-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیزیکو که کلا میخواستم دو سه مبحث بخونم ولی الان نمیتونم قید مباحثو بزنم دکتر طلوعی فوق العادس
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها بازم جزوه میخاین؟
بعد یه سوال دیگه میدونم سوال خوب نیس . دکتر طلوعی تا قبل عید تموم میکنه یا از اساتید دیگه استفاده کنیم؟ -
اجی دوره زیستو فیزیکم سعی میکنم ریاضیم بزارم
-
بچه ها بازم جزوه میخاین؟
بعد یه سوال دیگه میدونم سوال خوب نیس . دکتر طلوعی تا قبل عید تموم میکنه یا از اساتید دیگه استفاده کنیم؟negar2012 دکتر طلوعی احتمالا فقط مباحث. فیزیک 1و2بیفته بعد عید... فعلا درسی که در هاله ای از ابهامه شیمیه
-
negar2012 دکتر طلوعی احتمالا فقط مباحث. فیزیک 1و2بیفته بعد عید... فعلا درسی که در هاله ای از ابهامه شیمیه
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Haj_moslem77 واقعن ۱ و ۲ میفته بعد عید؟؟؟ حیف شد هیچ دبیری مث ایشون نیس. با اینکه مابقی هم بسیار خوب هستن ولی دکتر طلوعی فرااااا عالی هستن
-
@Haj_moslem77 واقعن ۱ و ۲ میفته بعد عید؟؟؟ حیف شد هیچ دبیری مث ایشون نیس. با اینکه مابقی هم بسیار خوب هستن ولی دکتر طلوعی فرااااا عالی هستن
negar2012 البته من با توجه به سرعت اپلود فیلم ها و همه ی دبیرای کنکور میگما چون اکثرا این دو کتاب و بعد از عید تدریس میکنن شاید الا سرعتو برد بالا قبل عید تموم شن
-
negar2012 دکتر طلوعی احتمالا فقط مباحث. فیزیک 1و2بیفته بعد عید... فعلا درسی که در هاله ای از ابهامه شیمیه
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Haj_moslem77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یرادر شایعه نکن !فیلما ضبط شدس!فقط اپلود دیر به دیر میشه اگه دقت کرده باشین!
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا عید فیلما تموم میشه!هنوز 2ماه مونده ها
-
خیلی احتمالش کمه
-
maryamt
نظر لطفته
قربونت -
سلام بچه ها یک سوال داشتن شما نا امید نمی شید جواب نمی تونید بدید آخر من یک سره ناامید میشم پیش خودم می گم این همه نفر می خواهند رشته مورد علاقه ام برسند پس چجوری من برسم به نظر شما من چکار کنم
-
سلام بچه ها یک سوال داشتن شما نا امید نمی شید جواب نمی تونید بدید آخر من یک سره ناامید میشم پیش خودم می گم این همه نفر می خواهند رشته مورد علاقه ام برسند پس چجوری من برسم به نظر شما من چکار کنم
Farhad
تلاش کن ریلکس باش
گازشو بگیر فقط برو جلو اصلا نایست
وقتی بخونی و تمرین کنی چرا نتونی ج بدی
توکل کن ب خدا
ناامید شیطوونه** -
Farhad
مراجعه کنید به تاپیک تو دلی اینجا نباید چت کرد و از چیزی جز فیزیک گفت
http://forum.alaatv.com/topic/882/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی میدونه دینامیک در کل چندتا فیلم هست؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فصل پنجم پیش(موج های صوتی)کی شروع میشه؟
-
سلام بچه ها خوبین؟؟ میخواستم بگم که کی فصل امواج مکانیکی رو تموم کرده؟؟ میشه جزوتونو به اشتراک بزارین ما هم استفاده کنیم راستش خیلی از فیزیک عقبم
-
من رشتم ریاضی پشت کنکوری ازاستاد طلوعی فیلم ببینم یا استادکازرانیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alie1377 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من رشتم ریاضی پشت کنکوری ازاستاد طلوعی فیلم ببینم یا استادکازرانیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاد طلوعی:)