اشتباهات طلایی؛ درسهایی که از سال قبل گرفتیم
-
سلام به همهی بچههای با انگیزه!
دیروز روز جهانی اشتباه بود؛ بهترین بهونهای که بتونیم کمی از اشتباهاتمون بگیم، بخندیم، درس بگیریم و تو مسیر امسال قویتر قدم برداریم!بیاید از تجربههای پارسال بگیم:
-
چه اشتباهاتی داشتید که شاید در لحظه ناامیدتون کرد، ولی الان ازش یه درس خوب گرفتید؟
-
چطور تونستید از اون اشتباه عبور کنید؟
-
و مهمتر از همه، چه توصیهای برای بقیه دارید تا همگی سال تحصیلی بهتری رو شروع کنیم؟
این تاپیک جاییه برای صداقت و یادگیری؛ از خندهها، ناراحتیها و موفقیتهایی که بعد از اشتباهاتتون به دست آوردید! منتظریم تا قصههای شما رو بشنویم تا هممون با تجربههای هم، بهتر پیش بریم.
پس شروع کنید؛ اشتباهاتتون رو با ما به اشتراک بذارید و یه قدم جلوتر برداریم!
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-مهندسی
@دانشجویان-پزشکی -
-
M M.an این موضوع را در سنجاق کرد
-
M M.an این تاپیک را در ارجاع داد
-
(:.... خب بدون مقدمه بریم سراغ اشتباه ها اول به صورت کلی میگم بعد وارد جزئیات میشم
):...پیوستگی و نظم در آزمون ها ( ماز و قلمچی ) ...مثلا اینطور بود که من حتما باید مبحث رو میرسوندم آزمون مشابه سال های گذشته میزدم و بعد آزمون شرکت میکردم که این یه نوع کمالگرایی هست و بعدا چوبش رو میخورید ...یا مثلا اگه یکم هوا سرد میشد حضوری نمیرفتم آزمون بدم ...بچه ها این یک حقیقته اون مهارتی که سر جلسه آزمون های حضوری بدست میاد تو غیرحضوری نیست ...سال کنکور باید عرق بریزید اگه یکم هوا گرم شد یا سرد شد نگید خونه میمونم آزمون رو با گوشی میدم ...اصن حتی واسه آزمون ماز هم ی ساعت خاص شرکت کنید درسته تا ساعت ۵ (اگه اشتباه نکنم ) وقت داره ولی شما همیشه ۸ صبح شروع کنید قلمچی رو حتما همون روز شرکت کنید ...مثلا من بعضی وقتا آزمون قلمچی رو شنبه شرکت میکردم و جمعه مشابه پارسال میزدم یا زمین میخوندم ترازم بره بالاتر این کاملا اشتباهه چون شما باید عادت کنید نسبت به خودتون سخت گیر باشید چون سر جلسه کنکور نمیتونید تاریخش رو عوض کنید یا بگید خب من دل درد دارم فردا کنکور میدم -
یکی از اشتباهاتم توجه به اشتباه دیگران بود
تو پروسه کنکور کاری که برای یکی اشتباهه لزوما برای تو اشتباه نیست
مثلا من آزمون میدادم هم ماز هم قلمچی
قلمچی که میدادم تحلیلش نمیکردم یعنی از این همه آزمون آزمایشی قلمچی چندتاشون رو تحلیل کردم و این تحلیل نکردن به خاطر نتیجه بد یا خوب آزمون نبود
چون من آزمون رو به خاطر اینکه ببینم چجوری میتونم مدیریت کنم میزدم نه اینکه از آزمون چیزی یادبگیرم
آزمون های آزمایشی دو هفته یکبار به صفحات محدودی دسترسی دارند و مجبورند برای اون قسمت کم کلی تست طرح کنند که ایده اشون تکراری نباشه و به قول فرید شهریاری نویسنده کتاب خیلی سبز
چون قافیه تنگ آید، شاعر به جفنگ آیدو کلی سوال بی مصرف توسط یک دانشجو که دنبال شغل پاره وقت بوده اومده و سعی میکنه هرجور شده یکی بگه عجب تست سختی و بره پاسخنامه قلمچی بگه عه فلانی طرح کرده و سرچ در اینترنت و رفتن و دیدن کلاساش
این صحبتای بالای من خیلی مخالف داره چون شما وارد هر کانال مشاوره ای بشی یا حتی کانال رتبه های تک رقمی کنکور به کنکور آزمایشی اشاره میکنند
ولی اگه برید سراغ اساتید واقعی که طیف وسیع دانش آموزارو بررسی میکنند میبینید که چندان با این آزمونای خرد خرد موافق نیستن و حتی همین هم دوره ای های من
من بررسی های زیادی کردم تستای قلمچی رو تا ببینم به عنوان مثال 120 آزمون برنامه ای دادن چه دستاورد پیش بینی کنکور سراسری داره
و از این رو رفتم بانک تست قلمچی رو خریدم و کلی تستو عینا و مو به مو خوندم بررسی کردم از سال 96 تا پایان 402 به تفکیک مبحث
ولی همچنان نتونسته بود یک اشاره ای به اون موضوع مطرح شده داشته باشهحتی به قلمچی هم خلاصه نمیشه همین دوپینگ خودمون
من تماما کل تستای دوپینگ رو کامل بررسی کردم درس زیست شناسی امسال ماز
و باز هم جالب بود شباهتی به تستای کنکور تیر مشاهده نشد و حتی اون کتاب 1000 نکته مازخیلی حواستون باشه به این موضوعات که توسط اساتید مطرح هم تایید شدند ولی اونایی که از برگزاری این آزمونا سود میبرن یه اشارات دیگری میکنند
آزمون ها برای مدیریت جلسه شیوه پاسخگویی پیدا کردن سوالات آسان عادت کردن به فضای جلسه بسیار مفید هستند ولی یادتون باشه آزمون های آزمایشی آزمایشی هستند
به هرحال اینایی که نوشتم تهش این بود که اشتباهی که از نظر دیگران اشتباه بود این کار من برای خودم اشتباه در نیومد
موفق باشید
-
بریم سراغ ی اشتباه دیگ
در واقع ی طرز فکر اشتباه
و اون اینه که اگه بخوای ب رشته تاپی مثل پزشکی برسی
حتما حتما تراز بالای ۶ میخواد و حتی ی دونه آزمون هم نباید غیبت داشته باشی
بچه ها ببینید این تا ی حدی درسته ولی ب منزله این نیست که اگ ی آزمون تراز شما شد ۵ هزار دیگ پزشکی قبول نمیشید
از خود همین بچه های آلا داریم کسی که تراز قلمچی بعضی آزموناش در حد ۴ هزار ولی پزشکی قبول شده
ما باید تلاش کنیم منظم باشیم صبر داشته باشیم
اینکه آزمون اول تراز شما شد ۵۹۰۰ اسم تون تو لیست نفرات برتر نرفت نگران باشید که مثلا دندان قبول نمیشید فلانی رو ببین ۷ هزار شد ریاضی رو ۹۰ زود
اجازه بدین ی اشتباه کوچیک ولی خانمان سوزهم تو همین پیام بگم سال ۱۴۰۱ خودمو با یکی از نفرات برتر شهر مقایسه میکردم ...طرف ترازای بالا ۷۵۰۰ همه درسا هم ۹۰ ب بالا میزد و همه تشویقش میکردن و منی که اون زمان ب زور ب ۶ میرسیدم خیلی خودمو سرزنش میکردم وای خاک تو سرت و فلان وو... خودتون بهتر میدونید .
الان اون فرد هنوز هیچی قبول نشده ...یعنی ی اتفاق عجیب
فک کنید سوالا رو قبل آزمون داشته ب اصطلاح کلید میزده
پس وقتی ما از کسی خبر نداریم از راست و دروغش چرا باید خودمون رو مقایسه کنیم -