7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
گویچه قرمز؟؟؟؟؟
-
@Adler در گویچه قرمز؟؟؟؟؟ گفته است:
DarkMind در گویچه قرمز؟؟؟؟؟ گفته است:
@Adler اره خیلی عجبیه ک دیافراگم ارادیه؟
شما حتما باید با چشمت انقباض دادن ی ماهیچه رو ببینی تا باورت شه؟ این جور باشه ک دیگه حرفی ندارمهمیشه میگن تا با چشم ندیدی چیزیو باور نکن
ولی ما منقبض نمیکنیم اینو قبول کنید دیگهاینو بخونید
-
@Adler در گویچه قرمز؟؟؟؟؟ گفته است:
DarkMind در گویچه قرمز؟؟؟؟؟ گفته است:
@Adler ولی ی سوال خوده کتابتون گفته مخطط و غیر ارادی؟
چون هم دیافراگم هم اول مری ارادیه در حقیقتبرداشت میشه کرد
دیافراگم ارادی؟؟؟بله
-
برای فهمیدن اینکه دیافراگم ماهیچه ارادی هست یا نه، شکمتونو بدین تو، تو این حالت قفسه سینه و دنده ها هم میان بالا که نشوندهنده اینه که دیافراگم منقبضه، پس ارادیه
-
@Amir-Bernousi در گویچه قرمز؟؟؟؟؟ گفته است:
برای فهمیدن اینکه دیافراگم ماهیچه ارادی هست یا نه، شکمتونو بدین تو، تو این حالت قفسه سینه و دنده ها هم میان بالا که نشوندهنده اینه که دیافراگم منقبضه، پس ارادیه
بله اینم میشه
-
@Amir-Bernousi
خوب شماغذا را قورت بده ولی میتونی یکاری کنی غذا از مری پایین نره و بنداره رو ببندی ؟
-
MahdiNOVE در گویچه قرمز؟؟؟؟؟ گفته است:
@Amir-Bernousi
خوب شماغذا را قورت بده ولی میتونی یکاری کنی غذا از مری پایین نره و بنداره رو ببندی ؟
مشکل اینجاس شما نمیدونی مری دقیق از کجا شروع میشه
بله من اینکاریو ک گفتید کردم و شد
گفته ماهیچه بخش بالایی مری تحت کنترل ارادیه ولی باقیش غیز ارادیه
دیگه یجور رفتار نکنید ادم فکر کنه دارید لج میکنید
این همه منبع علمی دارن میگن هست بعد شما بدون هیچ منبعی میگید نیست -
شما به صورت ارادی غذا رو وارد حلق میکنین، وقتی غذا وارد مری بشه، گیرنده های مری تحریک میشن و از اینجا به بعد انعکاس بلع رخ میده
-
-
MahdiNOVE بالاخره هر سلول زنده ای باید محیط داخلش پایدار بمونه و یکسری واکنش هایی برای این منظور داره خب همیشه هم شنیدیم که میگن واکنش ها انرژی فعالسلزی میخوان.یا مثلا گیرنده های ی هورمونی میتونه داشته باشه. یکسری مواد رو با اگزو سیتوز دفع کنه.یه سری چیزا ترشح کنه.بعدشم پمپ هایی در غشا باید باشن تا ارتباط این رو با بیرون برقرار کنن(یه چیزی بده بهشون یه چیزی بگیره ازشون!).پس هر سلولی درون بدن ما(پرسلولی ها) همینجوری یلخی و الله بختکی واسه خودش نمی چرخه بلکه با سایر سلول ها ارتباط داره.
-
Mohsen Taheri در گویچه قرمز؟؟؟؟؟ گفته است:
my name بالغش نمی تونه pr بسازه که. چون ریبوزوم نداره.
گلبول قرمز بالغ ریبوزوم داره پروتئین سازی هم میکند
-
@Amir-Bernousi دوست عزیز.اون حاصل عمل ماهیچه های بین دنده ای است(که دو نوع دمی و بازدمی دارن و اسکلتی و ارادی اند) و دیافراگم تبعیت میکنه از حرکت اونا.ولی همه ی این ماهیچه ها مخطط اند ولی الزاما ارادی نیستند.