Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
سلام
چطوری ممکنه دی الکتریک همزمان ک اختلاف پتانسیل ص های خازن رو پایین میبره ولتاژ قابل تحمل خازن رو بالا ببره ؟!
مگ اینطوری نی ک با بالا رفتن ولتاژ قابل تحمل اختلاف پتانسیل ص ها هم بالا میره ؟!@همیار
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجوی-پزشکی
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
Virus -
mohammad666666 در غول فیزیک باش گفته است:
my name سلام
با توجه به رابطه q=cv
چون بار ثابت هستش: با کاهش ولتاز ظرفیت زیاد میشه تا بار ثابت بمونه
کاهش ولتاز با افزایش ظرفیت جبران میشهسلام ممنون ک ج دادین
ولی سوال من این نبود
منم با شما موافقم
ولی
سوال من اینه چطوری ممکنه همزمان با اینکه اختلاف ولتاژ کاهش پیدا میکنع ولی ولتاژ قابل تحمل افزایش پیدا میکنه ؟؟!! -
mohammad666666 در غول فیزیک باش گفته است:
my name ببخشید راستش حواسم نبود دقیق چی نوشتید
.
.
راستش این یکیو دیگه نمیدونم یادم نیسب هر حال ممنون ک وقت گذاشتین
-
-
my name ببین این که اختلاف پتانسیل دو سر خازنو کاهش میده رو ک قبول داری؟ خب این ک درست
حالا با این کارش باعث میشه ما بتونیم خازن رو ب منبع قوی تری وصل کنیم
میدونی چی میگم
مثلا تو فکر کن ولتاژ قابل تحمل ی خازن بدون دی الکتریک ۲۰ ولت هست ینی اگه منبعی ک بهش وصله ۲۱ ولت تامین کنه واسش خازن فرو ریزش میکنه
حالا دی الکتریک میاد چیکار میکنه؟
میاد این اختلاف پتانسیل بین دو صفحه رو کاهش میده مثلا میکنه ۱۸ ، خب ینی ۲ ولت دیگه جا داره اختلاف پتانسیلش بالا بره
ینی الان میتونیم به یه منبعی وصلش کنیم که از ۲۰ ولت بیشتر تامین میکنه واسه همین میگن ولتاژ قابل تحملش رفته بالا
تو حالت اول نمیشد منبع از ۲۰ بیشتر باشه چون خازن خراب میشد ولی حالا میتونه ی مقداری از ۲۰ بیشتر باشه سر همین میگن ولتاژ قابل تحملش رف بالا -
Virus در غول فیزیک باش گفته است:
my name ببین این که اختلاف پتانسیل دو سر خازنو کاهش میده رو ک قبول داری؟ خب این ک درست
حالا با این کارش باعث میشه ما بتونیم خازن رو ب منبع قوی تری وصل کنیم
میدونی چی میگم
مثلا تو فکر کن ولتاژ قابل تحمل ی خازن بدون دی الکتریک ۲۰ ولت هست ینی اگه منبعی ک بهش وصله ۲۱ ولت تامین کنه واسش خازن فرو ریزش میکنه
حالا دی الکتریک میاد چیکار میکنه؟
میاد این اختلاف پتانسیل بین دو صفحه رو کاهش میده مثلا میکنه ۱۸ ، خب ینی ۲ ولت دیگه جا داره اختلاف پتانسیلش بالا بره
ینی الان میتونیم به یه منبعی وصلش کنیم که از ۲۰ ولت بیشتر تامین میکنه واسه همین میگن ولتاژ قابل تحملش رفته بالا
تو حالت اول نمیشد منبع از ۲۰ بیشتر باشه چون خازن خراب میشد ولی حالا میتونه ی مقداری از ۲۰ بیشتر باشه سر همین میگن ولتاژ قابل تحملش رف بالااوکی واقعا ممنون ک وقت گذاشتین
عالی توضیح دادین کانل برام حا افتاد -
سلام خوبین؟ این سوالو اگه بخوام از راه حل دومش که زیرش نوشته شده برم چیکارباید بکنم نمیتونم حل وفصلش کنم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
-
سلام چجوری میشه که هم میخواد بالا ببره وزنه رو همپایین جهت نیروی f رو با بالاس -
@Rakhshandeh سلام.
ببی اون رابطه که گفته درواقع تعداد فوتونها رو توی 1 ثانیه میده!!!!خب...
بعد چون توی 1 دقیقه خواسته باید ضربدر60 هم بکنیم که همو جواب بالایی میشه
اگه خواستی جواب تشریحی هم رو کاغذ بدم -
Mohsen Taheri نه ممنون زحمت کشیدی
-
ایها الناس فیزیک دانان اخه من چی کار کنم اول صبحی دو روزه کارم شده فیزیک ینی پنچرم تا سر عصری از بقیه درسام شدم ای خدا چجوری باهاش پیش میرید شماها هعییی
-
Mohsen Taheri اها چرا ینی خودم با اطلاعات همین سوال رفتم با فرمول ولی یجوری شد فقط داداه ها رو جاگذاری کنی لطف کردی
-
@Rakhshandeh شکل رو اشتباه متوجه شدین اون نیروییه که ورزشکار برای بالا بردن وزنس رو نشون میده......
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Rakhshandeh
اینم عملا همون روش بالاییه ولی خب ی جور دیگه ش! -
@Rakhshandeh
فکر کنم به خاطر کلمه "یکنواختی" باشه،
سرعت ثابت و برآیند نیروها صفر و نیروها برخلاف هم در هر دوحالت