کنکور تجربی شروع
-
سلام من امسال کلاس دوازدهمم تابستون و مهر رو خوندم ترازم رشد نمیکرد ویه سری مشکل برام پیش اومد دیگه نخوندم از اول بهمن شروع کردم میشه زیر هزار بیارم؟ کنکور تجربیم منطقه 3؟
تا کی بخونم و چجوری جمع بندی کنم؟ -
سلام نیازی نیست تمام مطالب رو بلد بنویسید:)
الایی ها رو منشن میکنم بهتون کمک کنن:)
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار -
همیارخانوم خیلی ممنون
-
سلام من امسال کلاس دوازدهمم تابستون و مهر رو خوندم ترازم رشد نمیکرد ویه سری مشکل برام پیش اومد دیگه نخوندم از اول بهمن شروع کردم میشه زیر هزار بیارم؟ کنکور تجربیم منطقه 3؟
تا کی بخونم و چجوری جمع بندی کنم؟kiachehr shokati در کنکور تجربی شروع گفته است:
تا کی بخونم و چجوری جمع بندی کنم؟برای اینکه توی ورزش بدنت درد نگیره، باید اول گرم کنی.
وقتی از بهمن شروع کردی فعلا بخون تا ذهن و جسمت عادت کنه به درس خوندن، از هر درسی که خوشت میاد اول بزارش با تنوع، درحد یک هفته . بعد که عادت کردی برنامه بریز. شروع تازه داری به جمع بندی فعلا فکر نکن.
پ.ن: برای رسیدن به پله ی دهم اول پاتو بزار روی پله ی اول. -
kiachehr shokati در کنکور تجربی شروع گفته است:
تا کی بخونم و چجوری جمع بندی کنم؟برای اینکه توی ورزش بدنت درد نگیره، باید اول گرم کنی.
وقتی از بهمن شروع کردی فعلا بخون تا ذهن و جسمت عادت کنه به درس خوندن، از هر درسی که خوشت میاد اول بزارش با تنوع، درحد یک هفته . بعد که عادت کردی برنامه بریز. شروع تازه داری به جمع بندی فعلا فکر نکن.
پ.ن: برای رسیدن به پله ی دهم اول پاتو بزار روی پله ی اول. -
مليكابانو ن اتفاقا تو مجله اخر قلمچی رتبه 4 کنکور تجربی منطقه 2 گفته بود من رتبه کشوریم خیلی بهتر میشد اگه 7 خرداد جمع بندی رو شروع میکردم (رتبه کشوریش 500 بود)
-
مليكابانو ن اتفاقا تو مجله اخر قلمچی رتبه 4 کنکور تجربی منطقه 2 گفته بود من رتبه کشوریم خیلی بهتر میشد اگه 7 خرداد جمع بندی رو شروع میکردم (رتبه کشوریش 500 بود)
kiachehr shokati مرسي 🌸🌸🌸
-
همیارخانوم در کنکور تجربی شروع گفته است:
همیارالان يه لايك داشتم دوباره سر زدم به اين تاپيك متوجه شدم سوالي كه ذهنمو درگير كرده بود از اساس غلط بود😂 سه بار اين جمله رو نيازي نيست تمام مطالب رو بلد باشيم خوندم و با خودم فكر كردم منظورشون چيه ؟ همون كه ميگن صد درصد با عمق ٨٠ ؟ يا ٨٠ با عمق صد؟ نخونيمشون يا عميق نخونيم 😂😂 bold مجيدجان 😂😐😂😂😂
-
شما اگر بتونین مطالب پر تکرار رو بخونین و تست بزنین و همچنین بتونین تمام کنکور های 5 سال گدشته رو چه داخل و چه خارج کار کنین و یاد بگیرین بهترین رشته قبول میشین
-
شما اگر بتونین مطالب پر تکرار رو بخونین و تست بزنین و همچنین بتونین تمام کنکور های 5 سال گدشته رو چه داخل و چه خارج کار کنین و یاد بگیرین بهترین رشته قبول میشین
-
مليكابانو درسته ولی سوالات کنکور اگر نگاه کنید بعضی از سوالات مشابهش در سالهای گدشته که نظام قدیم هم بوده تکرار شده