زیست ۱ فصل ۶ نظام قدیم
-
بله . طبق خط کتاب زیست 2 نظام جدید فرایندعبورگویچه های سفیدرا ازدیوارۀمویرگها، تراگذری (دیاپدز)می نامند. تراگذری ازویژگی های همۀ گویچه های سفید است. : ):rose:
-
سلام دوستان یه نکته توی کتاب خیلی سبز زیست ۱ فصل ۶ هست که میگه" همه ی گلبول های سفید دیاپدز دارند و برای مبارزه با میکروب ها از خون خارج میشوند" به نظرتون درسته؟؟؟؛////
همیار
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
بله . طبق خط کتاب زیست 2 نظام جدید فرایندعبورگویچه های سفیدرا ازدیوارۀمویرگها، تراگذری (دیاپدز)می نامند. تراگذری ازویژگی های همۀ گویچه های سفید است. : ):rose:
-
@sheyda-fkh من نظام قدیمم و طبق متن کتاب ما ائوزینوفیل و بازوفیل احتمالن نباس دیاپدز داشته باشن؛///
Am Eli براساس کدام نظام قدیم :backhand_index_pointing_down:

-

-

-
غلطه.
اینارو بدونین:همه ی گلبول های سفید %(#e30000)[خون] (گرانولوسیت و آگرانولوسیت) ، دیاپدز دارن.
ماکروفاژ و ماستوسیت ندارن که اونا گلبول سفید خون نیستن واسه بافتن.به جز ماستوسیت و لنفوسیت، تمام گلبول های سفید توانایی فاگوسیتوز دارن. حالا بعضیا بیشتر بعضیا کمتر.
-
@sheyda-fkh آها پس یعنی کلا دیاپدز منحصرا برای بیگانه خوارهاست، فقط نوتروفیل و مونوسیت!!!
مرسیع💕
من هنوز تو کل خیلی سبزم چرا و چگونه خب؟؟؟!!!-_-Am Eli خواهش میکنم : )💓
-
غلطه.
اینارو بدونین:همه ی گلبول های سفید %(#e30000)[خون] (گرانولوسیت و آگرانولوسیت) ، دیاپدز دارن.
ماکروفاژ و ماستوسیت ندارن که اونا گلبول سفید خون نیستن واسه بافتن.به جز ماستوسیت و لنفوسیت، تمام گلبول های سفید توانایی فاگوسیتوز دارن. حالا بعضیا بیشتر بعضیا کمتر.