کمک!!ریاضی !!!!
-
سلام دوستان .سوم تجربی میخونم.
ریاضی خیلی مشکل دارم دارم تجدید میشم.
امروز امتحان حد داشتیم ورقه خالی دادم....
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ادمین
حد از کجا بخونم؟؟؟؟ -
سلام
شما فیلم های آقای ثابتی حد توابع رو ببینی خیلی کمکت میکنه
واسه ی امتحانات تشریحی هم حتمی سوالات سال های قبلو با حل تشریحی ببین
بعدشم اینکه شما با سواد صفر هم بری سر جلسه برگه رو خالی بدی ضرر میکنی
حتی اگه دیدی هیچ چی هم به ذهنت نمیرسه صورت سوال هارو بنویس یکمم ساده کاری کن و پیاز داغشو زیاد کن مطمعنا یه نمره ای هر چند کم هم بالاخره داره
سعی کن خوش خط هم بنویسی و خط کشی کنی بین سوالا
ولی در کل اگر شب امتحان دیدی هیچ چی نخوندی بهترین کار خوندن سوالات سال های پیش با حل تشریحیه
حالا واسه امتحانات بعدیت هم فیلم های آقای ثابتی قسمت هایی که بدردت میخوره رو ببین و تمرین کن که بتونی نمره بالا بیاری
موفق باشی -
سلام
حتی اگه دیدی هیچ چی هم به ذهنت نمیرسه صورت سوال هارو بنویس یکمم ساده کاری کن و پیاز داغشو زیاد کن مطمعنا یه نمره ای هر چند کم هم بالاخره داره
ولی در کل اگر شب امتحان دیدی هیچ چی نخوندی بهترین کار خوندن سوالات سال های پیش با حل تشریحیه
حالا واسه امتحانات بعدیت هم فیلم های آقای ثابتی قسمت هایی که بدردت میخوره رو ببین و تمرین کن که بتونی نمره بالا بیاری
موفق باشیTheEndlessRiver در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
سلام
موفق باشیمممنون از راهنماییتون.
منفیلم اقای ثابتی پیدا نکردم میشه برم لینکشو بفرستین؟ -
خواهش میکنم
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/26/
البته بیشتر واسه ی پیش دانشگاهیه یعنی از مباحث پایه شروع میشن تا برسه به پیش دانشگاهی
شما اون هایی رو که لازم دارید دانلود کنید -
خواهش میکنم
البته بیشتر واسه ی پیش دانشگاهیه یعنی از مباحث پایه شروع میشن تا برسه به پیش دانشگاهی
شما اون هایی رو که لازم دارید دانلود کنیدTheEndlessRiver در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
خواهش میکنم
شما اون هایی رو که لازم دارید دانلود کنیدایدی کانال اقای ثابتی دارین؟؟
-
این پست پاک شده!
-
-
خدایش حد سوم دبیرستان دیگه کار داره ؟؟؟ فقط یه ذره تلاش میخاد نیاز به هیچ دبیرم نداره..چون مباحثی مثل حد توابع که اساتید اینجا دارن تدریس میکنن فکر نمیکنم به درد سال سوم و امتحاناش بخوره
-
همه فکراتو بکن.به این حرفا هم توجه کن.بعد یکیش کهبه نظرت بهتره رو انجام بده یا نتیجه میگری یا میفهمی که روش دیگه ای رو باید جلو ببری.
حد رو از روی کتاب درسی (تاکید میکنم فقط کتاب درسی..حتی جزوه هم نخون..)بخون.به تمرین هاش به فعالیت هاش .به همه چیش اهمیت بده.آهسته برو جلو.بعد اینکه راه افتادی سرعت پیشرویت بیشتر میشه)نترس).
راستی یادم رفت بگم.هر روز بخون.حتی شده نیم ساعت ولی هر روز نیم ساعت بخون. -
خدایش حد سوم دبیرستان دیگه کار داره ؟؟؟ فقط یه ذره تلاش میخاد نیاز به هیچ دبیرم نداره..چون مباحثی مثل حد توابع که اساتید اینجا دارن تدریس میکنن فکر نمیکنم به درد سال سوم و امتحاناش بخوره
Masood1139 در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
هرکس نطری داره.کمک خواتیم نه اینکه این حرفاروبگین
-
همه فکراتو بکن.به این حرفا هم توجه کن.بعد یکیش کهبه نظرت بهتره رو انجام بده یا نتیجه میگری یا میفهمی که روش دیگه ای رو باید جلو ببری.
حد رو از روی کتاب درسی (تاکید میکنم فقط کتاب درسی..حتی جزوه هم نخون..)بخون.به تمرین هاش به فعالیت هاش .به همه چیش اهمیت بده.آهسته برو جلو.بعد اینکه راه افتادی سرعت پیشرویت بیشتر میشه)نترس).
راستی یادم رفت بگم.هر روز بخون.حتی شده نیم ساعت ولی هر روز نیم ساعت بخون.@javadm328 در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
راستی یادم رفت بگم.هر روز بخون.حتی شده نیم ساعت ولی هر روز نیم ساعت بخون.ممنون کتاب میخونم ولی اصلا ورقه امتحان نمیتونم حل کنم..
فیلم هایی که اینجا هستن هیچ کدمشون فایده نداره برا نهایی.
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
-
خب نظر همه ی دوستان محترم و درست
برو تو سایت انتشاراتا یه پی دی اف دانلود کن و یه کتاب خوب بگیر که توضیح داشت باشه و در حد امتحانای مدرسه باشه .من حسابانمو 19.75 گرفتم نهایی اصلا نگران نهایی نباش خیلی آسونه اما فعلا که مدرسه میری و مستمر یه کتاب خوب و جزوه ی معلمتو حل کن. ببین معلمت از چی سوال میده کتاب یا جزوه اش -
برو تو سایت انتشاراتا یه پی دی اف دانلود کن و یه کتاب خوب بگیر که توضیح داشت باشه و در حد امتحانای مدرسه باشه .من حسابانمو 19.75 گرفتم نهایی اصلا نگران نهایی نباش خیلی آسونه اما فعلا که مدرسه میری و مستمر یه کتاب خوب و جزوه ی معلمتو حل کن. ببین معلمت از چی سوال میده کتاب یا جزوه اشbanoo در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
برو تو سایت انتشاراتا یه پی دی اف دانلود کن و یه کتاب خوب بگیر که توضیح داشت باشه و در حد امتحانای مدرسه باشه .من حسابانمو 19.75 گرفتم نهایی اصلا نگران نهایی نباش خیلی آسونه اما فعلا که مدرسه میری و مستمر یه کتاب خوب و جزوه ی معلمتو حل کن. ببین معلمت از چی سوال میده کتاب یا جزوه اشمعلما کلا گنگ امتحان میده اصلا با درسی میگی قابل مقایسه نیست
-
تو سال سومی تازه اونم تجربی. به نظرم فیلم دیف دیدن خصوصا بخش حد که کلی راه تستی داره که تو امتحان مجاز نیست چندان نتیجه ی مطلوب نده.
فیلمای آقای مقصودی رو ببین نهایی واسه سوما درس داده. قانع نشدی حسابانشونو ببینbanoo در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
تو سال سومی تازه اونم تجربی. به نظرم فیلم دیف دیدن خصوصا بخش حد که کلی راه تستی داره که تو امتحان مجاز نیست چندان نتیجه ی مطلوب نده.
فیلمای آقای مقصودی رو ببین نهایی واسه سوما درس داده. قانع نشدی حسابانشونو ببینبانو جان تست ول کردم من خودم تو تشریحی موندم چ برس به تست!!!
-
banoo در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
برو تو سایت انتشاراتا یه پی دی اف دانلود کن و یه کتاب خوب بگیر که توضیح داشت باشه و در حد امتحانای مدرسه باشه .من حسابانمو 19.75 گرفتم نهایی اصلا نگران نهایی نباش خیلی آسونه اما فعلا که مدرسه میری و مستمر یه کتاب خوب و جزوه ی معلمتو حل کن. ببین معلمت از چی سوال میده کتاب یا جزوه اشمعلما کلا گنگ امتحان میده اصلا با درسی میگی قابل مقایسه نیست
@parastu23 در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
سعی کن خوب مطلبو یاد بگیری بعد امتحان قبلیاتم حل کن. از دوستاتم کمک بگیر
-
فیلمای آقای مقصودی رو ببین نهایی واسه سوما درس داده. قانع نشدی حسابانشونو ببینبانو جان تست ول کردم من خودم تو تشریحی موندم چ برس به تست!!!
@parastu23 در کمک!!ریاضی !!!! گفته است:
میگم که. آقای مقصودی خوبن.
و یه چیز دیگه نگران نباش
ریاضی کلا وقت میبره یادگیریش