فیزیک
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باسلام وخسته نباشید؛ خدمت "الایی ها " یک سوال تستی داشتم لطفا در اسرع وقت بررسی کنید.باتشکر تست: جسم A به جرم 3kg با سرعت 10m/s به جسم ساکن B به جرم 2kg برخورد می کند. اگر در این بر خورد,بدون اتلاف انرژی,96 درصد انرژی جنبشی جسم Aبه جسمB منتقل شود، سرعت جسم A و جسم B به ترتیب پس از برخورد،به چند متر بر ثانیه می رسد؟(لطفاً پاسخ را تشریحی بنویسید) 1}2و12 2}4و12 3}2و 24 4} 4 و 24
-
باسلام وخسته نباشید؛ خدمت "الایی ها " یک سوال تستی داشتم لطفا در اسرع وقت بررسی کنید.باتشکر تست: جسم A به جرم 3kg با سرعت 10m/s به جسم ساکن B به جرم 2kg برخورد می کند. اگر در این بر خورد,بدون اتلاف انرژی,96 درصد انرژی جنبشی جسم Aبه جسمB منتقل شود، سرعت جسم A و جسم B به ترتیب پس از برخورد،به چند متر بر ثانیه می رسد؟(لطفاً پاسخ را تشریحی بنویسید) 1}2و12 2}4و12 3}2و 24 4} 4 و 24
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSam Pahlevani اولی رو خیلی مسخره ۲ ودومی رو ۱۲
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSam Pahlevani شما پاسخ و میدونید ?
-
Sam Pahlevani شما پاسخ و میدونید ?
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنه نمیدونم.
-
Sam Pahlevani شما پاسخ و میدونید ?
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن فقط روش حل رو می خوام بدونم.
-
نه نمیدونم.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSam Pahlevani من انرژی جنبشی اولی رو به دست اوردم در ۹۶ صدم ضرب کردم بعد جواب و تقسسیم بر ا کردم بعدم جزر گرتم برا سرعت دومیحالا یک از کجا از ضرب یک دوم در ۲ جرم جسمم دوم
-
من فقط روش حل رو می خوام بدونم.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSam Pahlevani واقعا شاید جواب مسخره ای باشه ولی تنها رااه حلی بود که به ذهنم اومد
-
Sam Pahlevani من انرژی جنبشی اولی رو به دست اوردم در ۹۶ صدم ضرب کردم بعد جواب و تقسسیم بر ا کردم بعدم جزر گرتم برا سرعت دومیحالا یک از کجا از ضرب یک دوم در ۲ جرم جسمم دوم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی ممنون از پیگیری شما ...... لطفا اگه میشه روی کاغذ بنویسید وراه حل رو ارسال کنید خیلی ممنون
-
خیلی ممنون از پیگیری شما ...... لطفا اگه میشه روی کاغذ بنویسید وراه حل رو ارسال کنید خیلی ممنون
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSam Pahlevani باشه فقط اگه اشتباه بود نخندین بهم
-
Sam Pahlevani باشه فقط اگه اشتباه بود نخندین بهم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
-
@jahad-20
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@jahad-20 لطفا این سه تا تست رو هم به طور تشریحی روی کاغذ حل کنید با تشکر.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSam Pahlevani ۳ روهم یادم رفته چجوری حل کنم به برکت معلم پارسالمون که خیلی خوب بود
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 ممنون
. -
@jahad-20 ممنون
.نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 سوال دوم جواب آخرش چند شده بود؟
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSam Pahlevani البته میگم مطمئن نیستم فراموش کردم اینارو