بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم
-
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا
مخصوصا سوالاتی ک عدد دارن عددا جلو چشام بزرگ میشن
بخدا خنده داره ولی جدی میگم -
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا
بخدا خنده داره ولی جدی میگم@د-ژ-م منم اینجوری بودم. من حتی سوالای آسونم نمیخوندم بعد که تحلیل میکردم میگفتم عه چه آسون بوده این. برای این قضیه فقط حل سوال زیاد کمکم کرد و اعتماد به نفسمو برد بالا (البته من اینجوری بودم که مثلن فیزیکو همیشه رنج ۲۵ میزدم بعد شد ۴۰ تا ۴۵، برای درصدای بالاتر تجربه ندارم)
-
@د-ژ-م منم اینجوری بودم. من حتی سوالای آسونم نمیخوندم بعد که تحلیل میکردم میگفتم عه چه آسون بوده این. برای این قضیه فقط حل سوال زیاد کمکم کرد و اعتماد به نفسمو برد بالا (البته من اینجوری بودم که مثلن فیزیکو همیشه رنج ۲۵ میزدم بعد شد ۴۰ تا ۴۵، برای درصدای بالاتر تجربه ندارم)
Maaah
وقتی خوندی ولی سر جلسه نتونی حقتو بگیری نابودت میکنه نمیخام دوباره این بلا سرم بیاد -
Maaah
وقتی خوندی ولی سر جلسه نتونی حقتو بگیری نابودت میکنه نمیخام دوباره این بلا سرم بیاد@د-ژ-م دقیقا
من بخاطر نتایج بد قلمچی تو سال اول کلا ترسیدم از آزمون دادن، سال دوم هیچ آزمونی ندادم چون میترسیدم حتی آسونترین آزمونم ندادم دیگه سال سوم آرووم با درصدای افتضاح شروع کردم ترسم ریخت. این مدت باقی کلی سوال حل کن اعتماد به نفست بره بالا -
بخدا خنده داره ولی جدی میگم -
بخدا خنده داره ولی جدی میگم@د-ژ-م
باید آزمون بزنی
من دوستم نرگس از اول مهر اصلا کتاب درسی نخوند فقط آزمون زد
الانم بنظرم برای کنکور تیر فقططططط آزمون بزن
توی شرایط کنکور
مقنعه + صندلی + زمان دار -
@د-ژ-م
باید آزمون بزنی
توی شرایط کنکور
مقنعه + صندلی + زمان دار@هویججج
برای تیر اره ولی فعلا نهایی -
@د-ژ-م
باید آزمون بزنی
توی شرایط کنکور
مقنعه + صندلی + زمان دار@هویججج در بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم گفته است:
مقنعه + صندلی + زمان دار
+اگه تونستی صندلی تک دسته هم گیر بیار
یه اشنایی مدیری معاونی بابات یا خودت داشته باشی الان دیگه صندلی اضافه هست رو اون ازمون بزن
-
@هویججج در بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم گفته است:
مقنعه + صندلی + زمان دار
+اگه تونستی صندلی تک دسته هم گیر بیار
یه اشنایی مدیری معاونی بابات یا خودت داشته باشی الان دیگه صندلی اضافه هست رو اون ازمون بزن
mr.vinyzo
اشنا ک هس
ایده خوبی بود مرسی