زمان مناسب برای مطالعهی دینی
-
درود بر دوستان خوبم.
خواستم بدونم من که توی آزمونهای گزینه2 یا مشابهها درصدهای جالبی برای دینی کسب نمیکنم، بهترین زمان برای مطالعهی این درس چیه برای هر آزمون(صرفا توی همون بودجهبندی)؟
یکی از دوستام گفت که 3-4 روز باقی مونده به آزمون رو دینی بخونم بهتره چون زودتر باشه ممکنه یادم بره.
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
درود بر دوستان خوبم.
خواستم بدونم من که توی آزمونهای گزینه2 یا مشابهها درصدهای جالبی برای دینی کسب نمیکنم، بهترین زمان برای مطالعهی این درس چیه برای هر آزمون(صرفا توی همون بودجهبندی)؟
یکی از دوستام گفت که 3-4 روز باقی مونده به آزمون رو دینی بخونم بهتره چون زودتر باشه ممکنه یادم بره.
دانش-آموزان-آلاءVonarian
سلام
نه باید تو طول هفته ها بخونید این کار اشتباهه. مثلا هفته اول بیشتر تمرکز رو آیات و هفته دوم متون. -
درود بر دوستان خوبم.
دانش-آموزان-آلاء -
هر روز بخونید روزی یک ساعت براش وقت بزارید و بعدس تست بزنید. پیوسته و مداوم خوندن راه درسته.
-
هر روز بخونید روزی یک ساعت براش وقت بزارید و بعدس تست بزنید. پیوسته و مداوم خوندن راه درسته.
-
چرا اینجوری میکنید با خودتون :|
یه روز بشین یه درس و بخون فرداش تستاشو بزن ..هفته ی اخر که کل درسای اون ازمونو خوندی بشین تستای مونده یا سراسری و ازمون ازمایشیای سالای قبل و بزن -
مليكابانو در زمان مناسب برای مطالعهی دینی گفته است:
iCy HeARt من بيشتر از يه روز فاصله ميندازم واسه بعضي درسا
واسه تثبیتش همون یه روز بیشتر فاصله ننداز ...خوندن دینی یه درسش و بار اول بخای بخونی 45 مین مرور کنی 30 مین بیشتر وقت نمیگیره من 70 تا تستو تو 35 مین میزنم فک نکنم وقت زیادی بگیره
-
مليكابانو در زمان مناسب برای مطالعهی دینی گفته است:
خانوم روزي يه ساعت واسه ديني خيليه به نظرم . درساي مهمتري هم داريم
برای فردی که صفره یا هرچی میخونه نتیجه نمیگیره خیر
-
اگه کسی میخواد صد بزنه یا 80 به بالا بزنه ی ساعت رو باید وقت بزاره. این حرف آقای امینی راد هم بود تو ویس های مشاوره ای شون