کاربرد مشتق
-
-
سلام بچه ها
برای کسی که تاحالا کاربرد مشتق نخونده کلاس بره بهتره یا راحته و خودش میتونه بخونش؟NEGIN A
سلام نگین جان نه بهتره که کلاس باشه ولی خب چرا فیلم های رایگان الا رو نگاه نمیکنی خیلی کمکت میکنه
اگه یازدهمی و میخوای پیش خوانی کنی بزار واسه تابستون -
NEGIN A
سلام نگین جان نه بهتره که کلاس باشه ولی خب چرا فیلم های رایگان الا رو نگاه نمیکنی خیلی کمکت میکنه
اگه یازدهمی و میخوای پیش خوانی کنی بزار واسه تابستونmilad abedi نه من پشت کنکوریم
فیلمای کدوم استاد آلا بهتره تو نظام جدیدا؟ -
milad abedi نه من پشت کنکوریم
فیلمای کدوم استاد آلا بهتره تو نظام جدیدا؟NEGIN A
همه ک خوبن
ولی من خودم اقای کازرانیان/امینی فرد البته اقای صابتی هم خوبه اگه از ظاهرشون نترسی/صنیعی/ناصح زاده
-
milad abedi نه من پشت کنکوریم
فیلمای کدوم استاد آلا بهتره تو نظام جدیدا؟NEGIN A سلام خوبید شما راه ابریشم رو نگرفتین بدونید چطوریه؟؟ من رشتم تجربی نبوده از ریاضی هیچی نمیدونم
-
NEGIN A سلام خوبید شما راه ابریشم رو نگرفتین بدونید چطوریه؟؟ من رشتم تجربی نبوده از ریاضی هیچی نمیدونم
Mahbobeh Zare
ی صفرتاصد توپ ریاضی تجربی -
Mahbobeh Zare
ی صفرتاصد توپ ریاضی تجربیmilad abedi شما گرفتین؟؟
-
milad abedi شما گرفتین؟؟
Mahbobeh Zare
نه نگرفتم من همایش طلایی گرفتم بخاطر وقت کمم ولی اگه وقت داشتم حتما میگرفتم -
Mahbobeh Zare
نه نگرفتم من همایش طلایی گرفتم بخاطر وقت کمم ولی اگه وقت داشتم حتما میگرفتمmilad abedi خب این راه ابریشم و همایش با فیلمهایی که رایگان پخش میشه چه فرقی داره مگه؟؟
-
milad abedi خب این راه ابریشم و همایش با فیلمهایی که رایگان پخش میشه چه فرقی داره مگه؟؟
Mahbobeh Zare
راه ابریشم دیگه از کفه کف شروع میکنه مو ب مو و هم تستی هم واسه نهایی سوال حل میکنه زمانشم فکر میکنم بیشتره از صفرتاصد به حساب پر ملات تره
همایش طلایی خب جمع بندی که زمانش و تعداد فیلماش خیلی کمتره و وقتی واسه درسنامه نداره به هر تیپ تستی میرسه همونجا درسنامه رو سریع میگه ینی نمیاد قبل شرئع تستا مفهمومو جا بندازه و توضیحات بده هرچی هست تو خود تست و 80 درصد مباحثه