مثلثات
-
a رو میتونید از مینیمم هم دربیارید (پنج دوم )چون تغییری در نمودار کسینوس نیست aمثبته حالا یه نقطه داریم میذاریم تو تابع با توجه به نمودار نقطه ای که داده میشه سه پی دوم ... کسینوس 7 پی ششم به علاوه بی مساوی 0 ..7 پی ششم به علاوه بی مساوی سه پی دوم بی میشه پی سوم حالا تو تابع صفر بذاریم میشه 1/25
k=1 که بشه سه پی دوم با توجه به نمودار روی دایره مثلثاتی پیادش میکنم -
پری ناز سلام.
- یه کم طولانیه ولی مسیر رو دنبال کنی به جوابت می رسی حتما:

-
اون حد لگاریتمیه هم قشنگه.من تا حالا حد لگاریتمی حل نکرده بودم.البته ببخشید که بی ربط به سوالتون بود.

-
اون حد لگاریتمیه هم قشنگه.من تا حالا حد لگاریتمی حل نکرده بودم.البته ببخشید که بی ربط به سوالتون بود.

-

-

Mohsen Taheri سلام یه سوال در مورد سوال بعد لگاریتم داشتم . راستی حد برابر شده با مثبت بی نهایت.
سوالم اینه که چرا مخرج باید ریشه ی مضاعف داشته باشه؟ -
Mohsen Taheri سلام یه سوال در مورد سوال بعد لگاریتم داشتم . راستی حد برابر شده با مثبت بی نهایت.
سوالم اینه که چرا مخرج باید ریشه ی مضاعف داشته باشه؟پری ناز چون جواب حد مثبت بی نهایته پس حتما مخرج ریشه داره.. خب حالا اینکه چنتا داره
باید یکی داشته باشه چون در این صورت تو اون نقطه حد سمت راست و چپ یکسان میشه
ولی اگه ۲تا ریشه داشته باشه فرض کن ریشه هاش ۲ و ۴ باشن
خب در این صورت سمت راست و چپ ریشه ها عین هم نمیشه چون بین دو ریشه ی علامت داره و بیرون از دو ریشه ی علامت دیگه
ولی همون طور ک گفتم اگه فقط ی ریشه مضاعف باشه اینجوری علامت بعد از ریشه تغییر نمیکنه و حد دو طرف یکسان میشه مثل الان ک مثبت بی نهایته -
Mohsen Taheri سلام یه سوال دیگه هم دارم. حد زیر رو چجوری میشه رفع ابهام کرد؟ یادمه دبیرمون می گفتش که از راه ضربدر مزدوج برای توابع رادیکالی میشه استفاده کرد پس برای چی درنمیاد؟ اصلاً چه موقع پس درست در میاد؟

-
Mohsen Taheri سلام یه سوال دیگه هم دارم. حد زیر رو چجوری میشه رفع ابهام کرد؟ یادمه دبیرمون می گفتش که از راه ضربدر مزدوج برای توابع رادیکالی میشه استفاده کرد پس برای چی درنمیاد؟ اصلاً چه موقع پس درست در میاد؟

-
DarkMind سلام. یه سوال فنی داشتم خدمتتون
-
DarkMind سلام. یه سوال فنی داشتم خدمتتون
Mohsen Taheri سلام بفرمایید
-

-
Mohsen Taheri سلام بفرمایید
DarkMind این تصویر پروفایلم پریده هرچی تصویر جدید آپ می کنم میگه حجمش زیاده. شما میدونید چ جوری برطرف میشه. من اگه پروفایلم بی عکس بمونه دیگه اینجا نمیام.:grin: