طرح تغيير چهل روزه
-
OMID ramezani منم خیلی وقت نیست عضو شدم فقط وارد میشم میزنم روی پاسخ چندتا کلمه تایپ میکنم میرم دست به هیچی نمیزنم
شمام همین کارو بکن
Mahbobeh Zare من که نمیدونم چیکار کردم بوش کمکم میاد خخخ خدا بخیر کنه
-
Ali2001 بچه ها اعلام كردن هستن ولي نيومدن واسه گزارش خودمم به هفت رسوندمش هنوز ده نشده يه كم زمان لازم دارم ولي من اعلام ميكنم بقيه ياد بگيرن
️
-
Mahbobeh Zare من که نمیدونم چیکار کردم بوش کمکم میاد خخخ خدا بخیر کنه
OMID ramezani یاد میگیری نگران نباش منم همش از بچه ها میپرسیدم راهنمایی میکردن فقط فعلا دست به هیچی نزن بقول شیرازیا یدفه اتیشمون نزنی کاکو
-
OMID ramezani یاد میگیری نگران نباش منم همش از بچه ها میپرسیدم راهنمایی میکردن فقط فعلا دست به هیچی نزن بقول شیرازیا یدفه اتیشمون نزنی کاکو
Mahbobeh Zare فضاش که تلگرامه بخش درسی پیدا نمیکنم
-
OMID ramezani برم ببینم برنامه میتونم پیدا کنم
-
OMID ramezani صبر کن ملیکا خانم بیاد راهنماییت میکنه
-
١٠ خوابيدم ٦وربع بيدار شدم
دعاي عهدمو خوندم + ٧/٥ ساعت درس + زيارت عاشورا كه البته هنوز نخوندم ولي مث هزشب ميخونماي دل صبور باش و مخور غم كه عاقبت
اين شام صبح گردد و اين شب سحر شوديه روزي ميگيم ٤٠ روز شد
️
مليكابانو واب به سوالم لطفا جواب بدین
-
مليكابانو منم خیلی دلم میخاد بشه ۱۰ ساعت ولی لامصب نمیدونم چرا کارای خونه اینقدر برام جذاب شده
Mahbobeh Zare در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو منم خیلی دلم میخاد بشه ۱۰ ساعت ولی لامصب نمیدونم چرا کارای خونه اینقدر برام جذاب شده
بالاخره كه انسال كنكور داريم️
-
مليكابانو بله درس 1 دینی دهم
OMID ramezani در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو بله درس 1 دینی دهم
معلوم شد شما ديني نميخونين
-
مليكابانو سلام من ییه سوووال داشتم دفتر برنامه ریزی بنظرتون چی بخرم
@ALI-FIROZI در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو سلام من ییه سوووال داشتم دفتر برنامه ریزی بنظرتون چی بخرم
من گاج دارم خوشگلتر از بقيه بود
ولي الان ديگه نمينويسم
يه بار با خودم فكر كردم ديدم من ديگه وقت ندارم برگردم ببينم چندتا تست زدم و چي شد
اومدم برنامه رو روكاغذ خط كشي شده نوشتم طوري كه درسهاي مشابه تو يه ستون باشن كه مشخص باشه فلان ستون مثلا رياضيه از شنبه تا جمعه
روي يه كاغذ ديگه برنامه ميريزم اونو رنگ ميكنم اخرش جمع ساعت هر روز رو خونه ي اخر هر رديف و جمع هر درس در هفته رو خونه ي اخر هر ستون و جمع كل رو هم مينويسم با ماژيك كه ديده شه
اونايي كه بايد ميخوندم و نخوندمو با صورتي رنگ ميكنم كه مشخص باشه
و ديگه كاغذامو نميكنم تا كنكور هي مقايسه ميكنم رو ديوار -
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخب امروز در کمال نا باوری فقط 1.5 ساعت خوندم
پ ن 1 : این دفعه برخلاف وقت های دیگ اومدم و نوشتم چ قد کم خوندم چون لا اقل اینطوری ب رگ غیرتم بیشتر بر میخوره
پ ن 2 : امروز خیلی فک کردم ب اینکه چرا هروقت ی کم میام تکون بخورم و رشد کنم اینطوری با سر میخورم زمین ؟!
ب ی سری اشکالاتی رسیدم و براش راه حل پیدا کردم از این ب بعد ازش استفاده میکنم انشاءالله ک حتنا حتنا نتیجه میده... (اگ موفقیت آمیز بود ب شما هم میگم )
پ ن 3:my name فردا دیگه هیییچ بهونه ایی چ منطقی و چ غیر منطقی رو قبول نمیکنم
:facepunch:
-
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخب امروز در کمال نا باوری فقط 1.5 ساعت خوندم
پ ن 1 : این دفعه برخلاف وقت های دیگ اومدم و نوشتم چ قد کم خوندم چون لا اقل اینطوری ب رگ غیرتم بیشتر بر میخوره
پ ن 2 : امروز خیلی فک کردم ب اینکه چرا هروقت ی کم میام تکون بخورم و رشد کنم اینطوری با سر میخورم زمین ؟!
ب ی سری اشکالاتی رسیدم و براش راه حل پیدا کردم از این ب بعد ازش استفاده میکنم انشاءالله ک حتنا حتنا نتیجه میده... (اگ موفقیت آمیز بود ب شما هم میگم )
پ ن 3:my name فردا دیگه هیییچ بهونه ایی چ منطقی و چ غیر منطقی رو قبول نمیکنم
:facepunch:
-
-
الان دوساله که من همش تو بیمارستانم ولی قرار نیست خودمو هدفمو به اینده ای که میخوام بسازم نابود کنم بگم نمیشه تو دورویام هم همش میگن بزار حالت خوب شه بخون من چند ماهی میشد افسردگی گرفتم که چرا نمتونم مثل ادمای دیگه راحت زندگی کنم حتی من پارسال 7ماه نتونستم برم مدرسه درسته اولاش ناامید میشدم ولی دیگه این بیمارو هم جزیی از خودم میدونم عمر دست خداست منم تلاش خودمو میکنم روزایی که خونم سعی میکنم 13ساعت بخونم ولی بیمارستان رفتنی اصلا نمیتونم بخونم من همش دعا میکنم حال همتون خوب باشه تا سلامتی نداشته باشی هیچی نمیتونی بشی تو بیا خودتو بکش که مثلا روزی15ساعت بخونی اما وقتی سلامتی نباشه حتی یک کلمه هم نمیتونی بخونی ادم نباید بخودش مغرور شه از خدا دور نشین تنها چیزیه که میتونم بگم...
@00HELEN00 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
الان دوساله که من همش تو بیمارستانم ولی قرار نیست خودمو هدفمو به اینده ای که میخوام بسازم نابود کنم بگم نمیشه تو دورویام هم همش میگن بزار حالت خوب شه بخون من چند ماهی میشد افسردگی گرفتم که چرا نمتونم مثل ادمای دیگه راحت زندگی کنم حتی من پارسال 7ماه نتونستم برم مدرسه درسته اولاش ناامید میشدم ولی دیگه این بیمارو هم جزیی از خودم میدونم عمر دست خداست منم تلاش خودمو میکنم روزایی که خونم سعی میکنم 13ساعت بخونم ولی بیمارستان رفتنی اصلا نمیتونم بخونم من همش دعا میکنم حال همتون خوب باشه تا سلامتی نداشته باشی هیچی نمیتونی بشی تو بیا خودتو بکش که مثلا روزی15ساعت بخونی اما وقتی سلامتی نباشه حتی یک کلمه هم نمیتونی بخونی ادم نباید بخودش مغرور شه از خدا دور نشین تنها چیزیه که میتونم بگم...
سلام عزیز دلم
ما هممون کنار هم دیگه داریم تلاش میکنیم و هوای همو داریم این همون چیزی هست ک ما از الا یاد گرفتیم
هیچ وقت نا امید نشو و غصه هم نخور نمیدونم رشته و دانشگاه مورد علاقه ات چیه ولی انشاءالله خیلی زود همون جایی وای سی و تو همون رشته و دانشگاهی درس بخونی ک آرزوش رو داری
اگه رشته هدفت پزشکیه ب این فک کن ک قراره این مسیر رو طی کنی تا بعدها بهتر بتونی بیمار هات رو درک کنی و حالشون رو خوب کنی...
موفق باشی دوست آلایی گلم -
my name افرين نه واسه كم خوندنت واسه شجاعتت
منم خوابم داره بهم ميخوره هنوز بيدارمدعا كن برگرده همون ٩ خيلي حس خوبي داشت ٩ خوابيدن
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name افرين نه واسه كم خوندنت واسه شجاعتت
منم خوابم داره بهم ميخوره هنوز بيدارمدعا كن برگرده همون ٩ خيلي حس خوبي داشت ٩ خوابيدن
اوهوم مرسی
البته نا گفته نماند ک بعد یکی دو ماه الان دارم ساعت مطالعه بدم رو هم میگم
.
ی کمی نوسان داشتن خواب طبیعیه از همون دمنوش هایی ام ک @ dlrm گفتن هم فک کنم خوب باشه برا زود خوابیدن