سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
استرس
-
ملیکا جان نمیدونم از حرفام چی برداشت کنی ولی من فقط خیر و صلاح خودتو میخوام، میدونم شما همون دوستی هستی که قبلا تو انجمن کنکور پرسیده بودی چه جوری عضو آلا بشی و نام کاربریت مِلی بود... ولی دیگه زیادی داری تو آلا میچرخی و تایپک میزنی سر هر موضوعی...عزیزم استرس داری درسته درک میکنم ولی با تایپک زدن چیزی حل نمیشه، حتما میگی تایپک میزنم که درد و دل کنم یا دلم اروم شه ولی واقعا تاثیری هم داره؟! الان گفتی که کاش زمان برمیگشت عقب این یه ارزوی غیرممکنه ولی چرا این وقتی هم که مونده رو داری با تایپک الکی تلف میکنی؟! استرس داری یه کم برو بیرون قدم بزن یه کم ورزش کن یه کم با مامانت حرف بزن باور کن نشستن پشت لپ تاپ و گوشی و زدن تایپک نه تنها از استرست کم نمیکنه بلکه کنکوری های دیگه رو هم میبینی و استرست بیشتر میشه:)
ولی خب بازم به من ربطی نداره فقط خواستم از تجربه م بهت بگم که معتاد این انجمن های رنگاوارنگ کنکوری نشی
موفق باشی -
سلام دوست خوبم
تموم پست هارو خوندم
ما شاید رشته مون یکی نباشع ولی راهمون یکیه و کنکوره
من فارغالتحیلم یعنی امسال کنکور دوم منه
پارسال دقیقا مث خودت فک میکردم
ب خودم بد و بیراه میگفتم
خودم رو سرزنش میکردم
از شدت عصبانیت گریع ام میگرفت
و....
حسرت روزایی رو میخوردم ک باید کنترلشون میکردم و نکردم
ب خودم فحش میداذم و میگفتم فلانی تو اگ عرضه داشتی ک تاحالا خونده بودی پس حالا ک اینقد بی عرضه ایی لازم نکرده کنکور ثبت نام کنی !!!
هرچند ثبت نام کردم
تا عید هم با خودم کلنجار رفتم و هیچی نخوندم
و توی عید فقط اون دو هفته رد خوندم و بعدشم دوباره هیچی....
ی هفته مونده بود ب کنکور دیگ حسرتم این نبود کاش از همون اول مهر تست زده بودم و...
ی هفته ب کنکور حسرتم این بود
کاش از همون بهمن درست خونده بودم...!!ِ!
میدونی انگار مدل ادمه ک هی میخواذ ب گذسته اس فک کنه و حسرت بخوره...
پس حسرت خوردن هات طبیعیع ولی باید جلوش رو بگیری
از همین امروز دیگ حسرت هیجیو نخور و شروع کن
استرس هم نداشته باس
دیدم همبن چن ردز پیش تونستی 10 ساعت بخونی خوب این عااابیه این یعنی تو ارادت بد نیس و اگ ی کم ب خودت بیای و تلاش کنی خیلی راحت میتونی موفق شی...ی بار با خودت اتمام حجت کن
ب خودت بگو ملیکا من از امروز شروع میکنم و موفق میشم ولی اگ تو میخوای ی درصد بر فرض محال رو ذهن من رژه بری ک اک نشد چی و.... من میگم اگ بر فرض محال نشد عوضش من با ی پایه قوی ی سال دیگ میخونم و اون موقع حتنا موفق میشم...اینطدری با خودت اتمام حجت کن اون موقع متوجه میشی الان تلاش کردنت ی معانله دو سر برده....!!
اینو شاید الان قبول نکنی ولی ی هفته مونده ب کنکور استرست این نیشه ک چرا از بهمن شروع نکردی....
و البته اینم بگم تحت هیچ شرایطی تحت هیییییچ شرایطی ب کنکور ندادن فک نکن ببین با خودت رو راست باش
اللان طبیعیه ذهنت برا ابنکه دیگ سرزتش نشه و دیگ احساس گناه نکنه میگ ب درک امسال کنکور نمیدم عوضش سال بعد میترکونم و این حرف ها...
ولی بهت گفتم ب حرفش گدش نکن و ب تلاشت ادامه بده...ببین درسته پزشکی رو شاید بشه هنه جا اورد (البته با ی کمی اغراق) ولی خوب واقعیتش اینه ک اون هرجا تهش بازم رتبه خیلی خوب لازم داره
و اینکه رقابت توی تجربی ب مراتب از رقابت توی انسانی بیشتره
پس اگ ی نفر مث @ drbaharan یا اون کسی ک استاد موقاری مثال زدن اینا تونستن تو چار 5 ماه قبول شن پس شما هم میتونی فقط کافیه ی برنامه ریزی بلتد مدت داشته باشی تا بدونی مثلا تا نیمه فروردین درس های پایه تموم میشه و تا اخر اردیبهشت هم مثلا دوازذهم بسته میشه و مابقی تایم رو هم میذاری برا نردر و ازمون های شبیه سلز شده...
البتع بازه های زمانی ک گفتم صرفا مثال بود برا خودت ممکنه تغییر کنه...
و اینکه حتنا حتما با ی دید منطقی برنانه ریزی کن
یعنی دست بالا و بد ترین حالت رو در نظر بگیر
مثال میزنم
مثلا تو برا فلان درس n تا تست داری و مثلا میخوای روزی 35 تا از اون درس تست بزتی وقتی تقسیم میکنی مثلا حلصلش میشه 4.5 روز اینو توی برنانه بلند ندتت بنویس 5 روز و ب همین ترتیب برا بقیه چیز ها....ب هر حال اگ فارغ از اینکه چقد خوندی از الان شروع کنی حداقلش اینه دیگ خسرت اینو نمیخوری ک کاش از بهمن خونده بودم....
و البته هیج کاری ب دوستات نداشتع باش
اینکه فلانی اینقد میخونه اون یکی اون قد میخونه این یکی اصن نمیخونه و... هنه رو ول کن فقط ب خودت نگاه کن و فقط با خودت رقابت کن ن هیچ کس دیگ....درمورد خوابت هم ب تظرم اولا ک سرش مظطرب نشو هنه تو سال کنکور از این قبیل مشکلات دارن
ثانیا اگ وقتایی ک شب تا صب بیداری و تا ظهر هم کسل نیستی و مثلا میدونی تو بازه ساعت 8 تا 12 خواب آلو نیستی و برا کنکورت مشکلی پیش نمیاد اشکالی نداره ب نظرم همینطوری ادامه بدی اصل اینه ک بدون استرس و نگرانی ب راهت ادانه بدی
ثالثا اگ در هر حال میخوای عادت خوابت رو تغییر بدی ب هیییییچ وجه یهو این کار رو نکن اروم اروم روزی ی ربع زودتر بخواب از اون ور روزی ی ربع زود تر پاشو
اینطوری کم کم بعد دو س ماه همون ساعتی ک میخوای میتونی راحت بیدار شی ب اینم ب هییییچ وجه فک نکن ک اووووو دو س مااااه دیگ عادتم درس میشه خیییییلی دییییره کهههه....
با خودت رو راست باش من ترجیح میدم اروم اروم عادتم رو تغییر بدم و بعد دو س ماه عادتم درست شده باشه تا اینکه بخوام یهو انتحاری بزنم!! و یهو بخوام ی شبه همه چی رو اصلاح کنم و تهش هم تا جار پنج ماه دیگ هیجی درس نشده باشه!!!....
و اینکه موقع خواب اصلا ب کنکور فک نکن ب اون جیزی فک کن ک حالت رو خوب میکنه و ارومت میکنع
من همین ها ب ذهنم میرسید
اگ بازم چیزی ب ذهنم اومد ک حدس زدم نیتونه کمکت کنه مبگم
موفق باشی -
پشمک سلام دوست گلم. شما هم اونجا هستي من اسم كاربريمو عوض كردم كسي متوجه نشه چطوري فهميدي ️من اصلن اصلن ناراحت نشدم چون ميدونم اين حرفا يعني حواستون بهم بوده و اگه كسي براي ادم مهم نباشه اينطوري واسش وقت صرف نميكنه پس خيلي هم مچكرم ازتون بله من خودمم به همين فكر افتادم كه زياد تو سايت ميام چشم حالا كه دوستاي مهربوني مث شما دارم حتما تلاش ميكنم حرفتونو گوش كنم. و با رتبه ي خوبم نتيجه ي لطف همه ي شماها كه انقد مهربون و عزيز هستينو بزم . ممنونم ازت دوست خوبم ️
-
@R-P با اينكه اسمتو نميدونم و فقط جواب سوالاي مشاوره اي همو ميديم اما يكي از بهترين دوستام توي آلا هستي و خيلي دوستت دارم عزيزم ️️️ مرسي گلم انقد كامل جواب دادي من خيلي از حرفايي كه گفتي استفاده كردم . با خودم گفتم اگه مهر شروع كرده بودم الان چطوري بودم الان مث مهره و تير مث بهمن فرقي ندارن با هم پس انقد تلاش ميكنم كه برسم به هدفم. دقيقا همون ده ساعت كلي تو فكرم اثر گذاشته كه من ميتونم ده ساعت يا حتي بيشتر بخونم. كم كم مدرسه هم كمتر ميرم بعد عيد هم كلي روز خالي دارم اگه بتونم ده ساعت بخونم عالي ميشه. خرفات خيلي ارومم كرد ممنون از خوبيت عزيزم. براي موفقيتت دعا ميكنم.
-
بچه ها من امروز خيلي استرس دارم همش روز كنكور مياد تو ذهنم من تازه شروع كردم هيچي بارم نيست نكنه خراب كنم كنكورمو خوابمم درست نميشه اعصابم خورده الان اصن نميتونم درس بخونم دستام داره ميلرزه نميدونم امروز چرا اينقد حالم بده
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلامن ۴ ساله کنکور دادم
یه چیزو بدون
زندگی فراتر از این چیزاس
و تو زندگیت خیلی بدتر و پر استرس تر از این موارد برات پیش میاد و همه یا اینجوری بگم اکثرا افراد مثل شماهستن ولی اگه بتونی در لحظه استارتتو بزنی و ادامه بدی تا بد بدتر نشه مطمن باش به نتیجه ای میرسی که خودت باورت نمیشه و اگه از اول مهر یا تابستونم خونده بودی نمیرسیدی پس یه درصد احتمال خوب بده بجای انرژی منفی
بعدشم خدا میگه از تو حرکت از من برکت مطمن باش زحمتت بی پاسخ نخواهد ماند روزی خودت درکش میکنی پس سفت و محکم بدون استرس ادامه بده -
ms96sad96 سعي ميكنم قوي باشم كه شخصيتمو هم تو اين چن ماه رشد بدم خدا به شما و بقيه ي دوستاي آلايي خير بده كه اينطوري كنارم هستينو كمك ميكنين. نميدونم الان دانشجويين يا كنكوري ولي حتما واسه موفقيتتون دعا ميكنم. خدا دست آدماي خيرخواهو ميگيره. خيلي ممنون ️
-
ms96sad96 سعي ميكنم قوي باشم كه شخصيتمو هم تو اين چن ماه رشد بدم خدا به شما و بقيه ي دوستاي آلايي خير بده كه اينطوري كنارم هستينو كمك ميكنين. نميدونم الان دانشجويين يا كنكوري ولي حتما واسه موفقيتتون دعا ميكنم. خدا دست آدماي خيرخواهو ميگيره. خيلي ممنون ️
من دانشگاهیم
و ممنونم از دعای خیرتون
مطمن باشید که موفق میشید
بدون رنج و سختی کسی به جایی نمیرسه -
ms96sad96 شما خيلي خوبين يه جا خوندم خدا فقط تو دلاي شكسته نيست و وقتي راضي باشه اتفاقا خدا بيشتر خوشش مياد و يكي از جاهايي هست كه دعا مستجاب ميشه. با همين حال خوبم حتما از ته دلم واستون دعا ميكنم
نظر لطفتونه من چیزی نگفتم
ولی خیلی افراد بزرگ میشناسم که با صبر و حوصله و نبریدن در وسط راه زندگیشون از این رو به اون رو شده
پس اگه تا الان نخوندی خب اینجوری برداشت کن صلاح نبوده
مثبت فکر کن
بعد از این به بعدش سفت پچسب و به خودت انرژی مثبت بده اگرم که خیلی اوضاعت خوب پیش نمیره
بده خودتو الکیم شده امیدوار کنی نه اتفاقا از اون انرژی منفیا و حس ناامیدی که فایده ایم نداره بهتره چون داری دل میبندی به خودت امید میدی شانس برنده شدنت زیاد تره تا ناامید باشی -
ms96sad96 نه اون ناشكري بزرگي بود كه گفتم همه چي بده واقعا خيلي چيزا خوبه و منم مطمئنم كه ان شاء الله ميرسم به اون چيزي كه استعدادشو دارم
صد درصد
با همین اعتقاد برو جلو
موفق میشی شک نکن
یه جمله معروفی من دارم اکثر بچه های اینجا میدونن
موفقیتو همه دارن باید سعی کنن شکوفاش کنن پس شمام سعی کن شکوفاش کنی -
@R-P با اينكه اسمتو نميدونم و فقط جواب سوالاي مشاوره اي همو ميديم اما يكي از بهترين دوستام توي آلا هستي و خيلي دوستت دارم عزيزم ️️️ مرسي گلم انقد كامل جواب دادي من خيلي از حرفايي كه گفتي استفاده كردم . با خودم گفتم اگه مهر شروع كرده بودم الان چطوري بودم الان مث مهره و تير مث بهمن فرقي ندارن با هم پس انقد تلاش ميكنم كه برسم به هدفم. دقيقا همون ده ساعت كلي تو فكرم اثر گذاشته كه من ميتونم ده ساعت يا حتي بيشتر بخونم. كم كم مدرسه هم كمتر ميرم بعد عيد هم كلي روز خالي دارم اگه بتونم ده ساعت بخونم عالي ميشه. خرفات خيلي ارومم كرد ممنون از خوبيت عزيزم. براي موفقيتت دعا ميكنم.
خواهش میکنم دوستم
کاری نکردم ک وظیفه بود
باعث افتخاره ک من رو دوست خودت میدونی
خداروشکر ک حرف هام برات مفید بوده
انشالله ک خیلی زود ب هدفت میرسی فقط متوقف نشو هیچ وقت -
راستی
یهو یادم اومد
یکی از دوستام ک رشته اش انسانی بوده چن سال پیش کنکور داده اونم ی کم دیر شروع کرده بود ولی تو اون مدت ک میخوند حسابی تلاش کرد و رتبه اش 300 شد...پ ن : اینم ی نمونه انسانی