فیزیک
-
@jahad-20 لطفا این سه تا تست رو هم به طور تشریحی روی کاغذ حل کنید با تشکر.
Sam Pahlevani جواب سومین سوالت
-
سلام سوال داشتم از زاویه تابش بازتابش
-
Sam Pahlevani جواب سومین سوالت
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Shahryar-Rakhshandeh سوال ۲۱۴
ببین وقتی میگه زاویه انحراف ینی باید اون دوتا پرتو رو از یک نقطه رسم کنی زاویه بینشون رو پیدا کنی!
بقیه سوالات هم همینطور حل میشه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVirus داداش دمت گرم فقط این راه حلم ببین که منو گیج کردش
-
Virus داداش دمت گرم فقط این راه حلم ببین که منو گیج کردش
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh دادا یه چیز دیگم هس پیشش یه معلمی بودم گفته بود انحراف 2 برابر زوایای آلفا وبتا میشه آلفا ورودی بتا خروجی با خط عمود.
-
@Shahryar-Rakhshandeh دادا یه چیز دیگم هس پیشش یه معلمی بودم گفته بود انحراف 2 برابر زوایای آلفا وبتا میشه آلفا ورودی بتا خروجی با خط عمود.
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Shahryar-Rakhshandeh ولی درمورد این صدق فک نکنم بکنه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
میکنی 1@Shahryar-Rakhshandeh نگاه کردم دیدم صدق میکنه شما بیزحمت اینو نگاه میکنید
@Shahryar-Rakhshandeh بله اینم صدق میکنه
زاویه خارجی ۶۰ هستش که دو برابرش میشه ۱۲۰
جواب سوالم میشه ۱۲۰ -
@Shahryar-Rakhshandeh بله اینم صدق میکنه
زاویه خارجی ۶۰ هستش که دو برابرش میشه ۱۲۰
جواب سوالم میشه ۱۲۰فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDarkMind مقصودم زاویه انحرافی بود چجوری 60 شد؟
-
DarkMind مقصودم زاویه انحرافی بود چجوری 60 شد؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh از راه همینطور تشریحی بری ممنون میشم.
-
DarkMind مقصودم زاویه انحرافی بود چجوری 60 شد؟
@Shahryar-Rakhshandeh زاویه انحرافی ک شد ۱۲۰
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DarkMind
120 مگه خود زاویه اصلی نیس تو سوال داده شده -
DarkMind
120 مگه خود زاویه اصلی نیس تو سوال داده شده@Shahryar-Rakhshandeh اره دیگه ۱۲۰ زاویه داخلی هست
زاویه خارجی میشه ۶۰ حالا دو برابرش کنی میشه ۱۲۰ -
DarkMind
120 مگه خود زاویه اصلی نیس تو سوال داده شدهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh دادا من این وهمش قاطی میکنم
-
@Shahryar-Rakhshandeh اره دیگه ۱۲۰ زاویه داخلی هست
زاویه خارجی میشه ۶۰ حالا دو برابرش کنی میشه ۱۲۰فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDarkMind
ینی انحراف 60 عه -
DarkMind
ینی انحراف 60 عهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Shahryar-Rakhshandeh پس چرا تو اون سوا اولیه کنکور 214 صدق نکرد؟
-
DarkMind
ینی انحراف 60 عه@Shahryar-Rakhshandeh نه زاویه خارجی ۶۰ هست حالا دو برابرش میشه ۱۲۰ که میشه انحراف
-
@Shahryar-Rakhshandeh پس چرا تو اون سوا اولیه کنکور 214 صدق نکرد؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DarkMind دادا زاویه خارجی مگه همون انحراف نی
-
DarkMind دادا زاویه خارجی مگه همون انحراف نی
@Shahryar-Rakhshandeh نه زاویه خارجی اینه هارو میگم
زاویه داخلی اینه ها ۱۲۰ هست حالا از ۱۸۰ کم کنی زاویه خارجیشون بدست میاد