کتابکار زیست دوازدهم
-
reyhanehbayat
تلگرام داری ؟؟؟؟RAMIN1380 میتونی به جیمیلم بفرستی؟
-
RAMIN1380 نه پاکش کردم : )
reyhanehbayat
والا من نمی دونم دقیقا چی می خوای ولی میخواستم چند تا ایدی اینجا بهت بدم که هر کتاب یا جزوه ای می خوای توش هست:detective_dark_skin_tone: :detective_dark_skin_tone: :detective_dark_skin_tone: :detective_dark_skin_tone: -
reyhanehbayat
والا من نمی دونم دقیقا چی می خوای ولی میخواستم چند تا ایدی اینجا بهت بدم که هر کتاب یا جزوه ای می خوای توش هست:detective_dark_skin_tone: :detective_dark_skin_tone: :detective_dark_skin_tone: :detective_dark_skin_tone:RAMIN1380 اها اگه اونطوریه بده من با تلگرام مامانم نگا میکنم..
-
RAMIN1380 میتونی به جیمیلم بفرستی؟
reyhanehbayat
گوشیمو جم کردم با دسکتاپم gmail ندارم -
reyhanehbayat
گوشیمو جم کردم با دسکتاپم gmail ندارمRAMIN1380 جیمیل نداری ینی؟!
-
RAMIN1380 اها اگه اونطوریه بده من با تلگرام مامانم نگا میکنم..
reyhanehbayat
:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: خدا شاهده خوب فکرتو خوندم فکر میکنم دیگ حرفه ای شدم تو این کار -
reyhanehbayat
:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: خدا شاهده خوب فکرتو خوندم فکر میکنم دیگ حرفه ای شدم تو این کارRAMIN1380 :astonished_face: کدوم فکرمو باهوش
-
RAMIN1380 :astonished_face: کدوم فکرمو باهوش
-
RAMIN1380 عجببب همیننم مونده بوده ت یادم بدی گوگولی
-
RAMIN1380 عجببب همیننم مونده بوده ت یادم بدی گوگولی
reyhanehbayat
:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy_cat: -
reyhanehbayat
:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy_cat:RAMIN1380 در کتابکار زیست دوازدهم گفته است:
والا
-
reyhanehbayat
:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy_cat:RAMIN1380 ولی بازم مرسی ..هر چند بعدا حسابتو میرسم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
RAMIN1380 ولی بازم مرسی ..هر چند بعدا حسابتو میرسم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
reyhanehbayat
اره دیگ ما اینیم خبره شدیم تو این لنتی
(البته اگ میخواستم ازت میگرفتما ولی نه وقتشو دارم نه حوصله شو):beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
reyhanehbayat
اره دیگ ما اینیم خبره شدیم تو این لنتی
(البته اگ میخواستم ازت میگرفتما ولی نه وقتشو دارم نه حوصله شو):beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:RAMIN1380 پیر شدی دیگه:face_savoring_food: