طرح تغيير چهل روزه
-
فقط سوال داشتم من نمیدون چیم شده صبحا که از خواب بیدار میشم تا شب کسلم و ساعت مطالعه ام روزای تعطیل 5 ساعت شده کمکم کنید
@ALI-FIROZI در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
فقط سوال داشتم من نمیدون چیم شده صبحا که از خواب بیدار میشم تا شب کسلم و ساعت مطالعه ام روزای تعطیل 5 ساعت شده کمکم کنید
من خودم خيلي داغون بودم تو خواب و درس پس من ادم مناسبي واسه جواب دادن نيستم
دوستاني كه خوب ميخونن كمك كنن
ولي خب از من ميپرسين بياينو بهش فكر نكنين و وانمود كنين مشكلي نبوده ببينين خوب نميشه. من از شهدا و امام زمان و امام حسين خيليييي كمك ميگيرم. اگه اعتقادات مذهبي دارين مث من باهاشون حرف بزنين و ازشون بخواين كمكتون كنن. شايد عجيب به نظر برسه ولي اولين باري كه ده ساعت خوندم چند روز پيش بود كه از شهيد سليماني كمك خواستم و بهشون گفتم ابروي منو پيش دوستام واسه قولي كه دادم حفظ كنين. و باور كنين اگه اون ده ساعت نبود اين باور در من به وجود نميومد كه ميتونم ده ساعت بخونم -
@ALI-FIROZI در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
من خودم خيلي داغون بودم تو خواب و درس پس من ادم مناسبي واسه جواب دادن نيستم
دوستاني كه خوب ميخونن كمك كنن
ولي خب از من ميپرسين بياينو بهش فكر نكنين و وانمود كنين مشكلي نبوده ببينين خوب نميشه. من از شهدا و امام زمان و امام حسين خيليييي كمك ميگيرم. اگه اعتقادات مذهبي دارين مث من باهاشون حرف بزنين و ازشون بخواين كمكتون كنن. شايد عجيب به نظر برسه ولي اولين باري كه ده ساعت خوندم چند روز پيش بود كه از شهيد سليماني كمك خواستم و بهشون گفتم ابروي منو پيش دوستام واسه قولي كه دادم حفظ كنين. و باور كنين اگه اون ده ساعت نبود اين باور در من به وجود نميومد كه ميتونم ده ساعت بخونممليكابانو من هم مذهبی ام ممنون از راهنمایی تون
-
مليكابانو من هم مذهبی ام ممنون از راهنمایی تون
-
@ALI-FIROZI آدم همين كه آدمه يعني اراده داره. دعا ميكنم از گنجي كه درونتونه استفاده كنين
مليكابانو باز هم ممنون
-
طرح خیلی خوبیه اما نمیشه روزای اول حداقل از شیش ساعت شروع کنیم؟؟؟؟
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیده@Cansado در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیدهاره منم موافقم
مليكابانو ب تظرم اینطوری موفق تره طرحمون ی ساعت پایه مثلا 6 یا 7 ساعت بگیم بعد خرد هرد زیادش کنیم مثلا روزی 20 دیقه زیاد کنیم -
اخه این حجم از درس خوندن از من بعیده@Cansado تو میتانی
-
@Cansado تو میتانی
-
@Cansado در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@ALI-FIROZI شعار گفتن آسونه
مليكابانو با اجازه من ی پیشنهاد دارم
هدف پایه من 8 ساعته (شما @Cansado میتونید هر چن ساعتی ک راحت بدون خستگی میخوندید رو در نظر بگیرین مثلا من خودم اولش از 5 ساعت شروع کردم )
بعد ما چله مون رو از اون تعداد ساعت استارت میزنیم و روزی 20 دیقه اضافه میکنیم ب ساعت مطالعه مون...
البتع بدیهیه روزایی ک آدم کلاس داره یا آزمونه کمتر از روزای دیگ میخونه
من خودم هدفم رو اینجا میگم با اجازه
من انشاءالله میخوام آخر این چله روزی 12 ساعت ب راحتی بخونم ب جز چهارشنبه ها و جمعه ها ک اون روز ها 8 ساعت میخونم (ب خاطر کلاس و...)
.
.
.
بقیه دوستان هم ک با 10 ساعت اوکین خیلی ام عالی با 10 ساعت استارت بزنن
.
.
.
مليكابانو البته نظر شخصیم بود
وگرنه تاپیک خودته اختیارشم دست خودته -
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چقد خوشحالم كه اينجا و واسه اين تصميم ميبينمت
️
️
️
️
ممنون عززیم
منم خیلی زیاد خوشحال شدم همچین تاپیک خوبی زدی
واقعا ایول عاااالیهmy name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چقد خوشحالم كه اينجا و واسه اين تصميم ميبينمت
️
️
️
️
ممنون عززیم
منم خیلی زیاد خوشحال شدم همچین تاپیک خوبی زدی
واقعا ایول عاااالیهمن كامنتتو خوندم ميگي از هشت ساعت شروع كنيم ؟