اسامي بر وزن فِعال
-
مليكابانو در اسامي بر وزن فِعال گفته است:
مثلا عبادو شك ميكنيم كه جمع مكسر عبده يا مصدر باب مفاعله اونوقت چي كار كنيم يا مثلا جهاد يا صعاب و ...
Amin-Mehrajiخب ببخشید ها، ناراحت نشید چون میخوام مشکل تون حل شه میگم. شما برید عربی رو از پایه یه دور دیگه مطالعه کنید چون مشکل تون خیلی عمقیه.
Amin-Mehraji نه ناراحت نميشم ولي به نظرم سوالمو متوجه نشدين
جهادو من ميدونم مصدره و صعابو ميدونم جمع تكسيره واسه كلمه هايي ميگم كه نميدونم
خب چي رو الان بخونم شما چي تو ذهنتونه -
خب چي رو الان بخونم شما چي تو ذهنتونهمليكابانو در اسامي بر وزن فِعال گفته است:
خب چي رو الان بخونم شما چي تو ذهنتونهدوست من طراح کنکور میدونه سطح سواد دانش آموز کنکوری در چه حدی هست واسه همین کلماتی میده که در کتاب درسی اومده و شما کافیه اونا رو حفظ باشید. من توصیه می کنم جلسه ای که استاد جلادتی جمع های مکسر رو درس داده رو ببینید . یه لیستی رو ایشون جمع بندی کرده.
-
خب چي رو الان بخونم شما چي تو ذهنتونهدوست من طراح کنکور میدونه سطح سواد دانش آموز کنکوری در چه حدی هست واسه همین کلماتی میده که در کتاب درسی اومده و شما کافیه اونا رو حفظ باشید. من توصیه می کنم جلسه ای که استاد جلادتی جمع های مکسر رو درس داده رو ببینید . یه لیستی رو ایشون جمع بندی کرده.
Amin-Mehraji ممنون ولي من انساني ام سطح سوالامون بالاتره از عربي عمومي
كدوم جلسه هست ميدونين؟ -
كدوم جلسه هست ميدونين؟مليكابانو در اسامي بر وزن فِعال گفته است:
كدوم جلسه هست ميدونين؟عععععععع پس کارتون سخت شد. میخواین یه سرچ تو گوگل هم بزنید شاید چیزی باشه به دردتون بخوره.
-
كدوم جلسه هست ميدونين؟عععععععع پس کارتون سخت شد. میخواین یه سرچ تو گوگل هم بزنید شاید چیزی باشه به دردتون بخوره.
Amin-Mehraji مرسي 🌹
-
به جز ثمار، سباع، صعاب، فراخ، عباد، ذئاب، جمال،كرام
لطفا اگه به اسم جمع مكسر بر وزن فِعال برخوردين تو اين تاپيك كمكم كنين ليستم كامل شه واسه كنكور 🙏🏻
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
بآهار شما راه حل كلي ندارين واسه تشخيص اين اسامي جمع مكسر از مصدر باب مفاعله كه مفرده؟ -
بآهار ببخشيد الان يه سوال به ذهنم اومد به نظرتون يه كلمه اي مث عباد ميتونه هم جمع مكسر عبد باشه هم مصدر باب مفاعله؟ 🤔
مليكابانو برا ما تو عربیمون خیلی باز نکرده قواعدو. نمیدونم ممکنه بشه
خب ما میدونیم باب مفعاله(فِعال) از لحاظ معنی، مشارکت یه طرفه س.
عبادت هم یه کار یه طرفه س. شاید تو جمله ای "عباد" به صورت مصدر هم استفاده بشه. البته من نمیدونم میگم ممکنه. تا حالا برخورد نکردم با همچین مورادی.
چون عربی عمومی قواعدش مشخصه و خیلی گسترده نیس. خارج اون خیلی توضیح نداده کتاب.
بعد یه چیز دیگه، مثلا جِبال هم جمع مکسره ولی مطمئنا مصدر نیست. چون ریشه و سه حرف اصلی نداره. پس اگه بخوایم شک کنیم رو کلماتی شک میکنیم که ریشه دارن. بعدش با توجه به معنی به احتمال قوی بفهمین. -
عبادت هم یه کار یه طرفه س. شاید تو جمله ای "عباد" به صورت مصدر هم استفاده بشه. البته من نمیدونم میگم ممکنه. تا حالا برخورد نکردم با همچین مورادی.
بعد یه چیز دیگه، مثلا جِبال هم جمع مکسره ولی مطمئنا مصدر نیست. چون ریشه و سه حرف اصلی نداره. پس اگه بخوایم شک کنیم رو کلماتی شک میکنیم که ریشه دارن. بعدش با توجه به معنی به احتمال قوی بفهمین. -
مليكابانو برا مفاعله تو معنی میگیم "با"
مثلا مناظره با ، مجاهده(جهاد) با...
مثلا میگیم ایهاالنبی! جاهد الکفار: ای پیامبر، با مشرکان جهاد کن. (پیامبر و مشرکان باهم جهاد نمیکنن! دو طرفه نیست و اتفاقا دو طرف، مقابل هم قرار میگیرن.)
ولی تو تفاعل میگیم "با هم"
تصادفت السیارتان: دو اتومبیل با هم تصادف کردن.
تفاهم با هم، تعاون با هم و تقارن با هم و... -
بآهار دارم نكته هاي عربي رو كه ازتون ياد گرفتم تو دفترم يادداشت ميكنم . داشتم فكر ميكردم كاش ميشد بعضي پستارو يهويي صدتا لايك داد. بعدش گفتم يه چيزي بيشتر از لايك لياقت ايشونه و براتون دعا كردم . براي موفقيتتون ، براي حال خوبتون، براي عاقبت به خيريتون 😊❤️🌹
-
بآهار دارم نكته هاي عربي رو كه ازتون ياد گرفتم تو دفترم يادداشت ميكنم . داشتم فكر ميكردم كاش ميشد بعضي پستارو يهويي صدتا لايك داد. بعدش گفتم يه چيزي بيشتر از لايك لياقت ايشونه و براتون دعا كردم . براي موفقيتتون ، براي حال خوبتون، براي عاقبت به خيريتون 😊❤️🌹