ديني دهم
-
قسم به علت و معلول 😐
اين هدف ( كسب رضايت الهي و بندگي خدا ) به همان ميزان كه بزرگ و ضامن خوشبختي ماست ( معلول ) همت بزرگ و اراده ي محكم ميطلبد ( علت )
باز من علتو معلولو نميفهمم و حس ميكنم جابجا گفته 😕
سوال ٢ :
برخي هدف ها و دل بستگي ها پايان ناپذير هستند و تنها پاسخگوي برخي از استعدادهاي مادي ما هستند
اگر كسي فقط اين هدف ها را انتخاب كند به تعدادي از آنها ميرسد و از آخرت بهره اي نميبرد
برخي هدف ها پايان ناپذيرند و پاسخگوي استعداد هاي مادي و معنوي بيشتري در وجود ما هستند
هدف هاي پايان ناپذير همان هدفهاي اخروي هستند
هدفهاي پايان پذير همان هدفهاي دنيوي هستند
اصل قرار گرفتن هدفهاي اخروي مانع هدفهاي دنيوي نيست
اگر هدفهاي دنيوي اصل قرار بگيرن مانع هدفهاي اخروي
سوالم چيه 😂
من ميگم همه ي اينا پيام آيه ي و ما اوتيتم من شي ء فمتاع الحياة الدنيا و زينتها و ما عندالله خير و ابقي قرابت داره ولي جلوي تك تك اينا فقط آيه ي ١٩ اسراء و ٢٠١ بقره رو نوشته
چرا؟!
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار -
همت و اراده ی محکم باعث کسب رضایت خداوند میشه
معلول از علت پیروی میکنه
تو این متن یعنی اگه (علت)رو داشته باشیم باعث به وجود اومدن(معلول)میشه😕 -
@Dr_shima اون كسب رضايت واسه قبلشه الان موضوع اون اهداف بزرگتر و ضامن خوشبختي و ايناهاست
-
@Dr_shima ببين نميگه ما خوشبخت ميشيم ميگه هدف بزرگ و ضامن خوشبختي باشه خب علت همت و اراده ي محكم بزرگي هدف مگه نيست؟
-
@Dr_shima ببين نميگه ما خوشبخت ميشيم ميگه هدف بزرگ و ضامن خوشبختي باشه خب علت همت و اراده ي محكم بزرگي هدف مگه نيست؟
-
مليكابانو ببین مثلا من که اراده ی محکمی دارم این هدف (رضایت خدا)رو انتخاب کردم و در نتیجه ی این انتخابم (در اصل در نتیجه ی اراده محکمم)باعث خوش بختیم شده و ضامن خوشبختی منه👌گرفتی
-
چه چیزی این هدف را ضامن خوشبختی ما می کند ؟ همت و اراده
در واقع همت باعث رسیدن به هدف(خدا)که همان ضامن خوشبختی است میکند
همت و اراده علت ! هدف معلول=ضامن خوشبختی
-
@محمدعلی-نیکوسحن نه 🤕 اخه شما اينطوري بخونين : به ميزاني كه هدف بزرگ باشه و بيشتر ضامن خوشبختي باشه ، همت بيشتري ميخواد
چرا همت بيشتري ميخواد اون هدف ؟ چون بزرگتره و بيشتر ضامن خوشبختيه 😕 -
@محمدعلی-نیکوسحن اگه منظورش هدف بود جلوي همون جمله ي اول پرانتز باز ميكرد مينوشت معلول
اين هيچ ارتباطي به اون هدف نداره
يه رابطه ي مستقيمه بين بزگي هدف و اراده ي لازم واسه رسيدن به اون -
salam
-
@محمدعلی-نیکوسحن اصلن همون هدف ، چه چيز همت بزرگ و اراده ميخواد؟ هدف
چي باعثشه؟ هدف
چي علتشه ؟ همون هدف