7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
سوال از زیست دهم
-
@Zahra-gh20 ؟؟
-
@Zahra-gh20 غیر از قورباغه و بعضی خزندگان کتاب دیگه هیچکیو نگفته ک فشار مثبت داشته باشه
-
این پست پاک شده!
-
@Zahra-gh20 کنترل ورود هوا از چه نظر؟؟؟اگه از نظر ذرات گرد وغبار و...باشه که این ذرات گاهی تا کیسه های هوایی هم میرن
-
@Chehl-gis-m کنترل هوا از نظر ورود خروجش اصن اصن ربطی به میکروب نداره که
اونی هم ک شما میگی از مایع موکوزی گریخته اصن ربطی به نایژک نداره
همون "همیشه" درسته نه به طور معمول -
@Chehl-gis-m کنترل ورود و خروج هوا بر عهده ی نایژک هاست چون فاقد غضروف هستند با تنگ و گشاد شدن "مقدار" هوای ورودی و خروجی رو کنترل میکنن
-
سلام یه سوال دارم چرا میگن عرق کردن باعث زیاد شدن فشار اسمزی خون میشه؟ مگه فشار اسمزی ثابت نبود فشاز اسمزی یعنی موادو کشیدن تو خون؟
-
این پست پاک شده!
-
@Cansado عرق تو خونه!!
-
@Shahryar-Rakhshandeh مواد زائد تو خونه
-
@Cansado خوب این که زائد ه ها از خون خارج شن خونو رقیق تر میکنه ک
-
@Shahryar-Rakhshandeh چرا پاک کردی نظرتو جالب بود
-
@Shahryar-Rakhshandeh خب درهر صورت فشار بیشتر میشه
-
@Cansado منظورت فشار ترواشیه با اسمزی
-
@Shahryar-Rakhshandeh جوری گفتی ترسیدم گفتم اشتباهه .......دوباره مینویسمش.....
-
@Shahryar-Rakhshandeh منم خودم برا جوابش شک دارم ولی فک کنم اسمزیه
-
@Shahryar-Rakhshandeh در سوال از زیست دهم گفته است:
@Shahryar-Rakhshandeh چرا پاک کردی نظرتو جالب بود
پاکش کرده بودم
(نمیدونم ها یه نظریس که میدم...عرق در واقع ماده ی زائدیه که توی خونه..وقتی این ماده زائد از خون جدا میشه.....طبق قانونی که مال فشار اسمزیه که محلول ها درصورتی در هر دو طرف توقف دارن که فشار یکسان باشه....همونطور ک میدونیم یه طرف رقیق و یه طرف غلیظه...از اونجایی که قسمتی از خون که عرق(همون مواد زائد)توشه...غلیظه و با عرق کردن این مواد زائد از خون خارج میشن...و این قسمت رقیق تر میشه.....پس فشار اسمزی بالاتر میره -
@Shahryar-Rakhshandeh بنظرم چون مقدار زیادی از عرق آبه
وقتی مقدار آب پلاسما کم میشه در اثر عرق کردن
فشار اسمزی (تمایل برای رقیق شدن) میره بالا