-
مهسام آره عزیزم حتما نتیجه میگیری ولی با این دید که ازش متنفری نرو سراغش . شما اول این مباحثو شروع کن نوسان موج خازن سقوط ازاد .همه مباحث فوق العادن ولی اینا ترستو میریزه .
-
maryamt
یعنی ميشه اين همه فرمول فیزیک حفظ کنم؟!بنظرت ميشه فیزیکو تا کنکور تموم کنم؟یا فقط چندتا مبحث بخونم؟! -
مهسام بله چرا که نشه ولی حواست باشه ساعت مطالعه رو ببری بالا این قول رو میدم با اقای طلوعی فیزیک بشه اسون ترین درس کنکورت اگه واقعا بخونی
یعنی من میگم شما در حد صفر که هیچی منفی هم باشی میتونی 100 بزنی فقط اگه همین الان شروع کنی -
سلام وقت بخیر دینامیک جزوه نداره؟
-
ریز مباحث جلسه 071 (دینامیک قسمت 11):
مدت زمان: 33 دقیقه و 10 ثانیه.:black_circle: 5 تست مربوط به نیروهای تماسی و 2 تست مربوط به تعادل روی سطح دیوار. :eyeglasses:
تست1) در دستگاه شکل مقابل ضریب اصطکاک جنبشی هر سه جسم 0.5 است.اگر اندازه اختلاف نیرویی که جسم 2 به 3 و جسم 1 به 2 وارد میکند برابر 21 نیوتن باشد, شتاب حرکت مجموعه چند واحد SI است؟(احتمالی 96)
نکته حل: چون اظلاعات مربوط به جسم 2 داده شده, آن را از مجموعه جدا کرده و نیروهایش را رسم میکنیم و شتاب به راحتی بدست می آید و با توجه به اینکه شتاب کل مجموعه برابر شتاب جسم 2 می باشد بنابراین شتاب کل مجموعع را خواهیم داشت.تست2)در شکل زیر نیروی افقی F ,سیستم را از حالت سکون به حرکت در می آورد.نیرویی که در این حالت وزنه m و 2m به هم وارد می کنند 'F و نیرویی که وزنه های 3m و 2m به هم وارد می کنند ''F باشد کدام رابطه درست است؟(سراسری تجربی 95)
نکته حل: هر نیرویی که جرم بیشتری را هل بدهد مقدار بیشتری دارد.تست3)در شکل مقابل سطح بدون اصطکاک است.برآیند نیروهای وارد بر جسم c چند برابر برآیند نیروهای وارد بر جسم b است؟
نکته حل: برآیند نیروهای وارد بر یک جسم برابر است با جرم جسم مورد نظر* شتاب.و در اینجا شتاب هر دو جسم یکسان است بنابراین با تقسیم جرم دو جسم به جواب می رسیم.تست4)در شکل زیر اصطکاک جسم m2 با سطح ناچیز و ضریب اصطکاک(ایستایی و حرکتی) جسم m1 با سطح تکیه گاه برابر 0.2 است.نیرویی که دو جعبه بر هم وارد میکنند چند نیوتن است؟
نکته حل: ابتدا باید ببینیم جسم حرکت میکند یا نه پس اصطکاک حداکثر و برآیند کل را حساب میکنیم.
در این مثال جسم حرکت می کند و مانند مثالهای مشابه با پیدا کردن شتاب و نوشتن قانون دوم نیوتن برای یکی از اجسام نیروی تماسی را پیدا میکنیم.تست5) دو جسم به جرمهای m1=1kg و m2=2kg مطابق شکل بر روی سطح افقی بدون اصطکاک قرار دارند و نیروی افقی F بر آنها اثر میکند.اندازه نیروی تماسی دو جسم در حالت(الف) چند برابر حالت (ب) است؟(بر گرفته از تمرینات کتاب درسی)
نکته حل: شتاب در دو حالت برابر است.نیروی تماسی در هر دو حالت را پیدا می کنیم و خواهیم دید که برابر نیستند.تست6)در شکل مقابل به جسمی به وزن 20 نیوتن که به دیوار قائم تکیه دارد نیروی F وارد می شود.بیشترین مقدار F در حالتی که جسم به حال سکون بماند چند نیوتن است؟(سراسری ریاضی 94 خارج)
نکته حل: کلمه بیشترین مقدار F خیلی مهم است.چون گفته بیشترین مقدار یعنی F نیروی کمکی نداره پس اصطکاک هم رو به پایینه.اگر میگفت کمترین مقدار اصطکاک را رو به بالا میگرفتیم تا کمکی F باشد و از مقدار F کاسته شود و کمترین مقدار F بدست بیاید.
مساله تعادل است و جسم در راستای محورها ساکن است.:pencil2: مشق شب)مطابق شکل کتابی به جرم 200 گرم را به دیواری عمودی تکیه می دهیم.برای اینکه از افتادن آن جلوگیری کنیم نیروی F را که با سطح افق زاویه 37 درجه می سازد به آن وارد میکنیم.اگر ضریب اصطکاک ایستایی میان دیوار و کتاب 0.5 باشد, کمترین مقدار F چند نیوتن است؟
-
maryamt
من فیزیک اصلا دوس ندارم و هنوزم هیچی ازش نخوندم،بنظرت ميتونم از الان شروع کنم و يادبگيرم؟!! آخه گفتی ميخاستی چندتا مبحث بخوني ولی الان اونقدر خوب بوده که نميتونی قید بقیشو بزنی!مهسام در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
maryamt
من فیزیک اصلا دوس ندارم و هنوزم هیچی ازش نخوندم،بنظرت ميتونم از الان شروع کنم و يادبگيرم؟!! آخه گفتی ميخاستی چندتا مبحث بخوني ولی الان اونقدر خوب بوده که نميتونی قید بقیشو بزنی!وقتی میخای شرو کنی بخونی بافیزیک شرو کن ک علاقه نداری همه فصلایی ک اقای طلوعی میذارن ببین زوده واس حذف کاراشتباهیه کلا ازالان فیزیکوججدی شروکنی تموم میکنی همه مباحثو
-
مهسام در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
maryamt
من فیزیک اصلا دوس ندارم و هنوزم هیچی ازش نخوندم،بنظرت ميتونم از الان شروع کنم و يادبگيرم؟!! آخه گفتی ميخاستی چندتا مبحث بخوني ولی الان اونقدر خوب بوده که نميتونی قید بقیشو بزنی!وقتی میخای شرو کنی بخونی بافیزیک شرو کن ک علاقه نداری همه فصلایی ک اقای طلوعی میذارن ببین زوده واس حذف کاراشتباهیه کلا ازالان فیزیکوججدی شروکنی تموم میکنی همه مباحثو
-
سلام می خواستم بپرسم دوستان وقتی میخواهیم جزوه بنویسیم حرف های استاد هم بنویسیم یک راهنمایی کنید چجوری جزوه بنویسیم؟
-
alie1377 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من رشتم ریاضی پشت کنکوری ازاستاد طلوعی فیلم ببینم یا استادکازرانیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاد طلوعی:)
-
سلام می خواستم بپرسم دوستان وقتی میخواهیم جزوه بنویسیم حرف های استاد هم بنویسیم یک راهنمایی کنید چجوری جزوه بنویسیم؟
این پست پاک شده! -
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه خلاصه بنویس مثلا فرمولا و نکات مهم که حین حل مساله باید رعایت کنی.
بعدش تست بزن -
لطفا بعد از دینامیک الکتریسیته جاری رو شروع کنید
-
اره اون سلام اولش و خداحافظی آخر شم حتما بنویس خیلی مهمه !!! خداوکیلی اینم سواله ؟؟؟
خب دلبندم یه خلاصه بنویس که بار دوم که خواستی مرور کنی نخوای دوباره از اول بشینی فیلم و ببینی -
اره اون سلام اولش و خداحافظی آخر شم حتما بنویس خیلی مهمه !!! خداوکیلی اینم سواله ؟؟؟
خب دلبندم یه خلاصه بنویس که بار دوم که خواستی مرور کنی نخوای دوباره از اول بشینی فیلم و ببینی
بسم الله الرحمن الرحیم
فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝
👤 اسم: دانیال مرادپور
🎓 پایه: یازدهم تجربی
🎯 هدف: نمره عالی نهایی
📅 تاریخ: 29 فروردین
📚 دروس مطالعه شده
🟢 زیستشناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول
🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار
🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط
🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول
🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی
📊 آمار مطالعاتی
⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش.
🌟 برنامههای فوقبرنامه:
۱. زبان 🗣️
. مدت زمان: 40 دقیقه
· فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها
۲. علم شرعی 📿
. مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین
· فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو
📺 تلویزیون و فضای مجازی
📱 مدت زمان استفاده: 0
😴 وضعیت خواب
🌙 ساعت خواب شب: 22
☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30
📈 ارزیابی روزانه
😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰
⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره
دلیلم هم این بود که اصلاً برنامهریزی درست نداشتم، نمیدونستم چطوری باید درس بخونم و کمالگرا هم بودم…
ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامهم اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت انشاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس میکنم کیفیت مطالعهم اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمیمونه، کند پیش میرم، هی وسوسه میشم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓
شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چیکار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم میکنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمیشم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار میشم 😭
اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم
قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که میگفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامهوار مرور کنید.
ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔
من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامهوار و تند، خیلی وقتگیره و این مرور باعث از برنامهم عقب میمونم و دیر بخوابم
شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفتهها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقیتر به نظر میرسه. ممنون میشم راهنمایی کنید🤲.
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم
در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر
در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است
سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین...
من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن
من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه +
اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم
مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی