در ستايش گاج
-
مليكابانو در در ستايش گاج
گفته است:
بچه ها من انساني ام
:))))))))))))))))))))) -
@محمدعلی-نیکوسحن نميدونم بخدا اعصابم كلا خورده از اينور درسام رو هم جمع شده از اونور كتابام داغونه هيچ سالي انقد سردرگم نبودم
-
@محمدعلی-نیکوسحن نميدونم بخدا اعصابم كلا خورده از اينور درسام رو هم جمع شده از اونور كتابام داغونه هيچ سالي انقد سردرگم نبودم
@وكيل-باشي شما منبع اصلیت کتاب درسی باشه
من یه دوستی دارم از شیمی مبتکران 30 یا 40 تا غلط دراورده درصورتی که خیلی ها از اون کتاب استفاده می کنند و متوجه نشدند
اینکه از کتابی غلط در بیاری نشونه اینه که درسو خوب یاد گرفتی و مسلطی
اینم بدون که همیشه استرسه که میزاره درسات جمع بشن اگر بخوای باید ارامشتو حفظ کنیمن تو مدرسه مون کمترین استرسو دارم بهم بگن فردا کنکوره هم استرس ندارم چون تلاشمو کردم
-
@محمدعلی-نیکوسحن اينجا هم غم اخرتون باشه بيشتر توهينه چون معنيش اينه كه مقاطع بالاتر كنكور ندين پس خدا صبرتون بده
-
@وكيل-باشي شما منبع اصلیت کتاب درسی باشه
من یه دوستی دارم از شیمی مبتکران 30 یا 40 تا غلط دراورده درصورتی که خیلی ها از اون کتاب استفاده می کنند و متوجه نشدند
اینکه از کتابی غلط در بیاری نشونه اینه که درسو خوب یاد گرفتی و مسلطی
اینم بدون که همیشه استرسه که میزاره درسات جمع بشن اگر بخوای باید ارامشتو حفظ کنیمن تو مدرسه مون کمترین استرسو دارم بهم بگن فردا کنکوره هم استرس ندارم چون تلاشمو کردم
-
@وكيل-باشي صفر صفر صفر صفر هم که باشی از الان تلاش کنی بعد کنکور عذاب وجدانی هم نداری چون در حد زمانی که گذاشتی نتیجه گرفتی همین یعنی موفقیت
الان جاییه که تمام خرخونا استوپ کردن و خسته شدن ولی مهم همین 3-4 ماه اخره
-
@محمدعلی-نیکوسحن اخه اگه الان داشتم ١٠-١٢ ساعت ميخوندم اسمش ميشد تلاش
من ٦ ساعتو به زور ميخونم همونم هي بي كيفيت و سرد ميشم بينش
من خودم كسي رو ميشناسم كه تابستون ميانگينش ٨ بود الانم داره ميخونه
از ماست كه برماست -
@وكيل-باشي LOSE SIGHT OF EVERYONE FOR YOUR BEST
برای بهترین شدن خودت دیگران رو فراموش کن(نبین)