-
narjes96@ بله با آزمون میرم جلو
-
narjes96@ بله با آزمون میرم جلو
amir.javad بنظر من اون قسمتایی که باید برای ازمون بخونین اگه توی فیلمای جدید هست اونا رو نگاه کنین.و اگه فعلا نیست از فیلمای قدیم استفاده کنین تا از از مون جا نمونین.
من همین کارو میکنم -
narjes96 درسته ..خیلی ..ممنون از راهنمایتون این کار برای ازمونام خیلی خوب میشه^^
حالا من تصمیم ..گرفته بودم ..برگردم ..درس ها رو یه بار ..دیگه از اول فیلم ها ی جدید رو نگاه کنم ..نکات جدید رو وارد کنم ..... -
سلام دوستان
فیلم های پارسال توی بخش استوکیومتری کتابخوانی هم داره؟ -
سلام
آلا کارش درسته منم در حد توانم بهش کمک میکنم حتما
ولی
اینجا نوشتید صفر تا صد ولی ممکنه نرسیید بنظرم یه برنامه کلی از شیمی بذارید تا بتونیم برنامه بریزیم من الان برم شیمی 3 سال93 بخونم وقتی میتونم برناممو جوری تنظیم کنم که وقتی استاد میخوان تدریس کنن من بخونم خیلی بهم ریخته میذارن اگه یه برنامه بزارن عالی میشه من قتی یه چیزی با یه منبعی جلو اومدم نمیتونم هی منبع عوض کنم دوره کردنش و کلا بهم میریزه روش مطالعاتی واسترس میگیرم -
سلام به دوستان آلاءی
خواستم از استاد آقاجاجی خواهش کنم که اگه میشه شروع کنن مبحث اسید و باز مربوط به فصل3 پیش رو تدریس کنن. -
سلام به دوستان آلاءی
خواستم از استاد آقاجاجی خواهش کنم که اگه میشه شروع کنن مبحث اسید و باز مربوط به فصل3 پیش رو تدریس کنن.احمد محمدولی از سال پیش استفاده کن
-
ببخشید شرمنده.
اشتباه تایپی بود،به جای استاد آقاجانی به اشتباه آقاجاجی نوشته شد.
با عرض پوزش. -
مباحث سال پیش استاد وقتشون خییلی زیاده و متاسفانه وقت ما هم کمه.
-
سلام .... استاد خواهش میکنم زود تر مبحث اسید و باز رو شروع کنین ... مرسی
-
Mehdi_hexer در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بعد عید تدریس میشه
-
من سال دوم رو با فیلم های پارسالی استاد تموم کردم ..و الان هم .....دارم استوکیومتری و سینتیک و تعادل رو باهم میخونم ..با کمک فیلم های پارسالی استاد ...فک کنم ..واسه هفته ی بعد هم برسم ..به اسید و باز ...^^استاد عزیز سپاس گذارم:))))))))))))))
-
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم :اردو آلا چجوریه؟
همه میتونن شرکت کنن؟
اساتید اردو همین اساتیدی هستند که فیلم ضبط میکنند؟ -
فصل سوم پیش کی شروع میشه؟
-
سلام
خسته نباشید
همه میتونن شرکت کنن؟
اساتید اردو همین اساتیدی هستند که فیلم ضبط میکنند؟t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
خسته نباشید
همه میتونن شرکت کنن؟
اساتید اردو همین اساتیدی هستند که فیلم ضبط میکنند؟سلام
مراجعه کنید به تاپیک های زیر
بله هرکسی که بخواد می تونه شرکت کنه
http://forum.alaatv.com/topic/2849/برنامه-نوروز-آلاء
http://forum.alaatv.com/topic/2978/اردوی-مطالعاتی-نوروز-با-نظارت-مستقیم-آلاء -
آقا برای چه فیلم ها قرار نمی گیره خیلی داره کند پیش میره
-
سلام لطفا ...درمورد ...اردوی آلا توضیحات کامل رو در کانال قرار بدین^^@@
-
shayan1377 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید
کسی خبر داره که استاد شیمی ۲ تا کی تموم میکننسلام.خودشون گفتن تا عید!
Dr.Saraaa مرسی
ایشالا تموم شه تا اون موقع
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد