بهترین کتابای جمع بندی نظام جدید
-
-
سلام
من نظام قدیمم البتهولی خب به نظرم کتابای خط ویژه اگه دارین خیلی خوبن (اطلاعی ندارم که نظام جدیدا هم دارنش یا نه)
و کتابای زردکانون یا کنکوریوم یا دوردنیا در4 ساعت که کنکور های سالای پیش رو دارن.dlrm در بهترین کتابای جمع بندی نظام جدید گفته است:
سلام
من نظام قدیمم البتهولی خب به نظرم کتابای خط ویژه اگه دارین خیلی خوبن (اطلاعی ندارم که نظام جدیدا هم دارنش یا نه)
و کتابای زردکانون یا کنکوریوم یا دوردنیا در4 ساعت که کنکور های سالای پیش رو دارن.سال شما کنکوریم بهتر بود یا دور دنیا ؟
-
dlrm در بهترین کتابای جمع بندی نظام جدید گفته است:
سلام
و کتابای زردکانون یا کنکوریوم یا دوردنیا در4 ساعت که کنکور های سالای پیش رو دارن.سال شما کنکوریم بهتر بود یا دور دنیا ؟
my name در بهترین کتابای جمع بندی نظام جدید گفته است:
dlrm در بهترین کتابای جمع بندی نظام جدید گفته است:
سلام
ببینید هر سه کتابی که معرفی کردم بهتون کنکور های سال قبل رو دارن با انتشارات مختلف:)
گاج و کانون و مهروماه
سوالای کنکور که تغییری نکرده
من خودم دور دنیا رو دارم. -
بهتری منبع زیست دهم برای درسنامه و تست
-
سلام بچه ها
بهترین کتابای جمع بندی رو که قبلا خودتون ازش استفاده کردین رو معرفی کنین
هم واسه اختصاصی ها و هم عمومی ها
البته دقت کنین که کتابی که تو نظام قدیم خوب بوده ممکنه تو نظام جدید خوب نباشه
پس حتما منابع جدید رو بگینNEGIN A سلام وقت بخیر
خیلی مهمه که سطحتون مشخص باشه
اما قبل مرور حتما باید تست بازیابی بزنید
کتاب های خط ویزه برای فیزیک و ریاضی
شیمی فیل
عاگه بقیه درس هارو خواستید بگین تا بگم -
NEGIN A سلام وقت بخیر
خیلی مهمه که سطحتون مشخص باشه
اما قبل مرور حتما باید تست بازیابی بزنید
کتاب های خط ویزه برای فیزیک و ریاضی
شیمی فیل
عاگه بقیه درس هارو خواستید بگین تا بگمdrmtjafari من توی عربی مشکل دارم چه کتابی بگیرم جمع بندی ناصح زاده چطوره