اینده رشته ها
-
سلام
خواستم در مورد آینده و درآمد و وضعیت استخدام این سه رشته سوال بپرسم؟ اگه کسی میدونه توضیح کامل بده.خیلی مهمه واسم و البته واسه بقیه هم میتونه مفید باشه.....پرستاری-هوشبری-اتاق عمل
راستیی مرد و زنشم در نظر بگیرین
-
سلام
خواستم در مورد آینده و درآمد و وضعیت استخدام این سه رشته سوال بپرسم؟ اگه کسی میدونه توضیح کامل بده.خیلی مهمه واسم و البته واسه بقیه هم میتونه مفید باشه.....پرستاری-هوشبری-اتاق عمل
راستیی مرد و زنشم در نظر بگیرین
intllignt ...پرستاری.ازمونش سخته ب راحتی هم قبول نمیشید کلی دردسر داره....با رتبه فک کنم حداقل3000تا4000 روزانه میشه قبوول شدد ولی ب نظر من درامدش واسه ی مرد اصن جاالب نیس.....کمه ......کلا واس ی خانوم بیشتر ب کار میااد
هوشبریم فقط تا مدرک کارشناسی امکان ادامه تحصیل وجوود داردو حقووق طبق قانون وزارت کاار 800هزارر ب بالا و در بیمااستان خصووصی ب یک میلیون و 200هزار در هر شیفت......واس خاانوم خووبه باز ولی وااس اقا کمه.... -
intllignt ...پرستاری.ازمونش سخته ب راحتی هم قبول نمیشید کلی دردسر داره....با رتبه فک کنم حداقل3000تا4000 روزانه میشه قبوول شدد ولی ب نظر من درامدش واسه ی مرد اصن جاالب نیس.....کمه ......کلا واس ی خانوم بیشتر ب کار میااد
هوشبریم فقط تا مدرک کارشناسی امکان ادامه تحصیل وجوود داردو حقووق طبق قانون وزارت کاار 800هزارر ب بالا و در بیمااستان خصووصی ب یک میلیون و 200هزار در هر شیفت......واس خاانوم خووبه باز ولی وااس اقا کمه....@کوزت کاامل نبووود ولی فک کنم ب درد بخووره وووالبته نظرم بوود بی احترامی ب دوستاای تحصیل کرده تو این رشته ها نباشه..
-
من شنیدم نه از یه نفر از چند نفر موسخ
که اگه پرستاری اضافه کار داشته باشی یه ماه تا 5 میلیونم میرسه
-
تحلیلت جالب بود
-
من شنیدم نه از یه نفر از چند نفر موسخ
که اگه پرستاری اضافه کار داشته باشی یه ماه تا 5 میلیونم میرسه
این پست پاک شده!