم اقای امینی همزمان بگوید زیست اقای عباس راستی بروجنی هم خیلی خیلی کنده هم اموزشش از صفر نیست وباید مباحث مسلط باشه طرف -
سلام اول باید بگم از ته دل دعا میکنم برای شما با این دل بزرگی که دارید و این کار را شروع کرده اید
اما لطفا زیست سوم استاد امینی خیلی کند پیش میره من از ان برای کنکور استفاده می کنم و یه خواهش دیگه زیست پیش هم اقای امینی همزمان بگوید زیست اقای عباس راستی بروجنی هم خیلی خیلی کنده هم اموزشش از صفر نیست وباید مباحث مسلط باشه طرفسلام اول باید بگم از ته دل دعا میکنم برای شما با این دل بزرگی که دارید و این کار را شروع کرده اید
اما لطفا زیست سوم استاد امینی خیلی کند پیش میره من از ان برای کنکور استفاده می کنم و یه خواهش دیگه زیست پیش هم اقای امینی همزمان بگوید زیست اقای عباس راستی بروجنی هم خیلی خیلی کنده هم اموزشش از صفر نیست وباید مباحث مسلط باشه طرفسلام..آقای رحیمی و آقای پازوکی هم هستن:)